τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Τέλος το free internet στο Στανό;


Διακόπηκε ξαφνικά  από χθες το μεσημέρι η δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο χωρίς καμία ενημέρωση! 

Πέμπτη, 8 Απριλίου
1. Αγαπητοί φίλοι, μετά από σχετική σιωπή, γύρω από το θέμα, μέχρι να εξασφαλίσουμε την υλοποίηση του έργου, με χαρά σας ανακοινώνω ότι, από σήμερα, τμήμα του Στανού, 300 μετρα περιμετρικά του Νηπιαγωγείου, θα έχει,  πιλοτικά, δωρεάν ασύρματο Ιντερνετ… Σε επόμενο στάδιο, ίσως μέχρι το καλοκαίρι, θα καλυφθεί το σύνολο του οικισμού.
Λαζάρου Λάζαρος

2. Αγαπητοί φίλοι του Στανού,
… από σήμερα γίνεται δοκιμαστική εκπομπή στο Στανό και τη Βαρβάρα του ΔΩΡΕΑΝ ασύρματου INTERNET του Δήμου Αρναίας. Όπως είχα γράψει σε παλαιότερα σχόλια, όταν θα ήταν έτοιμο το δίκτυο της ΤΕΔΚ τότε θα πειραματιζόμασταν με τις δυνατότητες του. Το έργο αυτό μόλις σήμερα ολοκληρώθηκε και αμέσως έγιναν οι απαραίτητες τροποποιήσεις για να λειτουργήσει δοκιμαστικά το ελεύθερο ασύρματο Internet. Αυτή η εκπομπή θα λειτουργεί ως τη Δευτέρα για να βγουν κάποια συμπεράσματα κάλυψης και για να ολοκληρωθεί η μελέτη για την πλήρη κάλυψη Στανού και Βαρβάρας. Τα πρώτα δείγματα είναι ενθαρρυντικά… Καλό Σερφάρισμα

Μιχάλης Μιχαλούδης
Πρόεδρος Δ.Σ. Δήμου Αρναίας


«Το πείραμα πέτυχε αλλά ο ασθενής απεβίωσε»
Η αλήθεια είναι ότι πήραμε μια γεύση από τα προνόμια του πολιτισμένου κόσμου.
Καλό σερφάρισμα!

42 σχόλια:

  1. Αφού τα «άρπαξαν» τα παιδιά από την προμήθεια …τι σας νοιάζει…υπάρχουν και η ...δημόσιες υπογραφές xaaxax

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα τελευταία που δημοσιεύτηκαν εδώ αν δεν είναι δημόσια ομολογία ...κυφηνησμου !!!πως το λέμε αλλιώς στο ....Στανό και στα ελληνικα ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδιά απ'ότι πληροφορήθηκα έχει βλάβη το Σύζευξις. Δεν υπάρχει λόγος να βγάζουμε, κάθε φορά κακία και μιζέρια. Και συ σόμπορο, ρώτα πριν την ανάρτηση (πχ τον Δήμαρχο ή τον Μιχαλούδη), για να μη δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οι υπεύθυνοι έχουν τρέξιμο με την έδρα αυτές τις ημέρες,που να προλάβουν να μας ενημερώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. έχεις δίκαιο ανωνιμους 2:25 μ.μ.…μόνο... εσένα θα ακλουθούμε μεγάλε!!! Αξίζεις!!! από εδώ και πέρα .Λίγη τσίπα δεν βρήκες στην περιοχή μας .Κρίμα και αίσχος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η βλάβη που αναφέρεις αγαπητέ ανώνυμε δεν έχει σχέση με τη διακοπή του free internet. Το Σύζευξις αφορά τις δημόσιες υπηρεσίες. Στο χωριό μας πρόσβαση θα έχουν η Κοινότητα, το Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο. Οι κεραίες είχαν τοποθετηθεί από το φθινόπωρο στο χωριό μας αλλά δεν είχαν συνδεθεί μεταξύ τους. Στις αρχές Απριλίου ο Δήμος προφανώς χρησιμοποίησε την κεραία του Νηπιαγωγείου για free πρόσβαση. Χθες όμως ολοκληρώθηκε η διαδικασία με αποτέλεσμα να διακοπεί το free internet για να συνδεθούν η Κοινότητα και το Δημοτικό.
    Τώρα αν ο Δήμος έχει σκοπό να δημιουργήσει άλλο δίκτυο για ελεύθερη πρόσβαση δεν το γνωρίζουμε αλλά το ευχόμαστε γιατί οι κάτοικοι ενθουσιάστηκαν αφού μπήκαν στη διαδικασία όσοι δεν είχαν να προμηθευτούν κάρτες ασύρματου δικτύου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αξιότιμε Μιχάλη Μιχαλούδη
    Πρόεδρε Δ.Σ. Δήμου Αρναίας
    ... ο παραπάνω διάλογος ....αφορά κύριος εσένα …
    Κάνω μήπως κανένα λάθος …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι έγινε βρε παιδιά?κάποια απάντηση από τους αρμόδιους δεν έχουμε ακόμη?
    κύριε Δήμαρχε που είστε?οφείλεται μία απάντηση στους δημότες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ειναι παρα πολυ ασχημο αυτο που εγινε.Προμηθευτηκαμε εμεις που εχουμε σταθερο υπολογιστη με καινουριο φλασακι που δεν ειναι και πολυ φτηνο για δωρεαν ιντερνετ,η χαρα μας κρατησε μια βδομαδα τουλαχιστον θα μπορουσατε να ειστε πιο ειλικρινης και να διευκρινηζατε απο την αρχη οτι δεν θα κρατουσε για πολυ.Αντιθετα το διατυμπανισατε και υποσχεθηκατε πως μεχρι το καλοκαιρι θα εχει σημα ολο το χωριο.Οφειλετε μια απαντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δημαρχε που εισαι;Το ξερω οτι σε καινε αλλα ζητηματα αλλα το δωρεαν ιντερνετ που πηγε;Αν γνωριζει καποιος να μας ενημερωσει αν εγινε το ιδιο και στη Βαρβαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ας πάρει κάποιος υπεύθυνή στάση και ας μας ενημερώσει για το τι γίνεται .όπως τα προηγούμενα ας βγούν να πουν ακόμη ένα ψέμα….θα τους πιστέψουμε εμείς αυτούς που μιλάνε για επίπεδο. Είμαστε από χωριό εμείς………

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητοί φίλοι του Στανού,
    Έχετε ξεπεράσει κάθε όριο κακίας και χολής.
    Έλειπα στην Αθήνα 3 μέρες. Πληροφορήθηκα το Σάββατο το μεσημέρι ενώ βρισκόμουν στην Αθήνα για το πρόβλημα του δικτύου. Βέβαια δεν πληροφορήθηκα από κάποιον υπεύθυνο του Somporo που γνωρίζει τα τηλέφωνά μου αλλά από τον Δήμαρχο. Οι ιθύνοντες του Somporo προτίμησαν την ανάρτηση με τις κατηγορίες, κάποιοι άλλοι τις σχόλια για μίζες λες και παρακαλούσαν να συμβεί μία βλάβη για να βγάλουν την χολή τους. Το λιγότερο είναι ντροπή!!!!!
    Τώρα για αυτούς που θέλουν να μάθουν τι συμβαίνει υπεύθυνα:
    1. Όταν πληροφορήθηκα το Σάββατο επικοινώνησα άμεσα με τον υπεύθυνο που έστησε το Δίκτυο που και αυτός για κακή μας τύχη ήταν μακριά. Προσπάθησε να δει τι συμβαίνει αλλά δεν ήταν δυνατό. Σήμερα που επικοινώνησα πάλι μαζί του μου διαβεβαίωσε ότι αύριο θα είναι εδώ για να το ελέγξει και να το αποκαταστήσει.
    2. Όσο για σένα Somporo που τα γνωρίζεις όλα, το Internet στο Στανό είναι από την γραμμή του Σύζευξης διότι έχει Up/Down 2000/2000 kBps. Παρόλα αυτά η βλάβη από’ τι φαίνεται δεν είναι από το Σύζευξης.
    3. Κύριε Νίκο, δεν ασχολούμαι μαζί σου.
    4. Ρε παιδιά εσείς στη δουλειά σας ή στο σπίτι σας βλάβες δεν παθαίνετε?
    Αυτά και συγνώμη για τον εκνευρισμό. Αλλά Έλεος, υπάρχουν άνθρωποι που και ενδιαφέρονται για κάποια ζητήματα και ασχολούνται. Για ότι άλλο θέλετε είμαι στη διάθεσή σας, πολιτισμένα όμως.
    Ευχαριστώ
    Μιχάλης Μιχαλούδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Απο τότε που λειτούργησε δοκιμαστικά τo INTERNET μόνο απο δυο, τρείς ανθρώπους διάβασα για ενα ευχαριστώ. Μόλις έγινε η βλάβη όρμησαν να σε φάνε.Τώρα που θα παν στην Ιερισσό Μιχάλη θα δουν τι εστι βερύκοκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κύριε ανώνυμε-είρωνα καλό είναι να βλέπεις την πάρτη σου και να μας αφήσεις ήσυχους.αντε όλοι οι βολεψάκηδες πια.τόσες μέρες που έλειπε ο κ.μιχαλούδης γιατί δεν βγήκες να πάρεις θέση εσύ.Στην Ιερισσό αγαπητέ/η μου θα έχουμε σίγουρα καλύτερη αν όχι ίση μεταχείριση από σας,που μας έχετε ξεχάσει. Θυμόσαστε ότι υπάρχουμε εμείς μόνο για το λαικό σας ψήφισμα.βρε ουστ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Έχω την εντύπωση ότι για τέτοιου είδους προβλήματα δεν είναι υποχρεωμένο ένα blog όπως to somporo να σας ενημερώσει.Δεν υπάρχουν άλλοι αρμόδιοι εκτός από εσάς που θα έπρεπε να γνωρίζει.και κάτι άλλο με όλο το σεβασμό,αν εσείς λείπετε διακοπές και δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα θα περιμένουμε μέχρι να επιστρέψετε για την επιδιόρθωση του.τι είδους πολιτικές είναι αυτές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ναι ναι εκεί που μας χρωστούσαν…. Ήρθαν και μας πήραν το βόδι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κ. Μιχαλούδη
    1. Το Somporo δεν έκανε τίποτα άλλο από το να ενημερώσει τους κατοίκους για τη διακοπή και όχι τη βλάβη που αρχικά νόμισαν κάποιοι και που θέλετε να πιστέψουμε. Αν θεωρείτε κατηγορίες τις δηλώσεις σας εμείς γιατί να ντρεπόμαστε;
    2.Σύμφωνα με (έγκυρες) πληροφορίες που έχουμε, έγινε εσκεμμένη διακοπή του free internet την Παρασκευή για να συνδεθεί το Νηπιαγωγείο, η Κοινότητα και το Σχολείο. Γιατί άραγε;
    3. Γιατί η ειρωνεία ότι τα γνωρίζουμε όλα; Δε νομίζω να λέμε κάτι διαφορετικό για το Σύζευξις. Αν θεωρείτε πάλι ότι υπάρχει παραπληροφόρηση ενημερώστε μας «πολιτισμένα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ξέρω ,ξέρω κ. Μιχάλη κλπ για όλα φταίει σύμφωνα με αυτά που μας λέτε… ο ξένος παράγοντας και ο ιμπεριαλισμός χιχιχιχχι …ας σοβαρευτούμε στην ηλικία μας ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ξέρω εγω τι φταίει παιδιά.
    τα κέντρα λήψεως των αποφάσεων και η Αθήνα χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τόλη εδω μιλάμε ότι παίζουν με την υπόληψη των κατοίκων κι εσυ βρήκες ευκαιρία για αστειάκια με την Αθήνα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Με παρεξήγησες. Το αστείο το έκανα επειδή σε άλλη κουβέντα ο κύριος Μιχαλουδης είχε πει ότι άμα βγει η Ιερισσός έδρα του δήμου θα είναι σαν να έχουμε δεχτεί τα κέντρα αποφάσεως των Αθηνών. Από εκεί μου βγήκε το αστείο και ελπίζω να το κατάλαβες τώρα με τι τρόπο το είπα ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. OK με συγχωρείς, το παρερμήνευσα βάσει και των παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μια αφελή ερώτηση ..Αυτή η κεραία στο νηπιαγωγείο του Στανου είναι νόμιμη ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. κ. Μιχαλούδη οτι γράφεται ,γράφεται συμφωνα με τα οσα είπαν οι τεχνικοί την ημέρα που ήρθαν στο Στανό και ΔΙΕΚΟΨΑΝ το δωρεάν internet αναφέρωντας οτι είναι παράνομο και το δωρεαν internet αφορά μόνο τα σχολεία νηπιαγωγείο και δημοτικό.συγκεκριμένα το modem του νηπιαγωγείου χαλασε και δεν μπορεσαν να κάνουν την συνδεση την συγκεκριμένη ημέρα .οταν βεβαια επιστρέψουν θα το φτιάξουν αλλα θα το συνδέσουν με κωδικό ασφαλείας.καντε ενα τηλεφωνο στους τεχνικούς και ενημερωστε και μας γιατι αλλα λενε οι μεν και αλλα οι δεν και δικαιολογημένα και μεις δεν ξέρουμε ποιον να πιστεψουμε...ΕΚΤΟς αν είναι ανεξαρτητο το ενα απο το αλλο ,μεχρι και κεραίες ετοιμαστήκαμε να βαλουμε πάνω απο τα σπιτια μας προκειμενου να χουμε το free αλλα τελικά θα τις βαλουμε στο μπαλκονι να απλώνουμε τα ΡΟΥΧΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καλημέρα σας!!ακόμη κ.Μιχαλούδη και παντώς αρμοδίου δεν μπορείτε να ασχοληθείταε με το παρόν πρόβλημα?λύση δεν δώσατε αλλά την επίθεση σας φραστικά την κάνατε.τι γίνεται?πέρασε μία εβδομάδα και το πρόβλημα άλυτο.εύχομαι μόνο του χρόνου τέτοια μέρα να μην ασχολούμαστε ακόμα με αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. καλα Στανιοτες ο ανθρωπος εκανε την δήλωση του ......
    "Αυτά και συγνώμη για τον εκνευρισμό.(!!!!) Αλλά Έλεος, υπάρχουν άνθρωποι που και ενδιαφέρονται για κάποια ζητήματα και ασχολούνται(λετε).
    Για ότι άλλο θέλετε είμαι στη διάθεσή σας, πολιτισμένα όμως(sic) .
    Ευχαριστώ
    Μιχάλης Μιχαλούδης "
    εμείς εδώ ...ούτε πολιτισμένοι είμεθα ούτε όμως και … βάρβαροι… σε λίγο θα μας ζητήσουν και πιστοποιητικό κομματικών φρονημάτων χαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τώρα με ένα blog ...της πλάκας ..θα ασχολείτο ο «κύριος» Μ.@ Λ.... Ας σοβαρευτούμε….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Δείξτε επιτέλους ότι είστε υπεύθυνα άτομα σε υπεύθυνες θέσεις.Δεν μπορείτε να ταλαιπωρείτε τόσους δημότες με την αδιαφορία σας.Όλα έχουν κάποια όρια , έτσι και η ανοχή μας.Πίσω από τα γραφεία και τις διευθυντικές καρέκλες σας, μας δουλεύετε κανονικά και περιμένετε και επαίνους???Ξέρετε τίποτα δεν ξεχνιέτε από τους δημότες και σε μελλοντική υποψηφιότητα σας στον νέο πλέον δήμο να είστε σίγουροι ότι ο κόσμος θα δείξει την δυσαρέσκεια του και θα πάρετε τις απαντήσεις σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. o κυριος Μ ...που απο ... ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΗΣ ΕΓΙΝΕ .....ΑΡΝΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τοποθετήθηκε η κεραία της VODAFON στο βουνό στη θέση ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΜΠΑΡΑ. Δεν γνωρίζω αν έχει δοθεί σε λειτουργία λογικά όμως θα είναι θέμα ημερών. Λόγω της προσωπικής και μη αγωνίας σχετικά με την εγκατάσταση της κεραίας σε θέση που να ικανοποιεί τους κατοίκους θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το Δήμαρχο Αρναίας κ. Λαζάρου για την πολύτιμη βοήθεια του .Επίσης θερμά ευχαριστήρια και στην εταιρεία vodafon που εισάκουσε τις παρακλήσεις και επέλεξε σημείο σε απόσταση ασφαλείας από το χωριό.Ευχαριστούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Έχω κατανόηση. Όπως λέει ο Σαββόπουλος “ακόμα πληρώνω”. Αλλά τραβάω τον δρόμο μου.
    Δεν καλώ κανένα να με ακολουθήσει. Ξέρω που συχνάζουν τα παιδιά που τα λένε “αλήτες” με τα “πρησμένα πόδια”. Εκεί, κάτω από τις γέφυρες κοιμάμαι και σφίγγω το σουγιά στην παλάμη μου. Γιατί είτε με χασκόγελα, είτε με δάκρυα, το ίδιο τέλος με περιμένει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ Κ.ΑΝΝΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΆΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΤΡΕΧΕΣ ΕΣΥ Η ΚΕΡΑΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΟΤΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Φίλοι του Στανού,
    απ' την πρώτη στιγμή που λειτούργησε αυτό το μπλοκ χαιρέτισα την προσπάθεια και μπαίνω να διαβάζω τις απόψεις σας και δεν διστάζω να κάνω διάλογο μαζί σας επώνυμα. Το διάστημα αυτό λόγω κάποιων υποχρεώσεων δεν ήμουν τακτικός στην ανάγνωση σχολίων σας. Την κριτική ποτέ δεν την απέφυγα και επειδή είμαι ένας άνθρωπος της «πιάτσας» να είστε σίγουροι ότι και την ακούω και την δέχομαι.
    Τώρα για το θέμα.
    Ποτέ δεν είχα πρόθεση να σας γελάσω σε τίποτα. Κάποιες φορές όμως εκτιθέμαστε επειδή μας εκθέτουν. Αν το ζήτημα είναι να ζητήσω συγνώμη για αυτή την καθυστέρηση αποκατάστασης του ελεύθερου INTERNET το κάνω μέσα από αυτό το μπλοκ και το εννοώ. Απλά επειδή μεταφέρθηκαν κάποιες πληροφορίες σε εσάς (που όταν έγραψα σε αυτό το μπλοκ δεν της γνώριζα) και δικαιολογημένα πιστέψατε διότι σας τις έδωσαν «τεχνικοί» αναγκάζομαι να σας γράψω, τι αλήθεια σας είπαν και τι ψέματα.
    1. Το νηπιαγωγείο του Στανού ήταν συνδεδεμένο από την πρώτη μέρα που μπήκε σε λειτουργία το ασύρματο δωρεάν Internet. Αν τώρα κάποιοι «τεχνικοί» δεν γνώριζαν πώς να συνδέσουν την κάρτα δικτύου ή πώς να την κάνουν reset είναι άλλο πράγμα. Σίγουρα όμως δεν χρειαζόταν modem για πρόσβαση στο σύζευξης.
    2. Η λέξη «παράνομο» στην Ελλάδα και στην Πληροφορική παγκόσμια είναι μεγάλη συζήτηση και δεν θέλω να σας κουράσω με αυτό. Ότι βάλαμε δοκιμαστικά την μετάδοση του σύζευξης σας εξήγησα γιατί έγινε. Ήταν καθαρά θέμα ταχύτητας. Εγώ προσωπικά έδωσα εντολή στον υπεύθυνο του εργολάβου του έργου να τοποθετήσει 2 επιπλέον κεραίες για το Στανό και τη Βαρβάρα για να πραγματοποιηθεί αυτή η συγκεκριμένη μετάδοση. Αυτή τη στιγμή προσπαθώ να πάρω στο Δήμο μία ADSL 24Mbps ή μια μισθωμένη γραμμή για αυτή τη δουλειά. Με είχαν διαβεβαιώσει οι υπεύθυνοι ότι έως ότου τερματιστεί η δοκιμαστική λήψη του σύζευξης θα είχε ολοκληρωθεί. Δεν ολοκληρώθηκε γιατί κάποιοι «τεχνικοί» «εργολάβοι» έθεσαν θέμα νομιμότητας της ελεύθερης μετάδοσης. Ειλικρινά δεν πίστευα ότι θα συναντούσα τέτοια προβλήματα στο εγχείρημα αυτό. Παρ’ όλα αυτά μετά τις τελευταίες επικοινωνίες που είχα πήρα τις διαβεβαιώσεις ότι θα είμαι σε θέση να λύσω το πρόβλημα την επόμενη εβδομάδα.
    3. Τώρα όσο για την νομιμότητα της κεραίας, σε αυτή τη συχνότητα και ισχύ δεν χρειάζεται άδεια. Δεν το λέω εγώ αλλά το ΕΕΤΤ. Τώρα αν θίγετε εσείς το θέμα δεν ξέρω πραγματικά τι να πω. Πειράζει λιγότερο από τις κεραίες τηλεοράσεων που έχουμε στα σπίτια μας διότι ο πιο δυνατός πομπός είναι 600 mW. Η δοκιμαστική εκπομπή έγινε με 200 mW.
    4. Κύριε Νίκο, την επόμενη φορά που θα με βρίσεις έλα σε παρακαλώ και κάντο μπροστά μου. Βρήκες ένα πληκτρολόγιο, έμαθες να το χειρίζεσαι και το χρησιμοποιείς για να με βρίζεις. (δες τουλάχιστον στο τέλος της ανάρτησης σωστά το όνομά μου. Να με βρίζεις σωστά)

    Με εκτίμηση

    Μιχάλης Μιχαλούδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. αξιότιμε Μιχάλη Μιχαλούδη.
    1. Δες σας έχω βρίσει ποτέ ,απλά είσαστε δημόσιο πρόσωπο και σας ασκό δημοσιά κριτική πράγμα δεοντολογικά και πολιτικά σωστό
    2. Δυστυχώς λείπουμε… αλλά σε καμιά ερώτηση μου δεν έχετε απαντήσει μέχρι σήμερα
    3. Ζητώ ταπεινά συγνώμη για το λάθος μου ..στην αναγραφή του επιθέτω σας ,άλλο δεν θα συμβεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Και να σοβαρευτούν τα …δημοσιά πρόσωπα διαφόρου τύπου που συμμετέχουν στο διάλογο τον κωφών …δεν υπάρχει στο χωριό μας free internet … είναι απλά το δίκτυο που έστησε με δικά μας χρήματα η ΤΕΔΚ Χαλκιδικής για εξυπηρέτηση αναγκών της .Μπαστα τα παραμύθια ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Σήμερα είδα έναν τεχνικό στην κοινότητα. Και μετά έμαθα ότι πήγε και στο γήπεδο-ήρθε να αποκαταστήσει την βλάβη?ξέρει κάποιος κάτι?θα έχουμε ξανά δωρεάν ίντερνετ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Καλημέρα!χθές συνάστησα τον πρόεδρο του χωριού στο δρόμο και ρωτώντας για το internet μου απάντησε πως μέχρι την Δευτέρα θα επανέλθει το σήμα..περιμένουμε πλέον με αγωνία......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΑΚΟΜΑ ΤΟ FREE????ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ???ΠΕΡΑΣΕ Η ΔΕΥΤΕΡΑ,ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ Η ΔΕΥΤΕΡΑ,ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΔΕΥΤΕΡΑ,ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ.ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΥΤΕΡΑ.........
    ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Κάποιο νέο για το free internet υπάρχει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Είναι απίστευτη η απάθεια και η αδιαφορία σας κύριοι..με αυτήν την νοοτροπία που έχετε κάλλιστα θα μπορούσατε να βρίσκεστε και στο κοινοβούλιο.Θα σας παρακαλέσω να μην σχολιάζετε εσείς προσωπικά τους 300 της Βουλής γιατί προφανώς είστε χειρότεροι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ένας αρμόδιος να δώσει υπεύθυνα μια απάντηση για το free θα βγεί να μας δώσει;πολλοί σκέφτονται να κάνουν σύνδεση vodafone, ελέω του δικτύου 3G που τοποθετήθηκε πρόσφατα.Απαιτείται όμως συμβόλαιο 1 χρόνου και γύρω στα 25 ευρώ μηνιαίως,ένα σεβαστό ποσό για τον καθένα μας,αυτό τον καιρό, πόσο μάλιστα για τις πολύτεκνες οικόγένειες του χωριού μας.Αποτέλεσμα αυτής της αδιαφορίας είναι να αισθανόμαστε κυριολεκτικά όμηροι στις ορέξεις των υπευθύνων και να μένουμε χωρίς internet.
    Κύριε Δήμαρχε γιατί κρυβεστε;Τον χειμώνα καλά τα πήγατε με τον διάλογο και πολλοί απο εμάς σας δώσαμε συγχαρητήρια.Αν έχει στραβώσει κάτι στο θέμα του free,αν δεν μπορείτε να μας ενημερώσετε εσείς βάλτε κάποιον συνεργάτη σας.Πρέπει να μάθουμε όμως για να πράξουμε αναλόγως.

    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή