τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Χορωδία Παραδοσιακών τραγουδιών του Στανού

Δημιουργήθηκε χορωδία Παραδοσιακών τραγουδιών του Στανού και της γύρω περιοχής. Όσοι θέλουν να λάβουν μέρος μπορούν να προσέλθουν την Πέμπτη και ώρα 17.15μ.μ στο ΚΑΠΗ .
Η χορωδία είναι υπό την αιγίδα του Δήμου Αριστοτέλη και του Πολιτιστικού Συλλόγου.


Από Πολιτιστικός Σύλλογος Στανού 

5 σχόλια:

  1. Μάλλον πρόκειται για παραδρομή...
    Η χορωδία τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου και του "Πολιτιστικού Συλλόγου Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη ΎΠΑΡΧΩ΄".
    Η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε μετά από πρωτοβουλία και ενέργειες των παιδιών του Δ.Σ. του Συλλόγου. Άλλωστε, η διατήρηση των παραδοσιακών τραγουδιών του χωριού μας, αποτελεί έναν απ' τους βασικούς σκοπούς του Συλλόγου, σύμφωνα με το Καταστατικό του.
    Αυτά, χωρίς καμμιά διαθεση να αμφισβητηθεί η καλοπροαίρετη πρόθεση του Πολιτιστικού Συλλόγου, ο οποίος έχει προσφέρει σημαντικό έργο με την πολύπλευρη δράση του όλα αυτά τα χρόνια, από την ίδρυσή του έως σήμερα.
    Απλά έπρεπε να αναφερθούν - αν θέλετε - ως επιβράβευση για τα παιδιά του "Π.Σ.Φ.Σ.Κ. ΎΠΑΡΧΩ΄", που με εργατικότητα, σεμνότητα και χωρίς πόρους έχουν προσφέρει ουσιαστικό έργο στο χωριό μας. Μουσική Σχολή, κ.ά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το cd με τα Στανιώτικα που κυκλοφόρησε ο σύλλογος Καζαντζίδη , ήταν στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας?????

      προσπάθεια να δημιουργηθεί χορωδία??


      Διαγραφή
    2. ΟΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΓΙΝΑΝ

      Διαγραφή
  2. Ο Σύλλογος Καζαντζίδη δεν δέχτηκε να αναλάβει την χορωδία για δικούς του λόγους και ανεθεσε στο πολιτιστικό σύλλογο τις ευθύνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΑΝΟΥ21 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:58 π.μ.


    Πολιτιστικός Σύλλογος Στανού Χαλκιδικής


    Σχετικά με το θέμα της χορωδίας των παραδοσιακών τραγουδιών ως σύλλογος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ,ότι ο Πολιτιστικός δεν είχε καμία πρόθεση να αναλάβει τα ηνία μιας δράσης που δεν θα ήταν στην αρμοδιότητα του. Όταν έγινε λόγος για την δημιουργία χορωδίας ο πολιτιστικός ήταν ανενεργός και συνέστησε στο Σύλλογο Καζαντζίδη να αναλάβει. Στην πορεία και εφόσον δημιουργήθηκε νέο Δ.Σ. ο Σύλλογος Καζαντζίδη ανέθεσε στο Πολιτιστικό Σύλλογο την ευθύνη της χορωδίας. Μόνο κακόβουλη δεν ήταν η πρόθεση του συλλόγου .Αν και εφόσον ο σύλλογος Καζαντζίδη θέλει να εχει υπο την ευθύνη του την χορωδία δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα .Ολα γίνονται με συνεργασία και καλή θέληση

    ΑπάντησηΔιαγραφή