τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Νέο ΔΣ και στο Σύλλογο Γυναικών


Πρόεδρος: Κασαμπαλή Ευδοκία
Αντιπρόεδρος: Μανδάλου Αικατερίνη
Γραμματέας: Μαριανού Παναγιώτα
Ταμίας: Καβλίτση Ευαγγελία
Μέλη: Μασλαρινού Ειρήνη, Σαμαρά Ευαγγελία, Στεφανή Μαρία
Εξελεγκτική επιτροπή: Αγούλα Αικατερίνη, Κασαμπαλή Αθηνά, Ρίζου Σμαρώ

Ευχόμαστε δύναμη για μια δημιουργική θητεία!

14 σχόλια:

  1. έχουμε και Νεο Δ.Σ. στο Σύλλογο Οικοδόμων όμως φαίνεται δεν είναι είδηση για εσάς καληνύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ανωνυμε γνωριζεις αν εχει γινει κατανομη αξιωματων στο συμβουλιο οικοδομων??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ.ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΙΩΡΙΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ ανώνυμε το Σόμπορο δεν είναι δυνατόν να τα γνωρίζει όλα. Οι αναρτήσεις για τα ΔΣ των άλλων Συλλόγων έγιναν μετά από επικοινωνία που είχαν μαζί μας. Εσύ αφού γνωρίζεις την είδηση και θέλεις να δημοσιοποιηθεί γιατί δεν το κάνεις με σχόλιο ή με email; Τότε,αν δεν γινόταν ανάρτηση, θα είχες κάθε λόγο για το σχόλιό σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οτι "το Σόμπορο δεν είναι δυνατόν να τα γνωρίζει όλα" ...το ξερουμε ολοι στο Στανο ...Ερώτηση… Το ξέρουν και οι άλλοι …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάλι κακία και μιζέρια.'Ελεος βρε παιδιά.Υπάρχει κι ένα e-mail για να επικοινωνήσει οποιοσδήποτε θέλει.
    Καλή δύναμη κορίτσια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλη επιτυχια στα κοριτσια.
    ευχομαι ολα να πανε καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΟΜΠΟΡΟ ΚΑΝΕ ΚΑΝΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ,ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑΡΑ ΜΑΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΑΠΟ Δ.Σ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 14 ΚΑΙ 15 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ 30 ΚΑΙ 40 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΠΕΝΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ,ΗΤΑΝ ΟΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Ν Τ Ρ Ο Π Η ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ζ Ω Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ. Η ΘΥΕΛΛΑΡΑ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμε μίλησες για 30.40 παιδιά.-και έχεις δικιο-εγώ θα το πάω όμως παραπέρα..θα το σκεφτώ διαφορετικά και θα το θέσω αλλιώς..30.40παιδιά σήμαινει περίπου 20 πατεραδες-δυστυχως από αυτούς τους 20 κάνεις δεν θέλει να μπει στο συμβουλιο.μάλλον έχουν αλλά πιο σημαντικα πράγματα να κάνουν στον ελευθερο χρονο τους.-ίσως να παίζουν χαρτιά στα καφενεία,να πηγαίνουν στο κυνήγι,να κάνουν κάτι άλλο εκτός από το να αφιέρωνουν λίγο χρόνο για το παιδι τους στο τομεα του αθλητισμου.στις πολεις οι γονεις πληρωνουν συνδρομες ωστε τα παιδια τους να ανηκουν και να προπονουνται σε καποιο συλλογο και το κανουν επειδη γνωριζουν τι σημαινει και τι προσφερει ο αθλητισμος σε εναν εφηβο,σε ενα παιδι.στο χωριο μας φαινεται μαλλον οτι αυτοι οι γονεις δεν γνωριζουν τι προσφερει ο αθλητισμος.δυστυχως τα τελευταια χρονια εχει χαθει καθε ουσια,και δεν ειναι λυση να μπαινουν οι παικτες στο συμβουλιο..ειναι λυση αναγκης και δυστυχως αυτη η λυση,τα τελευταια χρονια εχει γινει μονιμη λυση.σιγουρα η θυελλα δεν θα διαλυθει,οι παικτες παλι θα αναλαβουν,το αντρικο τμημα κουτσα στραβα θα βγαλει τη χρονια,ομως αν δεν μπουν πατεραδες,αν δεν δειξουν ενδιαφερον,παλι δεν θα εχει παιδικη ομαδα,και το σημαντικοτερο σε ενα συλλογο ειναι να εχει παιδικα τμηματα.ειναι κριμα για τα παιδακια των 7-8-9-10-11-12-13 χρονων..ολα αυτα τα χρονια εχουν περασει πολλες παιδικες ομαδες απο το χωριο μας,ενα πραγμα ζηλευα και επικροτουσα,εβλεπες σε καθε ματς πανω απο 5 πατεραδες να καθονται στο παγκο..και παραλληλα αναρωτιομουνα,γιατι εμεις στο ΣΤΑΝΟ δεν ειμαστε ετσι..τελοςπαντων,μακαρι να γινει κατι,γιατι ο αθλητισμος ειναι ζωη και ενα δευτερο σχολειο..πατεραδες μπειτε στη θυελλα,μην το κανετε για το αντρικο τμημα καντε το για τα παιδακια σας.μην τους στερειτε την μπαλα,μην τους στερειτε το να ανηκουν σε εναν συλλογο..ειναι κριμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. xαρηκα πολυ για το νεο Δ.Σ του συλλογου γυναικων.τους ευχομαι καλη επιτυχια,θα ηθελα ομως τη λιτσα προεδρο.αξιζει πολλα και ειναι πολυ δραστηρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΝΩΝΥΜΕ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ.ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ,ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ,ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΜΕΙΑ,ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ;ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ Δ.Σ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΩΣΤΑ και ΥΠΑΡΧΕΙ η ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ,ΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΠΙΚΑ..ΕΝΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ,ΕΙΤΕ ΣΤΟΥ ΤΑΜΕΙΑ,ΕΙΤΕ ΜΕΛΟΣ.ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΜΙΛΑΣ ΑΛΛΙΩΣ,εννοεις αλλα,Ε ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ,ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ-ΤΑΜΕΙΑ-ΜΕΛΟΣ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΨΕΙ.ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ.ΝΑΙ Η ΛΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ,ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΗΤΑΝ,ΕΙΤΕ ΜΕΛΟΣ,θα προσεφερε ακριβως το ιδιο.γι αυτο ας σταματησει αυτη η λανθασμενη νοοτροπια και το λαθος σκεπτικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ, ΕΜΠΡΟΣ.. 10 ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ(ΝΟΜΙΖΩ ΜΕΤΡΗΣΑ ΣΩΣΤΑ). ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ, ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ. ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΟΠΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΧΟΥΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΤΑ ΝΕΑ Δ.Σ. ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΡΙΖΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ, ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΟΜΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ανωνυμε τον 6κ42 συμφωνω απολυτα σε οσα λες.δεν ειναι μονο το γεγονοσ οτι το φιδι απο τη τρυπα θα το βγαλουν παλι οι ιδιοι οι παιχτες που θα αναλαβουν αλλα ειναι και τα λογια που θα ακουνε και φετος απο τους ΄κριτες των καφενειων...λογια να μην ελεγαν και εστω λιγο να βοηθουσαν η θυελλα θα ειχε βρει τον δρομο που τησ αρμοζει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή