τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Αναβλήθηκε η δίκη των κατοίκων του Στανού

Αναβλήθηκε για τις 17 Ιουνίου 2010 η δίκη των κατοίκων του Στανού  για τη γνωστή υπόθεση του Χυτηρίου Μολύβδου, λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων των δικηγόρων.
Το περιέργο στην υπόθεση είναι ότι ενώ όλες οι δίκες πήραν αναβολή για Οκτώβριο - Νοέμβριο και τις αρχές του επόμενου έτους, η πρόεδρος του δικαστηρίου ζήτησε για αυτή τη δίκη να ορισθεί ημερομηνία όσο το δυνατόν συντομότερα χωρίς να δικαιολογήσει την απόφασή της. Αυτό προβλημάτισε τους κατοίκους οι οποίοι θεωρούν ότι πιθανόν να κρύβεται κάποια σκοπιμότητα αφού  οι Αφοι Βαφειάδη δέχτηκαν την ημερομηνία με μεγάλη ικανοποίηση.

6 σχόλια:

  1. Ειναι παρατηρημενο στο χωριο μας οποια ατομα ερχονται απο αλλες περιοχες να υποτιμουν την νοημοσυνη μας.Αυτο το λεω γιατι εχω δει συμπεριφορες απαραδεκτες.Δεν μπορει δυο ατομα που ειναι ξενα προς το χωριο μας να το αγαπησουν αλλα εκτος αυτου να θεωρησουν οτι θα καθησουμε και με σταυρωμενα χερια.Τι νομιζουν οτι δεν εχουμε αποψη;οτι δεν ξερουμε να διεκδικουμε;Ειμαστε διπλα στην επιτροπη αγωνα γιατι εκπροσωπουν ολο το χωριο και πρεπει να ειμαστε ολοι εκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχεις αναμφισβήτητα «δίκαιο» anonymous αυτοί οι δυο σέρνουν τώρα δυο χρόνια όλο το χωριό στα δικαστήρια και στην ομηρία .Σοβαρέψου και μην ξεφτίζεσαι πίσω από την ανωνυμία σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. den nomizv na jefthzetai piso apo thn anonimiatoy.katalabes th grafi h anonymos .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τώρα που διεθνοποιείτε το θέμα του Στανού για να δούμε ποιανού παρδαλή κατσίκα θα γαργαλιέται και γελάσει ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kai bebea an xriasth ua dieunopoieisoyme to uema arky na mhn yparxoyn oirones.....kai hpardalh katsika asgargalietai......

    ΑπάντησηΔιαγραφή