τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Η ομάδα των streetpanthers

Οι streetpanthers είναι μια ομάδα εικοσιδύο ανθρώπων που ξεκίνησαν την κίνηση, είναι οι δέκα εθελοντές που ασχολούνται με τα καθημερινά θέματα, είναι οι δώδεκα χιλιάδες φίλοι που πήραν αυτοκόλλητα και ενίσχυσαν οικονομικά την οργάνωση, είναι οι πολλοί περισσότεροι που τα χρησιμοποιούν σε όλη την Ελλάδα, δείχνοντας την έμπρακτη αντίθεσή τους στην παράνομη και αγενή στάθμευση που μαστίζει τη χώρα και τον πολιτισμό μας.

Στην «καθημερινή» μας πραγματικότητα, ο Γιώργος και ο Αναστασία απαντούν σε μηνύματα, πακετάρουν και στέλνουν αυτοκόλλητα. Ο Αντώνης και ο Χρήστος φροντίζουν το φόρουμ, ο Παναγιώτης δουλεύει πάνω στην ιστοσελίδα μας, ο μεγάλος Αντώνης καλωσορίζει τα σημεία διάθεσης των εντύπων μας, ο Γιάννης φροντίζει να γίνονται όλα φορολογικά νόμιμα και η Αντιγόνη μας δίνει νομικές συμβουλές. Η Αγνή αποδελτιώνει τον Τύπο και μας ενημερώνει. Ο Γρηγόρης συντονίζει όλους, με τα καταστροφικά αποτελέσματα που βλέπετε...

Για περισσότερες πληροφορίες:
http://www.streetpanthers.gr/

1 σχόλιο:

  1. Η πλατεία του χωρίου μας τίs καθημερινές και περισσότερο σαββατοκύριακα και αργιες γεμίζει από παρκάρισμένα αυτοκίνητα-οι ιδιοκτήτες τους βαριουντε να περπατήσουν λίγα μέτρα και βγαινουν με τα αυτοκινητα τους. είναι γεγονός ότι αυτή η κατάστασή δημιουργεί πολλά προβλήματα και οπωσδήποτε πρέπεί να σταματήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή