τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Κινητοποιήσεων… συνέχεια στην Αρναία

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις στην Αρναία αντιδρώντας στη διοικητική μεταρρύθμιση του Καλλικράτη και τις φήμες που θέλουν έδρα του νέου δήμου την Ιερισσό.
Σήμερα το πρωί έγινε συμβολική κατάληψη του Πολεοδομικού γραφείου και της Εφορίας ενώ για το απόγευμα έχει προγραμματιστεί λαϊκή συνέλευση στο δημοτικό θέατρο.


3 σχόλια:

  1. Αγαπητοί μου χωριανοί,δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο το υπόμνημα http://www.arnaia.gr/files/069/epistoli%20pros%20ypourgo.pdf .
    Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά ιδιαίτερα την τελευταία παράγραφο ,είναι πολύ διαφωτιστηκή για όλους μας .Βγάλτε τωρα τα δικά σας συμπεράσματα....... αξίζει!!!!! .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η τελευταία παράγραφος του εγγράφου προς το υπουργείο εσωτερικών αναφέρει:

    Επιπροσθέτως, κρίνω σκόπιμο να ενημερώσω ότι η Αρναία, όπως άλλωστε και ο Πολύγυρος, στερείται Πρωτογενούς και Δευτερογενούς Τομέα παραγωγής και η επιβίωσή της εξαρτάται από τον Τριτογενή Τομέα, την ύπαρξη Δημοσίων Υπηρεσιών και την εν γένει λειτουργία της ως Διοικητικό κέντρο. Σε διαφορετική περίπτωση θα καταδικαστεί σε μαρασμό, με ανυπολόγιστες για τον τόπο και για την ευρύτερη περιοχή της, συνέπειες.

    Αυτά ειναι τα κίνητρα για πρόοδο και ανάπτυξη; Πως να πάει μπροστά αυτός ο τόπος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΣΤΑ απλά μας γ… και ζητανε ξεδιάντροπα ... ρέστα .
    Τους δοξάζουμε Γιώργο μου κλπ Κρίμα δεν είναι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή