τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Θα απαγορευτούν τα τραγούδια του Nick Cave

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες, από τα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου, η κυβέρνηση πρόκειται να προχωρήσει στην απαγόρευση των τραγουδιών του Nick Cave. Η απαγόρευση θα αφορά την πώληση cd και τη μετάδοση των τραγουδιών του αυστραλού καλλιτέχνη απ’ όλα τα δημόσια και ιδιωτικά ραδιοτηλεοπτικά μέσα. Παράλληλα, άμεσα θα υπάρξουν και εκείνες οι νομοθετικές ρυθμίσεις, ώστε η πρόσβαση σε οτιδήποτε αφορά τη δουλειά του Nick Cave να είναι αδύνατη και μέσα από το ηλεκτρονικό διαδίκτυο.

Η αιτία της απαγόρευσης έχει να κάνει με το απολύτως δυσφημιστικό υλικό που ηχογράφησε ο Nick Cave για την Ελλάδα, όπου γίνονται αναφορές σε «νέους που κλαίνε από τα δακρυγόνα».  (Δείτε το εδώ)
 
Σύμφωνα με εκπρόσωπο της κυβέρνησης, ο στόχος του Cave είναι να πλήξει την προσπάθεια για να σωθεί η χώρα και να παραμείνει ως ισότιμο μέλος στη ζώνη του ευρώ. «Αυτό που θέλει είναι προφανώς να χτυπήσει το τουριστικό ρεύμα προς την Ελλάδα και μάλιστα σε μία περίοδο όπου όλοι γνωρίζουν ότι κλείνονται τα μεγάλα πακέτα», σημείωσε άνθρωπος του Μεγάρου Μαξίμου. Τόνισε μάλιστα πως το νέο τραγούδι του Cave προφανώς και έχει να κάνει και με τις τρομοκρατικές επιθέσεις των αναρχοσυριζαίων κατά των μεγάλων φιλελλήνων επενδυτών της Ελ Ντοράντο Γκόλντ στη Βορειοανατολική Χαλκιδική. Μάλιστα, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Δημόσιας Τάξης, οι εκπαιδευμένοι τρομοκράτες που χτύπησαν το εργοτάξιο της «Ελληνικός Χρυσός», φεύγοντας μέσα στο δάσος τραγουδούσαν το I’M GONNA KILL THAT WOMAN στοιχείο που αποδεικνύει πως πρόκειται για δολοφόνους και μάλιστα για δολοφόνους γυναικών.


Το θέμα με τον αυστραλό καλλιτέχνη απασχολεί και το υπουργείο Υγείας, καθώς υπάρχουν έρευνες που δείχνουν ότι η αύξηση των αυτοκτονιών στην Ελλάδα ουδεμία σχέση έχουν με την οικονομική κρίση και τη φτωχοποίηση του πληθυσμού… ε, με τη δημοσιονομική προσαρμογή (ποιος μαλάκας στο Υγείας μιλάει για φτωχοποίηση;) αλλά με το άλμπουμ του Cave Murder Ballads όπου ο αυστραλός καλλιτέχνης υμνεί τη βία, το θάνατο και την… αυτοκτονία.


Δαιμόνια δικός σας, Πίκος Απίκος  

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου