τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Π.Ο ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΝΟΥ 6-1



Εδώ είναι Α’ 
και τα λάθη δεν συγχωρούνται. Για ακόμη ένα ματς η Θύελλα άργησε να … μπει στο παιχνίδι και όταν … μπήκε, μετά το 10ο λεπτό, το σκορ ήταν ήδη 2 – 0.
  Αυτό ανέκοψε κάθε φιλοδοξία των παικτών της Θύελλας να αποκομίσουν κάποιο βαθμολογικό κέρδος, απέναντι σε έναν αντίπαλο ανώτερο και εκ των βασικών διεκδικητών του τίτλου.
  Μετά το 2 – 0, η Θύελλα προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι χωρίς όμως  να καταφέρει  να απειλήσει ουσιαστικά την αντίπαλη εστία, παρά μόνο μια φορά στο 43ο λεπτό, όταν σε σουτ του Στέλιου Μαριανού μέσα από τη μικρή περιοχή -και μετά από απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα - η μπάλα κατέληξε κόρνερ.
  Αντίθετα, ο Π.Ο. Τρίγλιας …περίμενε τον αντίπαλό της και εκμεταλλευόμενη την ταχύτητα των επιθετικών της  – διαθέτει ίσως την καλύτερη μεσοεπιθετική γραμμή του πρωταθλήματος – έβγαινε γρήγορα στην επίθεση και δημιουργούσε συχνά επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία της Θύελλας.     Είναι χαρακτηριστικό ότι, κανένα από τα 6 γκολ που πέτυχε δεν προήλθε μετά από πίεση, αλλά όλα ήταν προϊόν γρήγορων επιθέσεων ή αντεπιθέσεων που ξεκινούσαν από το χώρο του κέντρου ή της άμυνας.

 
Τα γκόλ:
2ο λεπτό: 1 – 0.
10ο λεπτό: 2 – 0, με πέναλτυ.
50ο λεπτό: 3 – 0.
60ο λεπτό: 4 – 0.
76ο λεπτό: 4 – 1, σκόρερ ο Στέλιος Μαριανός.
80ο λεπτό: 5 – 1.
82ο λεπτό: 6 – 1.

Γενικά το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο (όχι ως προς το σκορ). Ήταν ένας αγώνας που, η Θύελλα δεν ανέμενε κάποιο βαθμολογικό κέρδος απέναντι μάλιστα σε μια ομάδα πιο ποιοτική και πιο έμπειρη. Αυτό σημαίνει ότι, οι παίκτες της δεν πρέπει να πτοηθούν από το αποτέλεσμα, αλλά να επικεντρώσουν την προσοχή τους στα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια που, θα κρίνουν εν πολλοίς  την προσπάθεια που καταβάλλει η ομάδα μας για την παραμονή της στην κατηγορία.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Π.Ο. Τρίγλιας:
Μπέλλος Π., Velaj E., Ποτουρίδης Γ., Πόπης Γ., Κατσόγλου Ν., Βουλγαράκης Α., Χρυσογονίδης Π., Γράδος Σ. (69’ Καραπέτσας Ν.), Δόμπρογλου Μ. (75’ Καϊάφας Χ.), Manolov G., Τσεκλίδης Π. (80’ Σγουρής Ε.).
Θύελλα Στανού:
Τουπλικιώτης Χαράλαμπος, Κυριαφίνης Γιάννης, Ζαχαρούδης Σάκης (20΄Στόϊκος Αναστάσης), Γερακούδης Παναγιώτης, Στόϊκος  Σάββας, Τουπλικιώτης Νίκος,  Γκόγκος Σάκης (75΄Μπήντος Στέλιος), Αλβανός Λευτέρης, Μαριανός Βασίλης, Μαριανός Στέλιος, Βεκόπουλος Νίκος (65’ Παπαευσταθίου Άγγελος).

ΥΓ.
-Ακόμη και στη μακρινή Τρίγλια η Θύελλα δεν έμεινε μόνη της αφού για ακόμη μια φορά - και παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες - την ακολούθησαν αρκετοί φίλοι της.

-Το γήπεδο της Τρίγλιας είναι ένα πραγματικό στολίδι! Η αρτιότητα των εγκαταστάσεων και η προσεγμένη όψη του ασφαλώς πιστώνονται στους υπεύθυνους του Συλλόγου αλλά και στη Δημοτική Αρχή της Νέας Προποντίδας. Γεγονός που μας …μελαγχόλησε καθώς μας οδήγησε - αναλογιζόμενοι την κατάσταση του δικού μας γηπέδου - σε …αναπόφευκτες συγκρίσεις.

1 σχόλιο:

  1. Έτσι ειναι, άλλο α κατηγορία άλλο β. Μακάρι να μείνουμε. Δύσκολο αλλα μπορούμε. είμαστε καλύτεροι απο πολλες ομάδες.

    Πέστα χρυσόστομε (για το υγ2.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή