τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΝΟΥ - ΦΟΙΝΙΞ ΝΙΚΗΤΗΣ 3-1


Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Γήπεδο Στανού

Τελικό Σκορ 

3-1




Περίπου 300 φίλαθλοι έδωσαν το παρών στο ντέρμπι κορυφής , δημιουργώντας μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα με πυρσούς, χαρτάκια , κόρνες , καπνογόνα , και με την θρυλική νταούλα να χτυπά ασταμάτητα συνοδεύοντας τα συνθήματα των φιλάθλων..

Στον αγωνιστικό τομέα , ντέρμπι μόνο στα χαρτιά ήταν ο σημερινός αγώνας καθώς η Θύελλα «έπνιξε» από το πρώτο κιόλας λεπτό την αντίπαλη ομάδα.

Μόλις στο 1' ο Στόικος Γιώργος έκανε το 1-0 με κοντινή προβολή σε ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα.
Στο 10' πάλι ο ίδιος ποδοσφαιριστής με φοβερό γυριστό σουτ εντός περιοχής διπλασίασε τα προσωπικά του γκολ κάνοντας το 2-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Στο πρώτο ημίχρονο η Θύελλα είχε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού και είχε τις ευκαιρίες να αυξήσει κι άλλο το σκορ .

Στο δεύτερο ημίχρονο η Θύελλα ξεκίνησε το ίδιο δυνατά και στο 55' ο Τόπι Ερντίς με κοντινή κεφαλιά έκανε το 3-0.
Στο 70' η φιλοξενούμενη ομάδα μείωσε με απευθείας εκτέλεση φάουλ διαμορφώνοντας το τελικό
 3-1.
Ο αγώνας παρά την κρισιμότητα του έγινε κάτω από πολύ καλές συνθήκες και όλα κύλησαν ομαλά.

Η τριάδα διαιτησίας  των Τσακαλίδη , Καβακίδου και Μιχαλούδη ήταν εξαιρετική .


Η ομάδα μας με αυτή την νίκη παραμένει αήττητη για 16ο  συνεχόμενο παιχνίδι με δεκατρείς νίκες και τρεις ισοπαλίες.
 Εχει συγκεντρώσει 52 βαθμούς σε  23 αγωνιστικές και βρίσκεται  στην δεύτερη  θέση .
Πρώτη πέρασε η Ελπίς Βραστών με 53 βαθμούς.
Τρίτος βρίσκεται ο Φοίνιξ Νικήτης με 51 , που όμως έχει έναν αγώνα λιγότερο (εκτός έδρας με Αριστοτέλη Σταγείρων Στρατονίκης)

Την επόμενη , 24η αγωνιστική η Θύελλα Στανού  αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Μέγα Αλέξανδρο Νεοχωρίου.

Η σύνθεση της Θύελλα :

Στόικος Χρυσοβαλάντης ,   , Τουπλικιώτης Μπάμπης,   ,Τουπλικιώτης Νίκος , Στόϊκος Γιώργος ,  Γκόγκος Σάκης,  Μαριανός Στέλιος(Τουπλικιώτης Αχιλλέας αλλαγή στο 90')  , Ζαχαρούδης Σάκης , Τριανταφύλλου Μάριος (Μπήντος Στέλιος στο 75'), Τόπι Έρντις (Γερακούδης Δημήτρης στο 85') , Κυριαφίνης Γιάννης , Γερακούδης Παναγιώτης

Στον πάγκο έμειναν οι :

  Γερακούδης Βασίλης , Καλογριάς Γιώργος  και Κασαμπαλής Γιάννης.


Η σύνθεση του Φοίνικα:

Πολυγυρνός,Χατζηγιάννης ,Ιορμπαλίδης(Γουματιανός στο 30') ,Σιδηρόπουλος ,Παπανικολάου , Καραβάρης ,Νίκογλου ,
Δημούδης (Κομπούρης στο 75΄'), Λυδιανός ,Καραδήμος , Τσιντάρης

Στον πάγκο έμεινε :

Καλλέας.


Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι















































































Ευχαριστούμε τον Ε.Χ  για τις φωτογραφίες
 

27 σχόλια:

  1. Πολύ καλή η εμφάνιση της Θύελλας. Συγχαρητήρια! Βέβαια πολύ δυναμική και η εμφάνιση των φιλάθλων αλλά με αισχρόλογα συνθήματα που κάποια ήταν υβριστικά για παίκτες και γενικά για την αντίπαλη ομάδα χωρις να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος που θα μπορούσε να τα "δικαιολόγήσει" κανείς. Θα έλεγα το αντίθετο μάλιστα αφού οι παίκτες της Νικήτης ήταν άψογοι αν και θα είχαν κάθε λόγο να διαμαρτύρονται αφού ο διαιτητής ήταν κατά την απόψή μου διακριτικά υπέρ της έδρας.
    Τα ανήλικα παιδιά που συμμετείχαν στον πυρήνα της κερκίδας υιοθέτησαν χωρίς αναστολές όλα τα συνθήματα και κάποιοι γονείς που ήρθαν με τα παιδιά τους στο γήπεδο φανερά ενοχλημένοι αποχώρησαν.
    Λίγες ώρες πιο νωρίς είχε πραγματοποιηθεί ημερίδα από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για τη σχολική βία (συνηθέστερη η λεκτική βία).
    ........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΝΙΚΗΤΗΣ-ΣΤΑΝΟΣ ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ...ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΣΤΟΥΣ ΦΑΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΕΜΨΥΧΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος 11 Μαρτίου 2013 - 9:09 π.μ.
    ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΕΡΑΣΕ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ Κ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΨΙΧΟΥΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ (ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΟΙ)..ΑΝ ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΟΙ,ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΤΣ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.ΠΙΣΤΕΨΕΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΟΙ ΚΑΘΩΣ ΗΔΗ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ ΑΣΧΕΤΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΧΘΕΣ ΚΑΙ Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΨΟΓΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗΤΗΣ..ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΔΕΝ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Κ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΧΘΕΣ ΝΙΚΗΣΕ Η ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ..ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ,ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σχολια των παικτων της νικητης κατα την εισοδο των ομαδων οταν αναψαν τα βεγκαλικα και γινοταν χαμοσ απ τα χαρτακια και τα συνθηματα..
    ....λεσ και εμαι στην τουμπα και παιζω μπαλα..
    ...χαμοσ γινεται,εναι σαν να βλεπω την θυρα 4...
    και το καρυφαιο σχολιο απο παικτη τησ νικητης που το ειπε σε παικτη της θυελλας..πολυ κοσμο εχετε,ετσι ειναι καθε φορα;εμεισ στα εντος εδρας ματσ εχουμε δεκα ατομα,πωσ θα παμε ετσι στην Α κατηγορια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΑΘΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΗΤΑΝ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ.ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΤΙ ''ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ'' ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΜΕΑ.ΟΛΙΓΟΝ ΤΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΩ ΕΓΩ.Η ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΗΤΗ.Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΜΑΣ.Ο ΡΕΦΕΡΙ ΕΠΑΙΞΕ ΕΔΡΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΛΙΓΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗ ΘΥΕΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΘΥΕΛΛΑΡΑ ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ 3 ΑΓΩΝΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΟΔΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ένταση στο παιχνίδι δεν υπήρχε με την έννοια ότι από νωρίς η Θύελλα ξεκαθάρισε το τοπίο αλλά ούτε και αμφισβητούμενες φάσεις υπήρχαν ώστε να αντιδράσει μ ' αυτό τον τρόπο η κερκίδα. οπότε μη προσπαθείς να τους δικαολογήσεις. Όσο για τα "αντίποινα" είναι κάτι με το οποίο διαφωνώ θα μπορούσατε να δείξετε ανωτερότητα, ήθος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτούς τους οπαδούς έχουμε και δεν μπορούμε ούτε θέλουμε να τους αλλάξουμε!!! ΑΙΝΤΕ ΘΥΕΛΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. επειδη βλεπω οτι ξεφευγει καπως το θεμα σχετικα με τα συνθηματα εχω να πω το εξης..στο χθεσινο αγωνα εντοσ γηπεδου οι παικτες δεν ανταλλαξαν καμια βρισια οποτε Ανώνυμε 11 Μαρτίου 2013 - 12:26 μ.μ. αυτο που λεσ για αντιποινα δεν σνεβει γιατι πολυ απλα δειξαμε ανωτεροτητα και δεν καναμε αυτα που μασ κανανε αυτοι εκει μεσα (μιλαω για την συμπεριφορα εντοσ γηπεδου)..
    και για να ενημερωθεις ξερεισ τι εγινε εκει μεσα ανωνυμε φιλε μου; παηκτησ μασ εφυγε με προβλημα στα πλευρα απο αγκωνια εσκεμενη και ακομη το εχει το προβλημα..
    ο τερματοφυλακασ τουσ εβριζε συνεχωσ τους παικτεσ τησ θυελλας βριζοντασ σπιτια και οικογενεια..
    οποτε μπορεισ να καταλαβεισ αν οι παικτεσ τησ θυελλασ δειξανε ανωτεροτητα η οχι..
    οσο για τον κοσμο που ξαφνικα εγινε σηριαλ επειδη ειπαν υβριστικα συνθηματα, να ξερεισ πωσ θεωρητε εξογηπεδικοσ παραγοντασ με την εννοια οτι αυτα και αυτουσ που βριζανε χθεσ,στο πρωτο αγωνα το εκαναν οι ιδιοι ποδοσφαιριστεσ τησ νικητησ στουσ δικουσ μασ. οποτε δεσ την διαφορα και βγαλε τα συμπερασματα σου για το αν δειξαμε ανωτεροτητα η οχι..
    και κατι τελευταιο..η ομαδα ειναι στα καλητερα τησ,παει να ανεβει κατηγορια,υπαρχει πολυ καλο κλιμα,καναμε μια μεγαλη νικη χθεσ και αυτο που βλεπω για μια ακομη φορα στο χωριο μασ ειναι αρνητισμοσ..κριμα..
    ΘΥΕΛΛΑΡΑ ΓΕΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η θυελλάρα πήρε χθες μια πεντακάθαρη και δίκαιη νίκη! Ήταν πολύ καλύτερη από τον αντίπαλο και ούτε μια φάση αμφισβητούμενη δεν μας έδωσε ο διαιτητής!!!
      Όσο για σας που σας πειράξανε τα συνθήματα μάλλον πρώτη φορά πήγατε σε γήπεδο και είχατε την εντύπωση πως πάτε στην εκκλησία!!! Τώρα που μάθατε ότι στα γήπεδα βρίζουν είναι επιλογή σας αν θα ξαναπάτε...
      Άιντε Θυελλάρα γερά και στην Α τα γούστα θα είναι πολλά....

      Διαγραφή
  10. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ tolis.ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΧΘΕΣ) ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΟ ΟΡΟ Η ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΠΟΙΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ.ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΝΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ.ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΞΥΛΟ.ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ..ΘΕΑΜΑ ΕΝΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΚΟΛ,ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΕΡΚΙΔΑ ΜΕ 500 ΑΤΟΜΑ ΠΕΡΙΠΟΥ,ΤΕΛΕΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΔΗΛΑΔΗ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ''ΑΥΣΤΗΡΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ'';;;;
    ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΑΝΟΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΚΟΠΡΟΕΡΕΤΟΣ,ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΜΕ ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ.
    ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΘΑ ΠΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΑΣ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΒΑΡΗ..
    ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ (ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ) ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΧΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ.ΑΝ ΣΚΕΥΤΕΙΤΕ ΓΕΝΙΚΑ ΤΙ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΙΧΤΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΟΓΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΕΝΝΟΩ.
    ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ tolis:''Αυτούς τους οπαδούς έχουμε και δεν μπορούμε ούτε θέλουμε να τους αλλάξουμε!!!..
    ΘΥΕΛΛΑΡΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ Α ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ.
    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή..

    Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών και ενός παράγοντα της Νικήτης ήταν απαράδεκτη.

    Διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ εκείνου του παιχνιδιού.
    http://somporo.blogspot.gr/2012/11/2-2_26.html

    Την ίδια συμπεριφορά είχαν σε αγώνες και με άλλες ομάδες του πρωταθλήματος , και αυτό το λέω βάσει τις συζητήσεις που κάνουμε με παράγοντες και ποδοσφαιριστές των άλλων ομάδων στα μεταξύ μας παιχνίδια.

    Εμείς όμως παρά αυτή την συμπεριφορά , κάναμε αυτό που κάνουμε πάντα , προσπαθούμε να φιλοξενούμε με τον καλύτερο τρόπο την αντίπαλη ομάδα που έρχεται να αγωνιστεί στην έδρα μας.
    Δεν μας ενδιαφέρει ποια είναι , από που είναι και τι μας έχει κάνει στην έδρα της.

    Στο χτεσινό παιχνίδι λοιπόν η φιλοξενία μας στην αποστολή της Νικήτης
    ήταν άψογη και το παραδέχτηκαν και οι ίδιοι μετά το τέλος του ματς.


    Υπάρχει και μια άλλη διάσταση στο θέμα συμπεριφοράς παιχτων και Δ.Σ,
    όταν οι ποδοσφαιριστές μας είναι ήρεμοι και έχουν το μυαλό τους μόνο στο πως θα παίξουν μπάλα , υπάρχουν πολλές πιθανότητες να έρθει η νίκη.
    φέτος αυτό είναι το μυστικό της καλής πορείας , ηρεμία και πειθαρχία σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.
    Τρανή απόδειξη για το γεγονός αυτό είναι η ισοπαλία μέσα στο Μεταγγίτσι,
    μια ισοπαλία που ήρθε λόγω έλλειψης ηρεμίας και πειθαρχίας.

    αν χτες οι παίχτες μας μπαίναν στον αγωνιστικό χώρο με την σκέψη στα όσα γίναν στο ματς του πρώτου γύρου , τότε δεν υπήρχε ούτε μία πιθανότητα να κερδίσουμε γιατί θα είχαν το μυαλό τους σε όλα τα άλλα και όχι στο πως θα παίξουν μπάλα, έτσι θα χάναμε και βαθμούς , αλλά και παίχτες καθώς θα υπήρχαν αποβολές .

    Οπότε εκτός από επίπεδο δείξαμε και χαρακτήρα για το πως διαχειρίζεται μια ομάδα τέτοιου είδους παιχνίδια.

    Η Θύελλα παίζει πάντα δυνατά , όχι αντιαθλητικά , κάποιοι μπερδεύονται ,
    άλλο λοιπόν δυνατά και άλλο αντιαθλητικά.

    Όσο αναφορά στο θέμα της διαιτησίας ,
    η διαιτησία χτες ήταν 50-50 .
    Η Νικήτη μετά το τέλος δεν έκανε κανένα παράπονο .
    Δεν θυμάμαι να υπήρχαν χτες δύσκολες φάσεις για τον διαιτητή.
    Κάποιος αναφέρει πιο πάνω πως ο Τσακαλίδης έπαιξε έδρα ,
    ο Τσακαλίδης δεν μασάει από έδρες , όσοι γνωρίζουν το ποδόσφαιρο Χαλκιδικής , ξέρουν ποιος είναι ο Τσακαλίδης ,
    παίζει πάντα 50-50 , σε όποια έδρα και αν αγωνίζεται.

    Όσο αναφορά τους φιλάθλους μας ,

    οι φίλαθλοι μας είναι φοβεροί , μας στηρίζουν και βοηθάνε ψυχολογικά τους παίχτες μας.
    Σίγουρα σαν ΘΥΕΛΛΑ θα προτιμούσαμε τα όσα υβριστικά συνθήματα ακούστηκαν
    να μην είχαν ακουστεί ,
    αλλά εντάξει σε όλα τα γήπεδα συμβαίνουν αυτά ,
    μην το κάνουμε τόσο θέμα.

    Έχουμε τους πιο καταπληκτικούς φιλάθλους στην Χαλκιδική , και αυτό το παραδέχονται όλες οι ομάδες.

    Υ.Γ Με τέτοια συσπείρωση που είχε ο κόσμος του Στανού χτες , έτσι ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά , και για την Θύελλα αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το χωριό μας.

    Β.Γ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να πω και χιλια ΜΠΡΑΒΟ στη διοικηση που κανει παρα πολυ σωστη και σοβαρη δουλεια.εγω σας στηριζω απο μακρια εστω και νοερα (μακαρι να μπορουσα να ημουν σε ολα τα ματς παρον) και συνεχιστε κλεινοντας τα αυτια σας σε κασσανδρες και δηθεν προωθητες των καλων τροπων λες και εμεις δεν ξερουμε απο καλους τροπους και συμπεριφορες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. υ.γ λενε οτι ο καθρεφτης ειναι το γηπεδο... οποτε οποιος σας λεει οτι δεν κανετε καλα τη δουλεια σας μην του απαντατε απλα εχετε ενα χαρτι μαζι σας με την βαθμολογια που στις λεπτομεριες δεν ειμαστε πρωτοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ FACE TO FACE ΣΤΟ ΧΟΡΟ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ε ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΡΕ!ΧΑΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΕ, ΚΕΡΔΙΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΛΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΕ, ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΕ, ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΛΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΕ. ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΡΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ: ΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΦΩΝΑΞΕΙ, ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΠΑΜΕ ΘΥΕΛΛΑΡΑ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Ο ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ ΠΑΙΖΕΙ Β ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΛΩΝΕΙ ΑΠΟ ΕΔΡΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΗΝΤΑΡΗΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ Α ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η θύελλα μας τρέλανε μας ανέβασε στα ύψη από τα γκόλ που έβαλε στου αντίπαλου το δύχτι...
    Τι άλλο πια να περιμένουμε από αυτή την ομαδάρα που σαν αλογάκια τρέχουνε μέσα στην γηπεδάρα...
    Μας βάλανε στην άμυνα τον Μπάμπη και τον Γιώτη που σαν πεισμώσουν και οι δυο Σούλη μπάλα δεν σου ρθει...
    Το τέρμα μας είναι καλό μπάλα ούτε που φοβάται μα ξέρει πως στο πλάι του Τζιουμάνη με Μάριο θα χει...
    Να καθαρήσουν έβαλαν στο κέντρο του γηπέδου Γκόκο με Δαιμόνιο με Τόπι για παιχνίδι...
    Ο Κόμης γκάζωσε πολύ,δεν πρόλαβε η κερκίδα,να δει την πάσα που κανε στον φώφη τον ατσίδα...
    Τα μάθατε παιδιά ο Φώφης τι έχει πάθει;το πόδι του το αριστερό γκολ μόνο ξέρει να βάζει...
    Κ σαν μην έφτανε αυτό μας ήρθε και ο ΣτόΪκος που όμορφα μας χάρησε το γκολ το πρώτο...
    Ρίγκο μην αγχώνεσαι κάνατε ομαδάρα μαζί με το συμβούλιο και την υπόλοιπη ομάδαρα...
    Κ αν τα αλογάκια μας πεισμώσουνε και πάνε για την Α' χαμό θα προκαλέσουνε με γήπεδα ΓΕΜΑΤΑ...

    Υ.Γ: ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΕΠΙΑΝΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΘΑ ΕΓΡΑΦΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ...
    Συγχαρητήρια στην διοίκηση και μετέπειτα στους παίχτες!!!




    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 10:35, Respect!!! Θα 'σαι ο συνθέτης του ύμνου της Θύελλας!!!

      Διαγραφή
    2. Γιατί η αγάπη είναι θύελλα μην ρωτάτε πιο πολλά
      στην Α' κι ας μην πάει πάντα θα μας έχει κοντά...

      Γιατί η αγάπη είναι θύελλα & κουνάει & βουνά
      γιάυτό θα είμαστε δίπλα της δεν θα πάμε πουθενά...

      Διαγραφή
  17. ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΠΟΔΟ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ-ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ.ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ (ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ).ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΟΜΙΖΩ ΞΕΦΥΓΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ (ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ,ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΑΣ)ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

    ΠΡΩΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ <> (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΑΣ ΚΑΙ Δ.Σ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ ΜΑΣ

    ΕΜΠΡΟΣ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ ΠΑΙΔΙΑ
    ΣΠΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ
    ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ
    ΚΟΨΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΦΤΕΡΑ

    ΕΧΟΥΜΕ ΑΜΥΝΑ ΑΠΟ ΜΠΕΤΟ
    ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ
    ΚΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΙΑ
    ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΟΤΙ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ

    ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΛΑΟ
    ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ
    ΔΥΝΑΜΗ ΔΙΝΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
    ΚΑΙ ΤΑ ΩΘΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ

    ΣΑΚΗΣ (ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΜΝΟ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ???ΑΣ ΠΟΥΜΕ....


    ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΤΤΗΝ ΜΠΛΕ ΣΟΥ ΤΤΗΝ ΣΤΟΛΗΗΗΗΗ
    Σ'ΑΓΑΠΩ ΜΕ ΤΟΣΗ ΤΡΕΛΑ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΤΑ ΣΤΗ ΓΗΗΗΗ
    ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΆΚΟΛΟΥΘΩ
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΘΥΕΛΛΑΡΑ ΣΆΓΑΠΩΩΩΩΩ


    Η ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΝΟΥ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σχόλιο σου μεταφέρθηκε στην ανάρτηση

      Τρία ποιήματα για την Θύελλα
      http://somporo.blogspot.gr/2013/03/blog-post_3668.html?showComment=1363353506421#c7998941002257291894

      ας ανοίξει εκεί συζήτηση για τον ύμνο της Θύελλα.

      Διαγραφή