τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Επιτροπές Ενάντια στην Ακρίβεια


Η προσπάθεια της κυβέρνησης των εργολάβων θα πέσει στο κενό

Καταδικάζουμε την κυβέρνηση-υποχείριο των εργολάβων που, με την αγαστή συνεργασία των περισσότερων ΜΜΕ (εξαρτημένων κι αυτών από τους αεριτζήδες), συστηματικά επιχειρεί να ταυτίσει το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ με «καθεστώς ανομίας και εκκολαπτόμενη τρομοκρατία».

Οι δράσεις και τα αιτήματα του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ είναι νομιμοποιημένα στη συνείδηση της μεγάλης λαϊκής πλειοψηφίας, ανταποκρίνονται στις ΑΝΑΓΚΕΣ της, προωθούνται από χιλιάδες πολίτες απ’ άκρη σε άκρη της Ελλάδας που δεν σκύβουν το κεφάλι στην ανομία και την αυθαιρεσία, διεκδικούν την τσαλαπατημένη από το ένοχο πολιτικό και οικονομικό σύστημα αξιοπρέπειά τους, αγωνίζονται για τη ζωή τους και για το μέλλον των παιδιών τους.
Τόσο η κυβέρνηση όσο και τα παπαγαλάκια της γνωρίζουν πολύ καλά ότι το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ πραγματοποιεί σε όλη την Ελλάδα μαζικές δράσεις που αποφασίζονται και υλοποιούνται συλλογικά από λαϊκές συνελεύσεις και επιτροπές κατοίκων, συχνά με την υποστήριξη και συμμετοχή αυτοδιοικητικών και κοινωνικών οργανώσεων. Δεν έχουν λοιπόν και δεν θα μπορούσαν να έχουν καμία σχέση με «στρατιωτικές επιδρομές-αστραπή» κουκουλοφόρων, όπως αυτή χτες σε σταθμούς μετρό της Αθήνας.
Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος για τον οποίο η κυβέρνηση, οι αεριτζήδες και τα παπαγαλάκια τους προσπαθούν να πνίξουν το ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ με λάσπες και να μας τρομοκρατήσουν με συκοφαντίες, απειλές και καταστολή. Η απάντησή μας είναι απλή: τα σχέδιά τους θα πέσουν στο κενό.
Επειδή μάλιστα επιθυμούμε να βοηθήσουμε τους αεριτζήδες που με ξένα κόλλυβα «κατασκευάζουν» (;) δρόμους να νιώσουν το πνεύμα των ημερών, τη Μεγάλη Παρασκευή από τις 3 το μεσημέρι θα έχουν έναν παραπάνω λόγο να πενθήσουν: οι κάτοικοι της Β.Α. Αττικής ανοίγουν και πάλι τα διόδια στις Αφίδνες. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου