τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

ΔΩΡΕΑΝ ΑΣΥΡΜΑΤΟ INTERNET ΣΤΗΝ ΑΡΝΑΙΑ

Με έκπληξη μάθαμε από τη Ρεσπέντζα ότι επιτέλους η Αρναία θα έχει ΔΩΡΕΑΝ ασύρματο INTERNET.
"Εκδήλωση για τη δωρεάν χρήση του ασύρματου ιντερνέτ πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αρναία παρουσία του Νομάρχη Χαλκιδικής και του Δημάρχου Αρναίας . Η εκδήλωση έγινε στον αύλειο χώρο του Λυκείου και την παρακολούθησαν μαθητές και κάτοικοι της περιοχής. Το κοινό ενημερώθηκε για τα πλεονεκτήματα της δωρεάν ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο των κατοίκων και των επισκεπτών της Χαλκιδικής για την ανάπτυξη του τουρισμού, του πολιτισμού, και της επιχειρηματικότητας..."
  
Γιατί, ο τουρισμός, ο πολιτισμός και η επιχειρηματικότητα αφορούν ΜΟΝΟ την Αρναία!!! 
Γιατί, ο επισκέπτης της Αρναίας πρέπει να έχει δωρεάν ασύρματη πρόσβαση!!!
Στον τουριστικό οδηγό της Αρναίας, κύριε Δήμαρχε, να προσθέσετε ότι λίγο πιο πάνω υπάρχει και ένα χωριό που οι κάτοικοί του επικοινωνούν ακόμα με σήματα καπνού (ασύρματα κατα μία έννοια). 

34 σχόλια:

  1. "Ο ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ"27 Μαρτίου 2010 στις 2:48 μ.μ.

    Πολύ καλά λοιπόν, το laptopaki μας και όλοι κάτω από το πλατάνι στην πλατεία της Αρναίας. Σαν δεν ντρέπονται μια φορά αυτοί και δύο φορές εμείς, αλλά τέτοιοι που είμαστε καλά μας κάνουν!!!!
    Που ξέρεις κάποτε μπορεί να βάλουμε μυαλό!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοντός ψαλμός αλληλούια!
    Έρχονται εκλογές και θα έχουν το θράσος να ζητήσουν την ψήφο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.youtube.com/watch?v=ZkN6Pa_jbvk
    μας δουλευει ο δημαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επειδή στο Στανό είναι αδύνατο να κατεβάσουμε το βίντεο, τι ακριβώς λέει ο Δήμαρχος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλοι του Στανού, αφού σας εξήγησαν πριν λίγο καιρό άνθρωποι που ασχολούνται με το θέμα του γρήγορου INTERNET ότι σε λίγο καιρό θα έχει και ο Στανός υποδομή για συνδέσεις ADSL ( μεταξύ αυτών και ο Γιώργος ο Κάκκας). Τώρα αυτό δεν μπορεί να γίνει. Όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες θα έχετε κάθε δικαίωμα να απαιτήσετε Free Internet. Με αυτά που λέτε παρασύρετε τους πολίτες σε λάθος εντυπώσεις. Όσο για τον Άκανθο εκεί που δεν σε σπέρνουν μη φυτρώνεις. Αφού είσαι άσχετος με το θέμα του INTERNET στο Στανό, πρίν πείς κάτι ρώτα και έναν υπεύθυνο απο τον ΟΤΕ να σου εξηγήσει. Έτσι ξεφτελίζεσαι. Και εσύ Somporo είδες ότι δεν μπορείς να δείς ένα video στο Στανό λόγω της απουσίας ADSL. Αφού ξέρεις την περίπτωση με την έναρξη των εργασιών του εγολάβου δείνε σωστές απαντήσεις στα ερωτήματα των πολίτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για να βοηθήσω το VIDEO είναι απο την εδήλωση της Νομαρχίας στο Λύκειο Αρναίας για την ενημέρωση των μαθητών στο θέμα του δωρεάν ασύρματου internet στο σχολείο τους και περιμετρικά απο αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. στο βίντεο μιλάει ο νομάρχης,ο δήμαρχος,ο τζίτζιος και άλλοισε μια εκδήλωση που έγινε στο λύκειο της Αρναίας για να ενημερωθουν οι μαθητές για την εγκατάσταση ασύρματου δωρεάν internet σε όλη την Αρναία. Δεν έδωσα το link για τα λεγόμενα του δήμαρχου,αλλά για να επισημάνω για ακόμη μια φορά τα 2 μέτρα και 2 σταθμά(κάτι που επιχειρησε να αντικρούσειπριν λιγο καιρό με απαντήσεις,μόνο στα λόγια βέβαια,σε επισκέπτες του blog).Επίσης ανακοινώνεται οτι θα δοθούν 520000 για την ανακατασκευή του Λυκείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. .....περιμετρικά απο αυτό;;;;;!!!!!χρησιμοποιήθηκαν οι μαθητές νομίζω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα μπορούσες ίσως για λίγο να νιώσεις τα συναισθήματα των πολιτών που δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο (η σύνδεση PSTN δεν θεωρείται πρόσβαση) όταν μαθαίνουν η Αρναία που έχει αυτή τη δυνατότητα εδώ και χρόνια τώρα αποκτά και δωρεάν πρόσβαση; Αν αυτό δεν είναι πρόκληση, τι είναι αγαπητέ ανώνυμε (της τοπικής αυτοδιοίκησης);
    Δεν μπορεί να γίνεται λόγος για ανάπτυξη και πολιτισμό όταν ένα χωριό με 200 παιδιά στερείται αυτά που για σένα είναι αυτονόητα.
    Δεν μπορεί η Νομαρχία να καυχιέται για το έργο αυτό λέγοντας ότι «… η παροχή τέτοιων υποδομών (δωρεάν πρόσβαση) παραμένει ακόμα και στις μέρες μας άπιαστο όνειρο για πολλούς από τους συμπολίτες μας» όταν εμείς δεν έχουμε όχι δωρεάν αλλά πληρωτέα πρόσβαση.
    Γιατί αλήθεια αυτό το πιλοτικό πρόγραμμα, όπως αναφέρει η Νομαρχία, δεν έγινε στη Βαρβάρα ή το Στανό που βρίσκονται στην απομόνωση; Θα απαντήσεις ότι δεν υπήρχε η τεχνολογική υποδομή. Και γιατί δεν υπήρχε η υποδομή;
    Εσύ λοιπόν που είσαι σχετικός με το θέμα ενημέρωσε τον Άκανθο ότι ο ΟΤΕ ποτέ μέχρι τώρα δεν έβαλε στον προγραμματισμό του το Στανό για ADSL γιατί Χαλκιδική είναι μόνο η τουριστική Χαλκιδική. Και μη βιαστείς να απαντήσεις ότι το θέμα δεν είναι πολιτικό.
    Τις σωστές απαντήσεις στα ερωτήματα των πολιτών αν δεν μπορείς να τις δώσεις εσύ, ας τις δώσει τουλάχιστον ο Δήμαρχος. Το Σόμπορο μάλλον δεν έχει αυτή την αρμοδιότητα.
    «Με αυτά που λέτε παρασύρετε τους πολίτες σε λάθος εντυπώσεις»?
    Συγγνώμη, δεν επικοινωνούμε με σήματα καπνού αλλά με κάτοπτρα!!!
    Και να μας ενημερώσεις πότε θα έχουμε το δικαίωμα να απαιτήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θεωρείς αστείο το περιμετρικά του λυκείου; Αυτή είναι η πραγματικότητα. Αν μπορούσε η κεραία να μπεί στο Στανό στην πλατεία η εμβέλειά της θα ήταν μέχρι το φούρνο, και αυτό δεν είναι σίγουρο. Στην Αρναία υπολογίζω ένα 7% του οικισμού να πιάνει. Μπορεί και λιγότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στην Αρναία μπήκαν τρεις κεραίες. Στο δημαρχείο, το λύκειο και το πράσινο χωριό. Ουσιαστικά καλύπτεται όλη η Αρναία και όχι μόνο το 7%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Άντε καλά το πλατάνι δήμαρχε έχει internet και μάλιστα free , άντε και ο στανός έχει τεχνικό πρόβλημα , το Νεοχώρι , η Βαρβάρα και το Παλαιοχώρι τι πρόβλημα υπάρχει και δεν απολαμβάνουν αυτό το free που μάλιστα νομίζω ότι το κόστος θα επιμεριστεί σε όλους και όχι μόνο στους προνομιούχους !!! Καλή η κατσαρόλα .... αλλά ας έχει πιο πολλά κουτάλια . Έλεος ήμαστε στον 21ο αιω και δεν υπάρχουν πολίτες και συμπολίτες . Νισάφι πιά αυτό με την Αρναία μας ΚΟΥΡΑΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φίλε 1:31 τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Πάρε ένα λάπτοπ και πήγαινε στην πλατεία της Αρναίας. Άν πιάσεις το Free internet γράψε με. Αφού είναι εύκολο να δείς απο μόνος σου οτι αυτό που λέω για μικρή έως ανύπαρκτη εμβέλεια ισχύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 2:21 Τα παράπονα στον Νομάρχη. Αυτός επέλεξε τις τέσσερις περιοχές της Χαλκιδικής για το πρόγραμμα. Αρναία, Γαλάτιστα, Συκιά και Πολύγυρο. Ο Δήμος δεν πρέπει να έχει συμμετοχή σε αυτή την επιλογή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ενα κοινο οικιακό ρουτερ έχει εμβέλεια μεχρι 100 μετρα και κατι λιγότερο, αν παρεμβαλλονται εμπόδια,και με 3 κεραιες θα καλύπτεται μόνο το 7%;
    καποιος δεν μας λέει την αλήθεια βεβαια.εξάλλου ο νομάρχης όταν έλεγε ΄οτι καλύπτεται όλη η Αρναία φούσκωνε απο υπερηφάνεια!ψέμματα έλεγε φίλε ανώνυμε;τον διαψεύδεις;ο Νομάρχης άλλωστε δεν λέει ποτε ψέμματα,οτι μας έχει υποσχεθεί το πραγματοποίησε άμεσα.βλέπε γέφυρα στον χείμμαρο χολωμόντα,λακκούβες στον δρόμο,καρέκλες στον σύλλογο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αρναία 29-3-2010.
    Αγαπητό Σόμπορο, είναι πολύ εύκολο με μια απλή ανάρτηση και μερικά αθώα, θα έλεγα, σχόλια, που όμως μέσα από την άγνοια των συγγραφέων τους, μπορεί να λειτουργήσουν, ακόμα και ,προβοκατόρικα, να διαστραφεί, εντελώς, η αλήθεια...Ποια είναι αυτή;
    -Το όλο έργο έχει δικαιούχο και φορέα υλοποίησης την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χαλκιδικής (καμμιά ανάμειξη του Δήμου).
    -Το έργο υλοποιείται από την Ν.Α.Χ, χρηματοδοτούμενο από το πρόγραμμα της Κοινωνίας της Πληροφορίας, με απώτερο σκοπό, μαθητές, αλλά και, κυρίως, Σχολικά Συγκροτήματα της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, να μπορούν να συνδεθούν με δωρεάν ασύρματο Ιντερνετ.
    -Για λόγους που συνδέονται με τα παραπάνω,η Ν.Α.Χ. το υλοποίησε στις έδρες των Δήμων Ανθεμούντα, Αρναίας, Πολυγύρου και Τορώνης.
    -Η εφαρμογή του αποδεικνύεται ιδιαίτερα προβληματκή, μια που οι ταχύτητες είναι πολύ χαμηλές και η κάλυψη της Αρναίας ελάχιστη (ίσως ο φίλος που μίλησε για 7% να έχει δίκιο. Παρεπιπτόντως, αγαπητό Σόμπορο, αποδοκιμάζω την αντίληψη σου, πως όποιος εκφράζει διαφορετική άποψη, θα πρέπει να "διαπομπεύεται" ηλεκτρονικά, σαν μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου ή σαν "κολητός" του Δημάρχου ή σαν προβοκάτορας...Ούτε θα μπω στον πειρασμό, να παραλληλήσω, την περίπτωση με τη δικαιολογημένη αντίδρασή σας, στην παρουσίαση της μιας και μόνο "αλήθειας", που παρουσίασε, κακώς, από Άμβωνος, ο αγαπητός μου Παπα-Νικόλας...Ο νοών, νοείτο...)
    Λάζαρος Λαζάρου
    Δήμαρχος Αρναίας (και Στανού).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν είμαστε αντίθετοι στην υλοποίηση τέτοιων προγραμμάτων γιατί σίγουρα προβάλλουν και προάγουν την περιοχή μας και μακάρι να επεκταθούν παντού. Όμως όπως αναφέραμε και στο σχόλιό μας δεν αποτελούν πρόκληση οι προτεραιότητες που δίνονται;

    -Το πρόγραμμα «Κοινωνία της πληροφορίας» που θα δώσει στα σχολικά συγκροτήματα τη δυνατότητα να έχουν δωρεάν ασύρματη πρόσβαση, απ’ ότι γνωρίζουμε, ήδη υλοποιείται και αφορά όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα.
    Για το συγκεκριμένο πρόγραμμα η Νομαρχία αναφέρει στην ιστοσελίδα της: (http://www.halkidiki.gov.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1269&Itemid=80 ):
    Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χαλκιδικής υλοποίησε το έργο «ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΥΛΗΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ», στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κοινωνία της Πληροφορίας».
    Σκοπός του έργου είναι η ανάπτυξη καινοτόμων ηλεκτρονικών υπηρεσιών ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ του Νομού Χαλκιδικής με συγκεκριμένο πλεονέκτημα την δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο ιντερνέτ σε 4 επιλεγμένες περιοχές του νομού (Αρναία, Γαλάτιστα, Πολύγυρο και Συκιά).
    Επίσης σε άλλη σελίδα (http://chalkidiki.wifi-192.gr/catalog/poi_wireless/4) αναφέρονται και τα σημεία στα οποία τοποθετήθηκαν κεραίες (Δημαρχείο, Λύκειο και Πράσινο χωριό).
    -Τώρα αν η εφαρμογή του αποδείχτηκε προβληματική δεν έχει καμία σημασία, δεν εξιλεώνει κανέναν και δεν έπρεπε καν να το αναφέρετε.
    - Η υποψία ότι ο ανώνυμος είναι πρόσωπο σχετικό με την τοπική αυτοδιοίκηση δεν αποτελεί «διαπόμπευση» αντίθετα επιβεβαιώνεται από τον τρόπο με τον οποίο μας απευθύνεται.
    -Τέλος, καλά κάνατε και δεν μπήκατε στον πειρασμό να παραλληλίσετε τελείως άσχετα μεταξύ τους πράγματα.

    Αλήθεια που είναι η διαστρέβλωση της αλήθειας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Είχα ξεκινήσει και είχα γράψει ένα πιο σκληρό ποστ αλλά επικράτησε η λογική μου και ο σεβασμός μου σε αυτό το χωριό και το διέγραψα. Δεν είναι δυνατόν κύριε somporo (…) να κάνετε αυτή την ανάρτηση με αυτό το ύφος και με αυτή την εσκεμμένοι επίδειξη ασχετοσύνης. Τι άλλο πιο διαφωτιστικό πρέπει να γραφεί για να καταλάβεις επιτέλους τι συμβαίνει με το συγκεκριμένο θέμα. Λυπάμαι πάρα πολύ αλλά έχεις ρίξει το επίπεδο. Αυτή τη φορά δεν θα υπογράψω γιατί από ότι είδα σε προηγούμενο σχόλιο «μαντεύεις» και τους ανώνυμους. Τι να πω, κρίμα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δυστυχώς με την τόση παραμέληση του τόπου μας τίποτε από όσα λέγονται δεν είναι διαφωτιστικά.Με συγχωρείται πάρα πολύ αλλά ένα χωριό με τόση ζωή(εννοώ την νεολαία-παιδιά)θα έπρεπε να επέχει άλλης μεταχείρισης σε πολλούς τομείς.Αλλά ξέχασα η έδρα του δήμου είναι στην Αρναία και όλα γινονται σωστά μόνο για αυτήν.ΚΡΙΜΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. δεν εχω καταλάβει το εξής, το ότι θίγεται ένα θέμα οπως το δωρεαν ασύρματο internet στην Αρναία οταν οπως έχει συζητηθεί σε προηγούμενες αναρτήσεις δεν υπάρχει καν σήμα για να συνδεθει ένας κατοικος του Στανου στο διαδυκτιο γιατί η συζήτηση οδηγείται αλλού;το somporo κατά την ταπεινή μου αποψη προσπαθει να προβάλει ένα πρόβλημα μήπως βρεθεί καποια λύση ,από τα παραπάνω σχολια δεν εχω διαβάσει κάτι που θα εθιγε καποιον της τοπικής ή μη αυτοδιοικησής .και φτανει ρε παιδια αυτό με το επίπεδο .οποιος λεει κάτι και δεν βρισκει συμφωνους τους υπολοιπους δεν σημαινει οτι ριχνει το επίπεδο της κουβέντας.το επιπεδο ας διατηρηθει απ΄ολους μας λοιπον με διάλογο και επιχειρήματα ...επειτα ας μην περιμενουμε ολοι να εχουμε τις ιδιες απόψεις για ένα θέμα .και ας προσέξουμε λιγο και σ'αυτα που μας μεταφέρουν γιατι πολλές φορές αλλιως θιγεται ένα θέμα και διαφορετικά μεταδιδεται από στομα σε στόμα με αποτέλεσμα να υπάρχει διεστρεβλωση των συμβάντων οπως βολευει καποιους να τα ακουνε για να τα μεταδώσουν ... ο νοων νοειτο...οπως αναγραφεται παραπάνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αρναία 1-4-2010, ώρα 09:50.
    Αγαπητό Σόμπορο, αισθάνομαι την ανάγκη, δια μέσου της "συχνότητάς" σου, όπως λέγαμε τον παλιό καλό καιρό των radio days, να ευχηθώ "καλή Ανάσταση" σε όλους τους Στανιώτες, σε όλους τους Δημότες του Δήμου μας.Ειδικά φέτος, νομίζω πως η ευχή παύει να έχει τετριμμένα τυπικό χαρακτήρα, αλλά αποκτά, ή θα πρέπει να αποκτήσει, άλλο νόημα... Ακόμη, εύχομαι να κρατήσουμε τα μόνα που, τελικά, μας έμειναν: ανθρωπιά, αλληλεγγύη, αγάπη, συμπόνοια και, εν τέλει, όλα αυτά που κρατούν, ακόμα, αδιατάρακτο τον Κοινωνικό μας Ιστό...Μπορεί να χάσαμε δουλειές, μισθούς, δώρα, μπορεί να εισήλθαμε σε μια πολύχρονη στενωπό,ας αντισταθούμε, όμως, με όπλο τα ηθικά, ανθρώπινα και Χριστιανικά χαρακτηριστικά μας. Τα μόνα όπλα που μας έμειναν στον αγώνα κατά της Νέας Τάξης, της Νέας Εποχής, του Δ' (κατά τους συγγραφείς) Ράιχ...
    Λάζαρος Λαζάρου
    Δήμαρχος Αρναίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δήμαρχε πρητανευσε η λογικη και ο σεβασμος σου για το χωριο και δεν εγραψες κατι που θα ηταν πολυ σκληρο.Ποιος σεβασμος;Εχεις 4 χρονια δημαρχος και δεν εχεις κανει τιποτα στο Στανο καιαυτο γιατι δεν σε ψηφισαμε,μας τιμωρεις και ασε τις δημοσιες σχεσεις και τις ψευτικες δικαιολογιες.Το somporo αντιπροσωπευει τους περισσοτερους στανιωτες και αν εβριζες στο μηνυμα σου το συγκεκριμενο blog ειναι σαν να επιτιθεσε σε ολους μας.Σε παλιοτερα σου μηνυματα ειχες υποσχεθει πως θα εκανες καποια εργα στο Στανο αλλα εμεινες στα λογια,τελειωνει η θητεια σου σε λιγο καιρο γιαυτο προσπαθησε να βελτιωσεις το αρνητικο κλιμα που υπαρχει γιατι θα μας χρειαστεις αφου και οι Αρνιωτες δεν ειναι και τοσο ευχαριστημενοι μαζι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Βρε Bill, απαντάς στον "ανώνυμο 30 Μαρτίου 7:42" και όχι στο Δήμαρχο...Χαλάρωσε. Τώρα άμα ήθελες να τα πεις , ούτως ή άλλως, πάω πάσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αγαπητέ Bill η ψυχραιμία καιη νηφαλιότητα είναι οι καλύτεροι σύμβουλοι για την επίλυση των προβλημάτων.καλή ανάσταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. BILL δυστηχως και έργα να γινοταν και πάλυ θα χαμε κατι να για να παραπονιόμαστε .επειτα μόνο σου το λες αν και στην Αρναία έχουν παραπονα από τη δημαρχία σκέψου τι πλεονέκτες που γινόμαστε οι ανθρωποι.παρακολουθώ στην τηλεοραση τα οσα συμβαίνουν με την οικονομική καταστασή της χωράς και πραγματικά φοβαμαι για τα οσα εν καιρό προκειτε να έρθουν.ακόμη η κριση ισως να μην μας εχει επηρεασει αμμεσα και βλέπω μπροστά μου ανθρώπους που με κάθε μεσο προσπαθουν να διεκδικήσουν πράγματα εις βάρος καποιον άλλων και είναι μόνο η αρχή.ας ελπίσουμε πως θα διορθωθει η κατασταση και τα οικονομικά της χώρας θα φτιάξουν για να ανακτήσουμε και πάλυ τις χαμένες υποσχέσεις..καλό Πασχα ,καλή Ανασταση σε όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ειμαι φοιτητης,τις μερες του πασχα θα τις περασω στο χωριο.κατα την διαρκεια των εορτων πρεπει να ετοιμασω εργασιες και να τις παραδωσω μεσω ιντερντετ στο sίte της σχολης μου.για να τις ετοιμασω χρειαζομαι το ιντερντετ,καθως πρεπει να βρω στοιχεια και πληροφοριες,πρεπει να κατεβασω φωτογραφιες,κειμενα κτλ.θα μπορεσω;αν ναι ποση ωρα θα μου παρει;και οταν θα ρθει η ωρα να τις στειλω;θα μπορεσω;ποσο χρονο θα με παρει;θα προλαβω να τελειωσω και να τις στειλω εγκαιρα;τα νευρα μου και η υπομονη μου ποσο θα αντεξουν απο ολη αυτη την διαδικασια;και οταν θα ρθει ο λογαριασμος του οτε ποσο αυξημενος θα ειναι;ποσο παραπανω θα επιβαρυνω τους γονεις μου;απαντηστε ολοι εσεις που παρεξηγηθηκατε και κανατε σχολια κατα της αναρτησης του sοmροrο.γνωριζετε,ξερετε να μου απαντησετε;οχι δεν ξερετε και δεν μπορειτε να μας καταλαβετε.οταν εμεις εδω στο στανο δεν μπορουμε να κανουμε καποια βασικα πραματα μεσω ιντερνετ,οπως να δουλεψουμε και στειλουμε τις εργασιες μας,δν επιτρεπεται να μας μιλατε για αναπτυξη και ιση αντιμετωπιση.οταν εγω,και αλλοι 30 φοιτητες του στανου δεν μπορουμε να κανουμε την δουλεια μας,και ακουμε ασυρματο δωρεαν ιντερνετ στην αρναια,δεν εχουμε καθε δικιο να τρελενομαστε και να παραπονιομαστε;οκ,ναι συμφωνω,πολυ καλη κινηση το ασυρματο δωρεαν ιντερνετ,αλλα πρωτα φροντισε ολα τα χωρια να εχουν το ρημαδι το adsl και μετα προχωρα σε τετοια εργα.δεν με νοιαζει αν τα κανει ο δημος ή η νομαρχια,ενα με νοιαζει και μια ειναι η αληθεια.ο στανος δεν εχει ιντερνετ και η αρναια ηδη χαιρεται και το ασυρματο δικτυο.ιντερνετ στο στανο εδω και τωρα. Υ.Γ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ SΟΜΡΟRΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ..καλη ανασταση σε ολους. Εκ μερους ολων των φοιτητων του στανου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Dimarxe akoma den apantises stous foitites.ti exeis na tous peis?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Με σχόλιο του , ο κύριος Μιχαλούδης, σήμερα το απόγευμα, θα σας αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες.
    Λ.Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. αυτό το σχόλιο το έστειλα συνδεμένος με το δίκτυο DHMOS ARNAIAS FREE INTERNET.Μπορεί κάποιος να μου πεί τι συμβαίνει;Απο το Δημοτικό μας Σχολείο είναι το σήμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Φίλοι του Στανού, αφού σας εξήγησαν πριν λίγο καιρό άνθρωποι που ασχολούνται με το θέμα του γρήγορου INTERNET ότι σε λίγο καιρό θα έχει και ο Στανός υποδομή για συνδέσεις ADSL ( μεταξύ αυτών και ο Γιώργος ο Κάκκας). Τώρα αυτό δεν μπορεί να γίνει. Όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες θα έχετε κάθε δικαίωμα να απαιτήσετε Free Internet. Με αυτά που λέτε παρασύρετε τους πολίτες σε λάθος εντυπώσεις. Όσο για τον Άκανθο εκεί που δεν σε σπέρνουν μη φυτρώνεις. Αφού είσαι άσχετος με το θέμα του INTERNET στο Στανό, πρίν πείς κάτι ρώτα και έναν υπεύθυνο απο τον ΟΤΕ να σου εξηγήσει. Έτσι ξεφτελίζεσαι. Και εσύ Somporo είδες ότι δεν μπορείς να δείς ένα video στο Στανό λόγω της απουσίας ADSL. Αφού ξέρεις την περίπτωση με την έναρξη των εργασιών του εγολάβου δείνε σωστές απαντήσεις στα ερωτήματα των πολίτών.

    28 Μαρτίου 2010 12:12 μ.μ.

    ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ,ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΑΤΕ ΚΑΙ ΒΑΛΑΤΕ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΕ ΣΤΑΝΟ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΑ,ΜΕΣΑ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΕΣ ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ 5.ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ? ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ,ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕΣ,ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ,ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΕΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Ο ΣΤΑΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
    ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΑΣ,ΠΟΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ,ΚΑΙ Ο ΣΤΑΝΟΣ ΚΑΙ Η ΒΑΡΒΑΡΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. αγαπητέ "9 απριλίου 12:27μ.μ" μάθε να χαίρεσαι την επιτυχία και μείνε στο:Για να κερδίζεις πρέπει να διεκδικείς με γνώση,επιχειρήματα,σοβαρότητα και υπευθυνότητα.Μην επιμένεις να πάρεις τη ρεβάνς σπαταλάς την ενέργειά σου.

    με αγάπη ολα τα παραπάνω και συγχαρητήρια για την επιτυχία σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. συγχαρητηρια για τις ενεργειες που γιναν ωστε να εχουμε το δωρεαν ασυρματο ιντερνετ..εδω ολοι μπορουμε πολυ καλα να καταλαβουμαιπως τελικα για να γινει κατι καλο για το χωριο μασ πρεπει να απαιτησουμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Οτι και να γίνει με το δωρεάν ασύρματο ίντερνετ,είτε δήλαδή αυξηθεί η ταχύτητα του είτε οχι,νομίζω ότι εμείς οι φοιτητές πάλι δεν θα μπορούμε να εξυπηρετηθούμε.Οπως αναφέρει ο παραπάνω φοιτητής ότι μέσω ΟΤΕ είναι δύσκολο να στείλουμε εργασίες,νομίζω το ίδιο δύσκολο θα είναι και με το ασύρματο.Η διαφορά είναι ότι τώρα δεν θα πληρώνουμε τον ΟΤΕ.Αυτή την εντύπωση έχω κύριε Μιχαλούδη.Αν κάνω λάθος,διορθώστε με.Ασχετα πάντως
    με αυτά είναι καλή η κίνηση αυτή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή