τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Δελτίο τύπου του υποψηφίου δημάρχου Αριστοτέλη κ. Μίχου Γιάννη για τις δηλώσεις του κ. Πάχτα

Ένα κοινό αποτελούμενο από ανέργους που παρέστησαν στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αριστοτέλη στις 17/2 επέλεξε ο κ. Πάχτας για να αποκαλύψει τη στρατηγική που σκοπεύει να ακολουθήσει στην προεκλογική του εκστρατεία στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, η οποία στοχεύει στον εγκλωβισμό ψηφοφόρων καλλιεργώντας κλίμα φόβου, ανασφάλειας και διχασμού.

> Με ύφος και γνώσεις πανεπιστήμονα ειδικού σε όλα τα θέματα, από την προστασία του περιβάλλοντος μέχρι τη διεθνή πολιτική σκηνή, ούτε λίγο ούτε πολύ, απείλησε ότι θα καούν χωριά από τους εργαζόμενους στα μεταλλεία και θα υπάρξουν ανθρώπινα θύματα αν η παράταξή του δεν επικρατήσει στις εκλογές.

> Η πρωτοφανής έλλειψη ψυχραιμίας πριν καν αρχίσει επίσημα η προεκλογική περίοδος και η καλλιέργεια φόβου, διχασμού και μισαλλοδοξίας μας ξάφνιασε δυσάρεστα.

> Δεν θα τον ακολουθήσουμε σε αυτή τη διαδρομή. Τον αφήνουμε μόνο του στη γωνιά των πολιτικών εξελίξεων που συντελούνται στην περιοχή και γυρίζουμε σελίδα για τον τόπο μας.

> Το Κίνημα Ανάπτυξης, μια διαφορετική πρόταση ανάπτυξης για το δήμο Αριστοτέλη, απλώνει το χέρι σε όλους τους συνδημότες μας, ανοίγοντας το διάλογο για το μέλλον της περιοχής μας και τονίζοντας ότι στις εκλογές του Μαΐου, αντίθετα με τις προσπάθειες και τις επιδιώξεις του κ. Πάχτα, το μόνο που διακυβεύεται είναι η εκλογή μιας δημοτικής αρχής ικανής να μελετήσει συνολικά τα προβλήματα της περιοχής, να δώσει λύσεις και να ενώσει όλους τους πολίτες και όλους τους εργαζόμενους είτε δουλεύουν στα μεταλλεία, είτε είναι αγρότες είτε εργάζονται στις υπηρεσίες και τον τουρισμό. Μιας δημοτικής αρχής που με διάλογο και συνεργασία με όλους θα γυρίσει σελίδα στην περιοχή δίνοντάς της το μέλλον που της αξίζει.

> Καλούμε λοιπόν όλους τους πολίτες του δήμου Αριστοτέλη να κλείσουν τα αυτιά τους στα κηρύγματα μισαλλοδοξίας και διχασμού και να πάρουν μέρος σε αυτή την προσπάθειά με αισιοδοξία και την ακλόνητη πεποίθηση ότι όλοι μαζί μπορούμε να ονειρευτούμε, να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε το αύριο του τόπου μας.

Για το "ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ"

                           ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΟΣ

1 σχόλιο:

  1. Οι δηλώσεις Πάχτα ήταν απαράδεκτες. Πολλοί όμως θα επηρεασθούν από αυτές ,όπως στην προεκλογική εκστρατεία Σαμαρά με το σποτάκι στην τηλεόραση που κατέβηκε η σημαία της Ελλάδας από την Ευρωπαϊκή ένωση. Καθαρός πολιτικός ο Δήμαρχος. Τελικά ο Πάχτας είναι υποψήφιος δεν ανακοινώθηκε κάτι......?

    ΑπάντησηΔιαγραφή