τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ - Διαδικτυακ​ή παρουσία & social media


Πέμπτη 27.03.2014
                         ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Διαδικτυακή παρουσία του Κινήματος Ανάπτυξης
Είμαστε το Κίνημα Ανάπτυξης που θα λάβει μέρος στις επερχόμενες τοπικές αυτοδιοικητικές εκλογές για το Δήμο Αριστοτέλη Χαλκιδικής με Υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Μίχο.
Ζούμε σε μια πανέμορφη περιοχή μοναδική στην Ελλάδα, μια περιοχή που συνδυάζει ιδανικά βουνό και θάλασσα, μια περιοχή διεθνούς εμβέλειας ως γενέτειρα του Αριστοτέλη, μια περιοχή που αποτελεί την πύλη του Αγίου Όρους, την περιοχή που βρίσκεται η διώρυγα του Ξέρξη, η Αρχαία Άκανθος, μια περιοχή που μόνο ευλογημένη μπορεί να χαρακτηριστεί.

Βασική μας επιδίωξη να αναδείξουμε αυτή τη περιοχή σε τόπο ευημερίας και προκοπής ενισχύοντας την τοπική επιχειρηματικότητα και πρωτοβουλία αναπτύσσοντας τα πλούσια και μοναδικά στρατηγικά πλεονεκτήματά της. Να γυρίσουμε σελίδα ξεπερνώντας τις τεχνητές αντιπαραθέσεις μεταξύ μας. Να δώσουμε ξανά χαμόγελο και αισιοδοξία σε όλους τους πολίτες.
Ευθύνη μας είναι να δώσουμε στον τόπο αλλά και στην κοινωνία γενικότερα το μέλλον που της αξίζει. Σε αυτήν την προσπάθεια δεν είμαστε μόνοι. Ανοίγουμε το διάλογο με όλους τους συμπολίτες μας, προκειμένου να εργαστούμε όλοι μαζί και να προσφέρουμε στο Δήμο Αριστοτέλη μια νέα προοπτική. Επικοινωνούμε, ανταλλάσσουμε απόψεις, συμμετέχουμε στη διαμόρφωση μιας εναλλακτικής πρότασης για το Δήμο Αριστοτέλη μέσα από τις σελίδες μας στο internet και τα social media.


 Με εκτίμηση,

ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
για το Δ. Αριστοτέλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου