τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

Προς μια νέα παγκόσμια συνείδηση;

Φρενήρη ηλεκτρονικά μηνύματα και βίντεο ξεπήδησαν από την καταστροφή της Αϊτής, καλώντας την υπόλοιπη ανθρωπότητα να βοηθήσει στην ανακούφιση των συνεπειών του τρομακτικού σεισμού που ισοπέδωσε μια από τις φτωχότερες χώρες του πλανήτη, γεμίζοντας την με νεκρούς και ερείπια. Η ανταπόκριση του παγκόσμιου κοινού ήταν άμεση. Κυβερνήσεις, ιδιώτες  και ΜΚΟ κινητοποιήθηκαν οργανώνοντας αποστολές βοήθειας, ενώ τα ηλεκτρονικά κοινωνικά δίκτυα πήραν φωτιά, καθώς η συλλογική διεθνής οικογένεια απλώνει χέρι βοηθείας στα μέλη της μικρής αυτής χώρας της καραϊβικής.

Διαβάστε τη συνέχεια...

37 σχόλια:

  1. Tι θα λεγατε αν συγκετρωναμε ειδη πρωτης αναγκης και τα στελναμε στη χωρα που εχει πληγει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΑΡΗ.. ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ..ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΖΑΡΙ ΟΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΛΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ...Ή ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ..ΔΩΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΙΔΕΕΣ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kai poios mas egkiatai oti ta xrhmata kai ta adikeimena auta 8a stal8oun???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νομιζω πως καλυτερα θα ειναι να στελναμε ειδη πρωτης αναγκης(ρουχα,γαλα,φαρμακα).Ηευρωπαικη ενωση σημερα θα αποστειλει οικονομικη βοηθεια ανω των 100 εκατομυριων ευρω στην Αιτη.Αν συμφωνειτε να το κανουμε εγκαιρα.Ενημερωνουμε την κοινοτητα και μαζευουμε τα πραγματα με προθεσμια καποιες ημερες και τα στελνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ωραια ολα αυτα και μπραβο εστω και για την σκεψη σας.
    στην χρεοκοπημενη Ελλαδα ποιος θα στειλει κανα φραγκο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγνωμη αλλα το επιχειρημα σου ειναι λανθασμενο.Ο κοσμος εκει κατω πραγματικα πειναει,χρειαζεται την βοηθεια ολων.Η ελλαδα πειναει αλλα δεν της φαινεται.Θα ηταν μια πολυ καλη χειρονομια να βοηθησουμε τους ανθρωπους που μας εχουν αναγκη.ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΟΛΗ, Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΙ ΣΤΕΓΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΜΑΣ... ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.. ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ.. ΚΑΙ ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ... ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΚΡΙΒΑ ΠΙΑ ΤΑ ΓΑΛΑΤΑ... ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΟΛΟΙ. ΑΡΗ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΛΛΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 13 ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΚΑΙ 3 ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΪΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΟΔ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΕΓΚΥΡΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΙΣ 700.000. ΚΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.. ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο υφυπουργός Εξωτερικών Σπύρος Κουβέλης έκανε έκκληση σε όσους οργανισμούς και εθελοντικές οργανώσεις το επιθυμούν, να συνεργαστούν με το υπουργείο Εξωτερικών για να υπάρχει συντονισμός και αποτέλεσμα, και να αποφευχθούν φαινόμενα συγκέντρωσης είτε άχρηστου υλικού είτε χρήσιμου που θα σαπίζει στις αποθήκες.
    Όσοι φορείς επιθυμούν να προσφέρουν βοήθεια μπορούν να τηλεφωνήσουν στο 2103683570 και να λάβουν γνώση του καταλόγου αναγκαίων φαρμάκων ή άλλων υλικών.
    Ο τραπεζικός λογαριασμός για την κατάθεση εισφορών για την ανθρωπιστική βοήθεια είναι: 2341131478, ΙΒΑΝ GR870100023000000234113 1478 στην Τράπεζα της Ελλάδος ή σε άλλες τράπεζες με χρήση του ΙΒΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Aναλαμβανω να παρω τηλεφωνο και σας ενημερωσω τι θα γινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. συμφωνω οτι ειμαστε σε πολυ καλυτερη μοιρα απο πολλες χωρες που δεν εχουν ουτε τα βασικα και ειμαι υπερ να στειλουμε βοηθεια.
    απλα εκανα μια σκεψη οταν ερθει η ωρα και πει ο πρωθυπουργος οτι δεν μπορουμε να πληρωνουμε πανω απο 10 μισθους η συνταξεις το χρονο αντι για 14 που ειναι τοτε να δουμε τι θα γινει.
    παντως ο σεισμος ειναι πολυ κρυο πραγμα και θυμαμαι το 1999 στο σεισμο της Αθηνας με βρηκε σε 3 οροφο κτηριου.
    να πω οτι τα κανα πανω μου ειναι περιττο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πηρα στο υπουργειο και μου ειπανε πως ηπρωτη αποστολη φευγει αυριο με γιατρους και νοσηλευτες.Η δευτερη αποστολη δεν γνωριζουν ποτε θα γινει,εδωσα το τηλεφωνο μου και θα μας ενημερωσουν.Λογω της μεγαλης αποστασης τα αναγκαια υλικα μπορει να αλλοιωθουν αρα μου ειπανε η οικονομικη ενισχυση ειναι προτιμοτερη.Λογο αμφιβολιας αν πανε τα χρηματα για το σκοπο αυτο μου ειπανε πως εχει ανοιξει ειδικος λογαριασμος στη εθνικη τραπεζα.Οποτε ή παει ο καθενας μονος του ή το αναλαμβανουμε ολοι μαζι με συνεργασια καποιου συλλογου.Περιμενω προτασεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Mια προταση ειναι,μιας και ειναι αναγνωστης ο αντιπροεδρος της θυελλας,να το αναλλαβουν σαν συλλογος και με τη δικια μας βοηθεια ας ορισουμε μια ημερα π.χ κυριακη που θα εχει πολυ κοσμο και οσα χρηματα μαζευτουν να τα καταθεσουμε στην τραπεζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΩΡΑΙΑ ΛΟΙΠΟΝ... ΑΦΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΜΠΟΛΙΚΟΙ ΧΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ, ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ, ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΑΖΑΝΤΙΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΠΟ... ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΓΙΆΥΤΟ ΟΣΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΟ BLOG ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΑΣ ΑΣ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εχουμε ενημερωσει ενα συλλογο του χωριου και περιμενουμε απαντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ποιος σύλλογος είναι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. το καλητερο θα ηταν να συνεργαστουν ολοι οι συλλογοι γι αυτο τον σκοπο και οχι ο καθενας ξεχωριστα..πρεπει να διξουν ομαδικο πνευμα και για μια φορα στα χρονικα να συνεργαστουν ολοι οι συλογοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. AYTO ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΘΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ..ΣΥΛΟΓΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η ΘΥΕΛΛΑ δεχτηκε με μεγαλη χαρα και μαλιστα μας ειπε πως μπορουν να ανοιξουν το γραφειο της ομαδας για εκεινη την ημερα.Ο ΣΥΛΛΟΓΟς ΓΥΝΑΙΚΩΝ θα μας απαντησει σε λιγες μερες,μενει ο εκπολιτιστικος που θα τους ενοχλησω αυριο γιατι λογω εορτης δεν μπορω να τους βρω.Το θετικο ειναι πως υπηρξε ανταποκριση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κρίμα για την Αϊτή, που αν δεν κάνω λάθος, ήταν το πρώτο κράτος που αναγνώρισε το νεοσύστατο Ελληνικό κράτος αμέσως μετά την επανάσταση του 1821.Οι Έλληνες δεν ξεχνούν τη βοήθεια τους στα δύσκολα χρόνια του Έθνους μας και θα βοηθούσουν όσο μπορούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ποια μέρα θα γίνει αυτό φίλε Άρη??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΡΗ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ..ΤΩΡΑ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΚΟΠΟ. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΙΣ ΤΥΧΟΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΦΕΡΘΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΤΟ 1822 Η ΑΙΤΗ ΜΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΩΣ ΠΟΛΙΟΡΚΙΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΙΣΧΥΡΕΣ ΧΩΡΕΣ.ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΗ,ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΙΛΑ ΚΑΦΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΠΛΑ...ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Η ΑΙΤΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ...ΤΑ 10ε ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΨΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Συμπληρώνοντας τις πληροφορίες του Χρήστου:
    Η μικρή και φτωχή αυτή χώρα είναι η πρώτη που αναγνώρισε την Ελληνική Επανάσταση του 1821 διά του Προέδρου της Μπόγιερ:
    «Το πρώτο κράτος που αναγνώρισε την ελληνική επανάσταση επίσημα ήταν η Αϊτή, ο Boyer έστειλε στις 15.01.1822 έγγραφο στην ελληνική επιτροπή του Παρισιού απαντώντας στην αίτηση των Κοραή, Πίκκολου και Βογορίδη, στο οποίο ανάγγελλε την αναγνώριση της ελληνικής προσωρινής διοίκησης και ευχόταν την νίκη της επανάστασης». (Τάσος Βουρνάς, Ιστορία της Νεώτερης Ελλάδας, Αθήνα, εκδ. Τολίδης, σελ. 94.)
    Μάλιστα, μόλις που τελείωσε τον δικό της απελευθερωτικό πόλεμο εναντίον των Γάλλων αποικιοκρατών, κατεστραμμένη οικονομικά, και έστειλε στο Παρίσι, στον ΑΔΑΜΑΝΤΙΟ ΚΟΡΑΗ, 25 τόνους καφέ (πολύτιμο προϊόν στην Ευρώπη τότε) να εκποιηθούν, για να αγορασθούν όπλα για τον δικό μας αγώνα. Επίσης, έστειλε 100 εθελοντές, μαύρους στρατιώτες, να πολεμήσουν στο πλευρό των Ελλήνων, αν και δεν έφτασαν ποτέ, αφού πιθανόν σφαγιάστηκαν από Γάλλους .
    Χρωστάμε και ηθικά πολλά σ’ αυτή τη δύστυχη χώρα. Έστω, ως ανταπόδοση της έμπρακτης αλληλεγγύης που επέδειξαν προς την Ελλάδα οι Αϊτινοί σχεδόν πριν από 200 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Επείγουσα έκκληση για οικονομική συμπαράσταση στην Αϊτή απευθύνει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (ΕΕΣ).
    Ο ΕΕΣ κατέθεσε, σε πρώτη φάση, για την κάλυψη των άμεσων αναγκών το ποσό των 50.000 ευρώ στη Διεθνή Ομοσπονδία Συλλόγων Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου.
    Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός απευθύνει στους πολίτες έκκληση οικονομικής συμπαράστασης, με σκοπό την ενίσχυση της επιχείρησης βοηθείας που οργανώνει η Διεθνής Ομοσπονδία Συλλόγων Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου στην πληγείσα περιοχή.
    Όσοι επιθυμούν, μπορούν να συνεισφέρουν στον εξής τραπεζικό λογαριασμό του ΕΕΣ: ALPHA Τράπεζα, αριθμός λογαριασμού: 101-00-2002-005560
    Οι καταθέσεις πρέπει να φέρουν την ένδειξη: Ανθρωπιστική Βοήθεια στην Αϊτή.
    Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στη Διεύθυνση Διεθνών Σχέσεων του ΕΕΣ, τηλ: 210 3621681 - 210 3615606.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΑΡΟΥΛΗ...ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΡΑΦΕΙΣ,ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Σημερα το απογευμα στις 7.30 ειχαμε συναντηση στην κοινοτητα του χωριου με τον ιερεα του χωριου πατερ Νικολαο Χαλκια,τον προεδρο της κοινοτητας Στελιο Χαλκια,τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ,τον ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ,τους ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ και τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΩΝ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ και αποφασιστηκε οτι θα προβουν ολοι μαζι στην οικονομικη ενισχυση στους σεισμοπαθεις πληγεντες στην χωρα της Καραιβικης.Ολη αυτη η ενεργεια οφειλεται χαρη στους αναγνωστες του BLOG που με την ευαισθητοποιηση τους καταφεραν να ενωσουν ολους τους συλλογους μαζι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. συγχαρητηρια ΕΥΗ ολοι μαζι μπορουμε να καταφερουμε πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ανωνυμε 8,50 χαλαρωσε λιγο .καποια παιδια πηραν πρωτοβουλια ενας με τον αλλο και καταφεραν κατι το οποίο εσυ φανταζομαι πως ουτέ καν το σκέφτηκες .είμαι σιγουρος πως περιμένεις εκ νεου καινούριες ιντριγκες για να μιλας για επίπεδο και καλα.φαντάζομαι πως θα είσαι ο ίδιος ανώνυμος 18 ιανουαρίου 8.48 για να δεις αν το άτομο που συγκέντρωσε τους συλλογους ήταν ο άρης καποιοι όμως σκέφτοντε πρίν από σενα .....ελεγχε τις πληροφορίες σου πριν βγάλεις συμπεράσματα κουτέ-η έ κουτε-η

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Oυαου......Αρη σου βγαζω το καπελο.Μη μασας προχωρα.Καιγονται να μαθουν ποιος-α εισαι.Γερα............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Υ.Γ.Τα θερμα μου συνχαρητηρια για την πρωτοβουλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή