τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΝΟΥ - Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 9-1

Σήμερα η στήλη μας θα παρεκκλίνει από την φιλοσοφία της(διαβάστε εδώ όλες τις αναρτήσεις που έχουν σχέση με την ΘΥΕΛΛΑ)  , θα παραμερήσει τον ιδρώτα και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και της διοίκησης της ομάδας μας, δεν θα ασχοληθεί καθόλου με τα αγωνιστικά παρά μόνο με το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ και την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ της αρμόδιας επιτροπής που είναι υπεύθυνη  για τον ορισμό των διαιτητών.
Θα μιλήσουμε με δεδομένα,  ο καθένας από εσάς που θα διαβάσει αυτό το ερασιτεχνικό άρθρο ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα , ας επιλέξει ΠΑΡΑΣΚΉΝΙΟ , ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ή και τα ΔΥΟ?

Ξεκινάμε με πρώτο δεδομένο την βαθμολογία

1 ΑΚΑΝΘΟΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ 50           
2 ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΝΟΥ 45
3 Α.Ο. ΣΑΡΤΗΣ 44.


Δεύτερο δεδομένο ότι μετά από τρεις αγωνιστικές παίζουμε με την Ιερισσό

Τρίτο  δεδομένο στην υπόθεση, η επιτροπή για τον ορισμό των διαιτητών,η οποία αποτελείται από τους κυρίους Δροσινό (Ουρανούπολη ),Παντελέρη(Σήμαντρα) , Φόρρα (Ιερισσός).

Τέταρτο δεδομένο ο ορισμός της τριάδας των διαιτητών που αποτελούταν από τους κυρίους 
Χατζηλιά(Ουρανούπολη) -,Γουματιανό(Νικήτη), Σοκόλ (Νέα Ρόδα)

Πέμπτο δεδομένο η αποβολή του βασικότατου  ποδοσφαιριστή Μαριανού στο πέμπτο λεπτο.


Τα συμπεράσματα δικά σας .....

16 σχόλια:

  1. Παλευουν τρεις ομαδες για το Πρωταθλημα και την ανοδο,ιερισσος - στανος - σαρτη και σεις κυριοι δροσινε - παντελερη - φορα οριζετε διαιτητες απο διπλανα χωρια ?

    βαζετε τον ΧΑΤΖΗΛΙΑ απο ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ που ολη μερα ειναι στην ΙΕΡΙΣΣΟ , ειναι και γαμπρος εκει , βαζετε ΣΟΚΟΛ που ειναι απο ΝΕΑ ΡΟΔΑ 5 χλμ απο ΙΕΡΙΣΣΟ
    και τον ΓΟΥΜΑΤΙΑΝΟ ΝΙΚΗΤΗ ?

    Τοσο ανικανοι ειστε ?
    η τοσο πολυ φοβαστε τον ΣΤΑΝΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α και για να γινω πιο κατανοητος την αλλη αγωνιστικη , βαλτε να σφυριξει τον στανο τον στανιωτη διαιτητη κασαμπαλη,η τον ελευθερουδη,
    βαλτε τον παοκ αρναιας να τον σφυριξει ο αρνιωτης ξυστρος ,

    τον ταξιαρχη ο παυλουδης...

    τα δουμπια τον κουριδη

    .

    αυτο κανατε σημερα ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν όντως η διαιτησία ήταν 50-50 και η αποβολή του Μαριανου δίκαιη ποιός ο λόγος που γκρινιάζετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. diabazontas ta parapano sxolia katalabaino oti o xatzilias hrthe entetalmenos simera, den ftaiei autos gia oti egine alla oi kirioi kirioi pou kanoun koumanto sthn diaitisia, askithike piesi ston xatzilia thn prohgoymeni mera gia na mas kseskisei, den mporouse na kanei diaforetika. den eksigite allios.
    arxizei kai idronei h ierissos kai mas fobatai. isos kai sta dio epomena mats mas bgaloun ki alles kokkines gia na pame misoi stin ierisso.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. POIOS SE EIPE RE IERISSIOTH 10.53 OTI H DIAITISIA HTAN 50-50 KAI OTI H APOBOLH HTAN DIKAIH? ETSI SOY EIPANE? EGINE H DOULEIA SAS...O XATZHLIAS SAS EXEI PAIKSEI 8 PAIXNIDIA FETOS.ALLOSTE TA LETE KAI MONOI SAS: Ο FIDAROS MAS EIPE "OPOION DIAITHTH THELOUME EXOUME, EMEIS KANOUME KOUMANTO, EXOUME ATOMA DIKA MAS MESA STHN EPITROPH".
    ALLA KSEREIS ONTOS OPOS LEEI KAI O PARAPANO ARXIZEI KAI IDRONEI H IERISSOS, ARXIZEI KAI AGXONETAI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. παραγοντασ νεοχωριου: την ιερισσο την επαιξε φετος 7 φορες ο χατζηλιας, τον βαζουν για να μην πληρωνουν εξοδα μετακινησης λογω αποστασης
    αντε θυεελαρα παρτους τα μυαλά ολους, πρωταθλημα θελουμε, 2 νικες τωρα και μετα τους ετοιμαζουμε κοκο στην ιερισσο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΗ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΑΣ ΜΑΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΔΩΡΟΔΟΚΙΕΣ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.ΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΙΕΡΙΣΣΙΩΤΕΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΑΤΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.ΑΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΙ ΑΣ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΑΝΤΡΙΣΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙ.ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΘΥΕΕΛΑ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΥΣΩΜΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΥΛΙΚΟ.ΚΑΛΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ,ΚΑΛΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ...ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΔΗΛΑΔΗ.ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΛΙΓΟ ΒΟΡΕΙΟ ΧΑΛΚΗΔΙΚΙΩΤΕΣ,ΠΑΤΕΡ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ.ΑΠΛΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΟΤΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΥ...ΙΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.ΘΥΕΛΛΑΡΑ ΓΕΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ,Η ΤΡΙΑΔΑ ΗΤΑΝ ΒΑΛΤΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ..ΟΙ ΔΥΟ ΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΡΤΗ..ΟΠΩΣ ΦΕΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΕΙΤΟΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΑΡΤΗΣ ΕΙΝΑΙ..
    ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΜΑΤΣ ΦΑΝΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΤΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΤΙΤΛΟΥ-ΜΠΑΡΑΖ..
    ΤΟ 0-2 ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΡΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΧΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ..
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟ,ΤΡΕΝΟ ΠΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ,ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ??????????
    ΑΡΕ ΓΟΥΜΑΤΙΑΝΕ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ,ΕΒΑΛΕΣ ΤΗΝ ΠΙΝΕΛΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ..
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΙΗΚΗΣΗ....
    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. η τριαδα τησ διαιτησιασ θιχτηκε κιολασ οταν αφησαμε να εννοηθει οτι τα πραγματα και οι καταστασεισ ειναι μιλημενεσ και οτι ηρθαν με συγκεκριμενο σκοπο εδω..ηθελε να ριξει και μπουνια ο αρχοντασ του αγωνα (αρχοντασ = διαητητησ) οταν του ειπαμε οτι ειναι κανονισμενα..
    αρε σοκολ συμπαθυτικο παιδι φενασαι κ εισαι νεοσ διατητησ ακομα,μην μπαινεισ απο τωρα στην λασπη με το παρασκινιο..
    κυριε γουματιανε που εβαλεσ και εσυ το χερακι σου και που εισαι απο την νικητη,στην σιθωνια παμε τρενο,τοσο πολυ σε πειραξε και εβαλεσ την πινελια σου στην κοκκινη????
    παμε γερα θυελλαρα.δεν μασ σταματαει τιποτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι..
    φτάνει πια αυτή η μεταχείριση που έχουν ολοι απέναντι στη ΘΥΕΛΛΑ και στο χωριό μας.
    δεν ειναι μόνο η επσχ και η διαιτησια,

    και η δημοτική αρχή (ολων των χρόνων) με άλλα μετρα και αλλα σταθμα αποφασίζει και διαχειρίζεται τους αθλητικους της συλλόγους.
    ,
    κυριοί εδώ και χρόνια γνωρίζετε το πρόβλημα με τις γηπεδικές μας εγκαταστάσεις, και τι κάνετε εσείς ?
    απολύτως τίποτα,όλα τα χωριά του δήμου έχουν γηπεδάρες.

    τα χρήματα που δίνεται για την συντήρηση των γηπέδων?
    πολλες ομάδες ήδη έχουν εισπράξει τα χρήματα αυτά.
    Ο Στανός πάλι απέξω..ε?
    1845 ευρώ έχουμε να πάρουμε από την περσινή χρονιά ,και έχουμε πληρωμένο και τον ΦΠΑ..
    Και η πλάκα είναι ότι μας είπατε και φέτος να κόψουμε τιμολόγιο..
    Πολλά σωματεία έχουν πληρωθεί τα περσινά, θα πάρουν και τα φετινά και μεις ακόμα θα περιμένουμε να μας πληρώσετε τα περσινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στο ίδιο έργο θεατές...

    όταν η θυελλα και παλι χτυπούσε το πρωτάθλημα την περιοδο 2006-2007,
    παλι πηγαν να μας σφάξουν,αρχικα δεν το καταφεραν, το καταφεραν ομως στα μπαραζ.

    Θυμαστε το ματσ ΑΡΝΑΙΑ - ΣΤΑΝΟΣ 3-0?
    Που από το πρώτο 5 λεπτο παιζαμε με 9?
    Ο ΦΟΡΑΣ διαιτητης και παυλουδης εποπτης, απεβαλαν τον τερματοφυλακα ΚΑΒΛΙΤΣΗ και τον αμυντικο τοτε Ελευθερουδη βαλαντη.
    πανω απο 5 αγωνιστικες τιμωρηθηκαν.

    Εμεις ομως καταφεραμε και πηγαμε το πρωταθλημα στα μπαραζ παρα το κυνηγητο απο αρναια και διαιτησια.

    θυμαστε το μπαραζ μεσα στην αρναια?
    το 2-1?
    μας ακυρωσε πεντακαθαρο γκολ στις καθυστερησεις ο αρβανιτης που ηταν διαιτητες.

    η ιστορια επαναλαμβανεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΕΠΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΓΥΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ, ΕΙΝΑΙ ΧΕΣΜΕΝΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ, Ο ΠΟΛΥΧΡΟΣ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΜΑΡΜΑΡΑ) ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΜΑΣ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΟΥΤΕ ΚΙΤΡΙΝΗ ΕΒΓΑΛΕ, ΤΗΝ ΠΑΡΕΣΗ ΤΗΝ ΣΚΥΛΟΒΡΙΖΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΧΘΕΣ ΜΑΣ ΞΕΣΚΙΣΑΝ. Ο ΧΑΤΖΗΛΙΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟΝ ΜΑΡΙΑΝΟ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΡΕ ΧΑΤΖΗΛΙΑ ΟΤΙ ΕΒΡΙΣΕ ΜΕΤΑ? ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΙΠΟΤΑ. Ο ΓΟΥΜΑΤΙΑΝΟΣ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΝΕΡ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ.ΑΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ. Η ΤΡΙΑΔΑ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΗΡΘΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΦΑΞΕΙ. Ο ΝΕΑΡΟΣ ΕΠΟΠΤΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΗΛΙΑ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟ 3 ΛΕΠΤΟ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ (2ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ)? Η' ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΠΤΟ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ? ΑΛΛΟΙ ΣΕ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΕΣΦΑΞΕΣ ΤΟΝ ΣΤΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ο ΧΑΤΖΗΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ.ΕΙΡΩΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΕΡΣΙ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕ ΣΠΟΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ?ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΠΣΧ ΣΑΣ ΡΕΖΙΛΕΥΕΙ ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΡΕΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. o xatzilias eipe se gerakoydi panagioti oti tha ton riksei mpounia, einai dinaton? milane etsi oi diaitites, prepi na mas sebontai kai na mas milane opos prepei, theloume na timorithei o xatzilias, alla poios na ton timorisei einai to thema???den exei kaneis ta kotsia...den forane pantelonia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δυο κιτρινες καρτες στην ιδια φαση στο τριτο λεπτο παιχνιδιου πρωτη φορα στα χρονικα.

    αυτοι οι διαιτητες,τετοιας ηλικιας πρεπει να φυγουν απο το ποδσφαιρο.

    το παιζουν εξουσια,δεν μπορεις ουτε καν να τους μιλησεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΙΣΧΥΕΙ..ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΤΑΝ ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΤΗΤΩΝ..ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ,Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΡΕ ΜΙΑ ΒΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΕΞΗΣ..ΑΡΧΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΟΣ ΑΔΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΕΥΡΑ..ΤΟΝ ΕΙΠΑ ΠΩΣ Ο ΣΤΑΝΟΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ ΚΑΙ ΦΕΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ.ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 100% ΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΠΟΥ ΤΗ ΕΔΩΣΕ ΜΟΛΙΣ ΣΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΛΕΠΤΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ ΠΑΙΧΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΙΕΡΣΣΟΥ,ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΛΗΜΕΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΥΝΟΗΘΕΙ Η ΙΕΡΙΣΣΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ..Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΠΙΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΦΑΣ ΜΠΟΥΝΙΑ..ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΒΓΗΚΑΜΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή