τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Kοινή δήλωση Δ. Χαραλαμπίδ​ου-Κ. Ιγγλέζη για τα εκβιαστικά διλήμματα του κ. Πάχτα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
19/2/2014
 «Η κοινωνία της Χαλκιδικής έχει αποδείξει με τους αγώνες της ότι δεν εκβιάζεται»
 

Κοινή δήλωση της Κατερίνας Ιγγλέζη, Βουλευτή Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ και Δέσποινας Χαραλαμπίδου, Βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιας Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας

Οι πρόσφατες δηλώσεις του κ. Χρήστου Πάχτα, νυν Δημάρχου Αριστοτέλη Χαλκιδικής, στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που προειδοποιούν για γενικευμένη αιματοχυσία και ταραχές αν στις αυτοδιοικητικές εκλογές επικρατήσουν δυνάμεις που εναντιώνονται στην εξόρυξη χρυσού, προδίδουν πανικό και υστερία.

Εν ολίγοις, μας είπε ότι πρέπει να εκλεγεί δήμαρχος φιλικός στην εξόρυξη – δηλαδή ο ίδιος – αλλιώς μπορεί να καούν χωριά! Όλα αυτά τα πανικόβλητα και αντιδημοκρατικά εκβιαστικά διλήμματα μας θυμίζουν τριτοκοσμικές Μπανανίες, όπου οι τοπικοί άρχοντες ήταν τοποτηρητές των συμφερόντων των πολυεθνικών και επιβάλλονταν από αυτές.

Δυστυχώς, τόσο για τον κ. Πάχτα όσο και για τα ιδιωτικά συμφέροντα που σχεδιάζουν φαραωνικές εξορύξεις χωρίς καμιά έγνοια για το περιβάλλον , την υγεία των κατοίκων και την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής , η κοινωνία της Χαλκιδικής έχει αποδείξει χρόνια τώρα με τους αγώνες της ότι δεν τρομοκρατείται και δεν εκβιάζεται. Και αυτό θα το αποδείξει και στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

 Το Γραφείο Τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου