τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Νέα από την προετοιμασία της Θύελλα

Μετά την ξεκούραση από το ρεπό της Κυριακής που έδωσε ο προπονητής Νίκος Βεκόπουλος στους ποδοσφαιριστές , ξεκίνησε χτες Δευτέρα, η δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας στο γήπεδο του Μελισσουργού.
Η ένταση των προπονήσεων ανεβαίνει  με στόχο τη δημιουργία καλού επιπέδου φυσικής κατάστασης.
Το πρώτο φιλικό έχει προγραμματιστεί για τις 9 ή 10 Αυγούστου με τον Άρη Παλαιοχωρίου .
 
Να θυμίσουμε ότι στην ΘΥΕΛΛΑ επέστρεψαν ο Στόϊκος Σάββας και ο Μαριανός Βασίλης που αγωνιζόταν στην Α' Κατηγορία με τις ομάδες του Στρατωνίου και της Βαρβάρας , αντίστοιχα.
Επίσης επέστρεψε και ο Σιώμος Νίκος ο οποίος αγωνιζόταν στην Νέα Καλλίστη , ομάδα της Κομοτηνής.
Από τα τμήματα υποδομής ανέβηκαν στην ανδρική ομάδα οι Στόϊκος Αναστάσης και Οικονόμου Γιώργος , οι οποίοι δείχνουν εξαιρετικό πρόσωπο στις πρώτες αυτές  προπονήσεις  και αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά και αυτοί την προσπάθεια της ομάδας στην Α' Κατηγορία.

Εσωτερικές μεταγραφές θεωρούνται:
  - οι Στόϊκος Γιώργος του Μιχαήλ , Γερακούδης Παναγιώτης , Τουπλικιώτης Αχιλλέας και Μπούφτας Γιάννης οι οποίοι  κατά την διάρκεια της περσινής αγωνιστικής περιόδου υπηρετούσαν την στρατιωτική τους θητεία με αποτέλεσμα την αποχή τους από τις προπονήσεις και από πολλούς αγώνες .Άπαντες έχουν απολυθεί και έχουν ξεκινήσει κανονικά την προετοιμασία για την νέα σεζόν.
 - οι Στόϊκος Χρυσοβαλάντης και Σιώμος Νίκος έχουν τελειώσει τις σπουδές τους σε Θεσσαλονίκη και Κομοτηνή , αντίστοιχα , και ήδη είναι μόνιμοι κάτοικοι Στανού.
- και ο Στόϊκος Γιώργος του Ηλία , που από το νέο ακαδημαϊκό έτος θα σπουδάζει στην Θεσσαλονίκη . Την περυσινή περίοδο  σπούδαζε στην Κρήτη και δεν συμμετείχε καθόλου στις υποχρεώσεις της ομάδας λόγω της γεωγραφικής απόστασης .

Παρακάτω μπορείτε να δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την προπόνηση της Δευτέρας.

















































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου