τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ

5 σχόλια:

  1. ΕΘΕΑΘΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ ΣΤΟ ΣΤΑΝΟ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θερμό επισόδειο χθες βράδυ με τον ίδιο να κατεβάζει για τρίτη φορά τις αφίσες με απίστευτη μανία και να βρίζει τους αφισοκολλητές. Καιρός να καταλάβουν κάποιοι ότι η φασιστική νοοτροπία της "κλίκας" έχει τελειώσει και ότι η ενημέρωση είναι δικαίωμα όλων. Ας μην επαναληφθούν τα λάθη που έγιναν με το χυτήριο μολύβδου και τα οποία πληρώνουμε τώρα.
    Όταν (στην αρχή ακόμα) κάποιοι ενημέρωναν με φυλλάδια τον κόσμο τι πρόκειται να γίνει στο Στανό, αποδοκιμάστηκαν από την "κλίκα" η οποία αργότερα προσπάθησε να καπηλευτεί τον αγώνα των κατοίκων για πολιτικό και προσωπικό όφελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η τρέλα ποτέ δεν πάει ..στα βουνά ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ας καταλαβουν ορισμενοι πως ο κοσμος ακομη κι αν θελει να γινει το εργοστασιο για τον α΄β΄λογο πρεπει να ενημερωνεται.κι ο καθενας λαμβανει τα συμπερασματα του.ο συγκεκριμενος κυριος φοβησε τους παντες και δυστηχως πολυ δειλιασαν και καναν πισω.παιδια μη μασατε.καλες και οι θεσεις εργασιας που τυχον δημιουργηθουν αλλα ας σκεφτουμε και την τεραστεια οικολογικη καταστροφη που θα συματοδοτουσε αυτη η επενδυση.και ο εργαζομενος ας χαμηλωσει λιγο τους τονους γιατι ρεζιλευεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σκυλι που γαβγιζει.. το μαθαμε το ποιημα.. καλημερα λες.. μπενελικια ακους ..οπα ρε μαγκα..χιχιχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή