τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Στάση υψηλού ήθους από φοιτήτρια της Στρατονίκης και θαρραλέα απάντηση προς τη διοίκηση της «Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.»


Βικτώρια Λάμπρου / Στρατονίκη Χαλκιδικής / Τ.Κ. 63083


Προς κ. Πέτρο  Στρατουδάκη, Ελληνικός Χρυσός Α.Ε. ΣΤΡΑΤΩΝΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ


Κύριε Στρατουδάκη, ο Πρόεδρος του δ.δ. Στρατονίκης κ. Μπρίκος Χρήστος μου ενεχείρισε την Παρασκευή 18-12-2009 κλειστό φάκελο με αποστολέα την Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.,  ο οποίος όπως μου ανέφερε περιέχει το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ εκ μέρους της παραπάνω εταιρίας, ως δώρο για την είσοδό μου στην Ιατρική Σχολή του Α.Π.Θ.
Διαβάστε τη συνέχεια…

4 σχόλια:

  1. κοιτα τι κανουν οι ανθρωποι για να τους συμπαθησει η κοινωνια.
    νομιζουν οτι η χαλκιδικη ειναι ακομα στην εποχη που με ενα τενεκε τυρι ο αλλος εκανε τουμπες και υποκλισεις.
    μπραβο στη κοπελα για την κινηση της και που δεν εξαγοραστικαν οι πεποιθησεις της για 300 ψωροευρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η εταιρία προκειμένου να κερδίσει τη συναίνεση της τοπικής κοινωνίας προβαίνει σε κάθε είδους ενέργειες. Το προηγούμενο καλοκαίρι είδαμε να είναι ο επίσημος χορηγός των πολιτιστικών εκδηλώσεων της Νομαρχίας. Χρηματοδοτεί συλλόγους, μοιράζει βιβλία και παιχνίδια σε σχολεία, κάνει γεωτρήσεις στα χωριά για πόσιμο νερό, τώρα βραβεύει και φοιτητές.
    Θυμάμαι, όταν ήταν ακόμα η προηγούμενη εταιρεία, η TVX, το τμήμα δημοσίων σχέσεων ερχόταν σε επαφή με τους Συλλόγους προσφέροντας οικονομική ενίσχυση με τι αντάλλαγμα νομίζετε; Την υπογραφή ενός εγγράφου με οποίο θα δήλωναν ότι συναινούν στο έργο της εταιρίας!
    Ήρθαν και στο Στανό. Πολλές φορές και μάλιστα οι Σύλλογοι δέχτηκαν τα «δώρα» τους. Σε μία από τις επισκέψεις τους που έτυχε να είμαι μπροστά, διαπίστωσα ότι το τίμημα του ΔΣ της Θύελλας ήταν ένα βαλιτσάκι πρώτων βοηθειών! Δεν είμαι σίγουρος αν τελικά οι Σύλλογοι υπέγραψαν τη δήλωση, σκεφτείτε όμως την ευθύνη τους απέναντι στους κατοίκους.
    Η αξιέπαινη ενέργεια της φοιτήτριας φέρνει ελπίδα. Γιατί οι ιδέες, οι πεποιθήσεις και τα όνειρα δεν εξαγοράζονται.
    "Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπραβο στη γενναια σταση του κοριτσιου.Δεν ξερω αν θα καναμε ολοι το ιδιο,θελει σιγουρα να εισαι ευαισθητοποιημενος με το περιβαλλον και αντιθετος με ολους τους αρχοντες του τοπου που για τριαντα αργυρια δινουν και τη ζωη τους.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπραβο στο κοριτσι,με αυτο που εκανε,εδωσε σε ολους μας ενα μαθημα,οτι οι αντιληψεις το ηθος και οι ιδεες δεν ξεπουλιουνται,ζουμε σε δυσκολες εποχες οπου η ανεργια και η οικονομικη κριση ειναι πολυ υψηλη...αυτο δινει ακομα μεγαλυτερη σημασια σε αυτο που εκανε η κοπελα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή