τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Έκκληση για οικονομική ενίσχυση της «Θύελλας»


Επειδή οι ανάγκες λειτουργίας του Αθλητικού Συλλόγου «Θύελλα Στανού» είναι αυξημένες καλούμε όλους τους φορείς αλλά και τους ιδιώτες να συνδράμουν  οικονομικά ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας.
Υπολογίζεται ότι το κόστος λειτουργίας του Συλλόγου για την φετινή περίοδο θα είναι περίπου 6.000-7.000 €.
Αναλυτικότερα: Κόστος της διαιτησίας (200€ ανά παιχνίδι εντός έδρας), αμοιβή προπονητή, έξοδα κίνησης, συντήρηση γηπέδου, υλικό πρώτων βοηθειών, αθλητικό υλικό (ρουχισμός, παπούτσια, μπάλες κλπ)

Ο  Σύλλογος μας ιδρύθηκε επίσημα το 1983 και από τότε συμμετέχει  χωρίς διακοπή στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα Χαλκιδικής (φέτος στη Β΄ κατηγορία). Η ανδρική ομάδα αποτελείται  από 36 ποδοσφαιριστές με μέσο όρο ηλικίας 19 ετών .
Η συμμετοχή των παιδιών στον αθλητισμό, η τακτική προπόνησή τους, η ομάδα μέσα στην οποία μαθαίνουν να λειτουργούν συλλογικά αποτελούν μια σημαντική ασπίδα προστασίας εναντίων της μάστιγας των ναρκωτικών, του καπνίσματος , του αλκοόλ  και άλλων κακών συνηθειών καθώς και μια ευχάριστη διέξοδο από τη φτωχή καθημερινότητα του χωριού.
Αγαπάμε τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο. Θέλουμε να φέρουμε όλους τους νέους του χωριού μας στο γήπεδο και κοντά στον αθλητισμό, γιατί ο αθλητισμός είναι υγεία, πολιτισμός και παιδεία.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων
                                                 Με τιμή το Δ.Σ

Σόμπορο: Επειδή φέτος, μετά την απαξίωση των μεγαλύτερων,  τη διαχείριση της ομάδας ανέλαβαν ουσιαστικά οι ίδιοι οι παίχτες αποδεικνύοντας ότι αγαπούν τον αθλητισμό, αξίζουν πραγματικά τη βοήθειά μας!

9 σχόλια:

  1. Ο αθλητικός σύλλογος του Στανου είναι από τους λίγους,από τους ελαχιστους στη Χαλκιδικη που το ροστερ της απαρτιζεται μονο απο παιδια του Στανου..επισης ειναι απο τα ελαχιστα σωματεια που κανεις ποδοσφαιριστης δεν πληρωνετε..αυτο ειναι το ερασιτεχνικο ποδοσφαιρο,ετσι πρεπει να λειτουργει ο καθε ερασιτεχνικος συλλογος και αυτη ειναι η μοναδικη σωτηρια για να σωθει το ποδοσφαιρο της χαλκιδικης που δυστυχως εγινε επαγγελματικο..οι περισσοτερες ομαδες γιναν τραπεζες για τους μισθοφορους παιχτες της Θεσνικης..Η ουσια και η πραγματικη χαρα καθε φιλαθλου ειναι να βλεπει στην ομαδα του χωριου να αγωνιζονται ντοπια παιδια..δειτε στα διπλανα χωρια τι γινετε,ΑΡΝΑΙΑ-τα τελευταια χρονια η ομαδα τους αποτελειτε σε ποσοστο 80% ισως κ παραπανω απο μη αρναιωτες μισθοφορους παιχτες..ωραιοι ειναι οι τιτλοι,ωραια τα πρωταθληματα,σημαντικο για την περιοχη μας που φετος θα παιζει στη Δ ΕΘΝΙΚΗ,αλλα ειναι ομαδα με ημερομηνια ληξης απο την στιγμη που δν παιζουν αρνιωτοπουλα..ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ-ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ&ΡΙΖΑ..αναρωτηθηκαν ποια ειναι η αιτια που φετος διαλυθηκαν οι ομαδες τους;μεγαλα χωρια και τα δυο τι της ηθελαν τις μεταγραφες;για ποιο λογο μαθαν στα παιδια των χωριων τους να πληρωνονται για να παιζουν μπαλα;οι ευθυνες βαραινουν τους παραγοντες,οι οποιοι πληρωναν τους παιχτες.ειναι δυσκολο ενας παιχτης που εχει μαθει να πληρωνετε να παιξει τζαμπα..τα παιδια του παλαιοχωριου δειτε που πηγαν φετος,πηγαν εκει που εχει χρημα,στο ΣΤΡΑΤΩΝΙ..του χρονου θα ειναι καπου αλλου κτλ κτλ..πρεπει ολοι μαζι οι συλλογοι,οι παραγοντες,η πολιτεια να προσπαθησουν να επαναφερουν το ποδοσφαιρο της χαλκιδικης στα ερασιτεχνικα πλαισια..αν συνεχιστει αυτη η καταντια με τους μισθοφορους τοτε ειναι σιγουρο οτι θα διαλυθουν και αλλοι συλλογοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Α.Σ ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΝΟΥ ευχαριστεί τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Στανού για την οικονομική ενίσχυση που προσέφερε στο σύλλογο μας!!

    Το Δ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Α.Σ ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΝΟΥ ευχαριστεί τους παρακάτω επαγγελματίες για τις χορηγίες τους (διαφημιστικες πινακιδες).

    Λαζαρίδης auto care Αρναία ..

    Αλλαξέ Το Τώρα Γαλαθρής Νικος Αρναία ..

    POWER SΤΥLE ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων Αρναια ..

    Σχολές οδηγών Πλιάκος Αρναια-Ιερισσος ..

    Nikolas παιδικά ρούχα & εφηβικα Αρναία ..

    Χρυσ.Λιόντας-Β.Μαριανός Οικοδομικές εργασίες Στανός ..

    Αφοί Μιχαλούδη Υλικά οικοδομών Νεοχωρι ..

    Αναψυκτήριο-Πιτσαρία Γεωργούλας Κωστας Στανός ..

    Καφε Η Γωνία Καβλίτσης Νικος Στανος ..

    Ασφαλιστικό γραφείο Τουπλικιώτης Κώστας Αρναια-Στανος ..

    Κομμωτήριο Κασαμπαλή Ευή Στανος ..

    Καφε Το Στεκί Στεφανής Γεώργιος Στανος ..

    Φετα Καραγιάννη Αρναία ..

    Ταβέρνα Χριστάρας Στανος ..

    Οικοδ.εργασίες Υλικά οικοδομών Γεωργούλας Κωστας Στανος ..

    Επιγραφές Χιούτη Νεοχώρι ..

    Super Μarket Μοσχόπουλος Στανος ..

    Αφοί Στάμου Πρατήριο υγρών καυσίμων Στανος ..

    Αφοί Γερακούδη Οικοδομ.εργασίες Στανος ..

    Καραθανάσης Γεώργιος Δημόσια & Ιδιωτικά εργα Στανος ..

    Κούνδουρoς Χρήστος Χρώματα Σιδηρικά Αρναια ..

    Κεντρο Ξένων Γλωσσών Πολύζου Αρναια - Στανος ..

    Οποιοι άλλοι επαγγελματίες θέλουν να βάλουν διαφημιστικές πινακίδες στο γήπεδο,ας έρθουν σε επαφή με το Δ.Σ του συλλογου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Α.Σ Θύελλα Στανού ευχαριστεί το SMILE MARKET-Στανος και το super market ΜOΣΧΟΠΟΥΛΟΣ- Στανός..για τις προσφορές τους (νερά,αναψυκτικά,σαμπουάν,χυμούς κτλ) που καναν στο σύλλογο μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Α.Σ. ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΝΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΑΦΟΙ ΤΟΥΠΛΙΚΙΩΤΗ (ΕΜΠΟΡΙΟ ΧΑΡΤΙΚΩΝ, ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Α.Σ ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΝΟΥ ευχαριστεί το Σωματείο Οικοδόμων Στανού για την οικονομική ενίσχυση που προσέφερε στο σύλλογο μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Α.Σ ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΝΟΥ ευχαριστεί τους
    Κώστα Α. Κερασίνη και Σαμαρά Άγγελο , για τη σημαντική βοήθειά τους στο καθαρισμό της περίφραξης του γηπέδου από αγριόχορτα και σκουπίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Α.Σ ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΝΟΥ ευχαριστεί τον Πολιτιστικό Σύλλογο Στανού για την οικονομική ενίσχυση που προσέφερε στο σύλλογο μας!!

    Το Δ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Α.Σ. ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΝΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΣΙΦΤΗ(ΠΛΑΚΙΔΙΑ - ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ - ΥΛΙΚΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή