τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

"ΕΞΟΡΙΣΤΟΙ" - 'Η Επιστροφή των Μέταλ Ηρώων'



Οι ΕΞΟΡΙΣΤΟΙ επιστρέφουν το 2010, υπογράφουν συμβόλαιο με την εταιρεία παραγωγής συναυλιών και management καλλιτεχνών PETRA TERZI ORG, και ανανεωμένοι μαζί με τον Χρήστο Αβράμη, θα εμφανιστούν την Κυριακή 6 Ιουνίου στο Club του Μύλου, γιορτάζοντας τα 20 χρόνια του θρυλικού συγκροτήματος.

"ΕΞΟΡΙΣΤΟΙ" - 'Η Επιστροφή των Μέταλ Ηρώων'
Εορτασμός 20 Χρόνων @Μύλος Club, 06/06
Support: Everflow, Chronomancy



Έναρξη: 21.00, Εισιτήριο: €15 ( Ηλεκτρονική προπώληση εισιτηρίων: €10http://exoristoimylos.eventbrite.com/#addtloptions )

Mylos Club, Ανδρέου Γεωργίου 56, Θεσσαλονίκη Τηλ. 2310 510 081,
www.kazandb.com, www.mylos.gr
,ιnfo/booking τηλ. 6972080441,Petra Terzi

Δημιουργήθηκαν το καλοκαίρι του 1989 από τον συνθέτη και κιθαρίστα Δημήτρη Κατή στα Βριλήσσια. Είναι το μοναδικό Ελληνικό συγκρότημα στην ιστορία της Ροκ Μέταλ σκηνής στην Ελλάδα που κατέκτησε τον Πλατινένιο δίσκο με το περίφημο κομμάτι "Κάνω Μια Ευχή" (Ροκ Μπαλλάντα), την εποχή που η πλατίνα ήταν στους 70.000 δίσκους. Οι "Εξόριστοι" είναι οι Πρώτοι που χρησιμοποίησαν Ελληνικό στίχο στη Μέταλ μουσική. Καθιερώθηκαν για τις καινοτομίες τους και συμπεριλήφθηκαν στη Γερμανική Διεθνή Εγκυκλοπαίδεια της Μέταλ μουσικής.Η θεματολογία έχει να κάνει περισσότερο με την Ελληνική αλλά και την Μεσαιωνική ιστορία/μυθολογία. Οι Εξόριστοι κυκλοφόρησαν συνολικά 6 άλμπουμς εκ των οποίων τα 5 συν 2 συλλογές με την ΕΜΙ.
To 1994 το συγκρότημα πήρε μέρος στο μεγαλύτερο Ροκ φεστιβάλ των Βαλκανίων στο Βελιγράδι (Gitariada), κλήθηκαν ως αντιπρόσωποι της Ελληνικής μέταλ σκηνής. Έπαιξαν κατά τη διάρκεια του πολέμου με τη Βοσνία. Τους αποθέωσαν 40.000 κόσμος και μεταδόθηκε τηλεοπτικά από τη Σερβική τηλεόραση σε όλες τις χώρες που έστειλαν αντιπροσώπους.Ο δημιουργός, συνθέτης και κιθαρίστας του γκρουπ, Δημήτρης Κατής (γνωστός και από τις Ροκ εκπομπές στην TV "Metalmania" & "Star Club") κάνει διεθνή καριέρα στην Αμερική με πολλές βραβεύσεις στο Χόλυγουντ καθώς και από το περιοδικό Billboard, συνθέτει ορχηστρική μουσική. Το τελευταίο έργο του “300 Σπαρτιάτες” είναι χορόδραμα με εμβόλιμα χορευτικά και δραματοποιημενα χωρία εμπλουτισμένο με συμφωνική ροκ μουσική και έκανε πρεμιέρα στο Ζάππειο Μέγαρο στις 15 Ιουνίου 2009.

9 σχόλια:

  1. Αραγε ποσα χρηματα θελουν οι ΕΞΟΡΙΣΤΟΙ για να ρθουν στο χωριο μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προτεινω καποια ονοματα που θα ηθελα να τους δω στο χωριο μας:
    Β,ΚΑΖΟΥΛΗΣ
    Ν.ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ
    Λ.ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ
    Ε.ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ
    Ο.ΠΕΡΙΔΗΣ
    Ε.ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ
    LOCOMONDO
    Γ.ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ
    Μ.ΣΤΟΚΑΣ
    MAGIC DE SPELL
    Δ.ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗΣ
    Ν.ΖΙΩΓΑΛΑΣ
    Μ.ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ
    Δ.ΤΣΑΚΝΗΣ....
    ......
    .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγω προτεινω τον Χρηστο ΘΗΒΑΙΟ.
    Προς τον πολιτιστικο συλλογο..
    Πως το βλεπετε να κανατε ενα τριημερο φεστιβαλ με τρια συγκροτηματα απο τρεις διαφορετικες μουσικες σκηνες(ροκ-εντεχνη-ρεγκε-ρεμπετικη...).
    Συγκροτηματα μικρομεσαια,χωρις να χρειαζονται πολλα χρηματα,παντως υπαρχουν μικρομεσαια συγκροτηματα που παιζουν πολυ ωραια,και αξιζουν πιο πολυ απο τις φιρμες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 3 συγκροτηματα(με 4.000 ευρω το πολυ πολυ, βρισκεις 3καλουτσικα συγκροτηματα),3μερο φεστιβαλ(παρασκευη,σαββατο,κυριακη),3 διαφορετικα ειδη(ροκ-ρεγγε για την νεολαια)(εντεχνολαικορεμπετικο για να διασκεδασουν και οι πιο μεγαλοι σε ηλικια)προτεινομενα μερη (πηγαδι-γηπεδο).τιμες εισητηριων(5 ευρω την ημερα,και εισητηρια ολου του τριημερου 12ευρω).τα εξοδα των συγκροτηματων θα βγουν σιγουρα απο τα εισητηρια,και στο ταμειο σας θα μεινουν χρηματα απο ποτα-σουβλακια.ακομη μπορειτε καποια απο αυτες τις τρεις μερες να κανετε κατι και για τα παιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΩΝΥΜΕ ΚΑΛΗ Η ΙΔΕΑ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΣΟΔΑ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΧΑΪΔΩ,ΑΡΑ ΞΕΧΝΑ ΤΟ.ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑλΕΙ ΠΟΛΛΑ,ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλες οι προτάσεις σας ..να γίνουν στο Εκπολιτιστικό Σύλλογο ..άλλωστε πάντα η συνεδριάσεις του είναι ανοιχτές ..για όλους μας …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φέτος το πανυγήρι της Αγίας Χαϊδως δεν θα θυμίζει τίποτα από τις προηγούμενες χρονιές ,δεν το λέω με κατάκριση για όσα γινόταν τα τελευταία χρόνια ,για να μην παρεξηγηθώ ,απλά φετός θα υπάρξουν αλαγές και ευχόμαι να υπάρξουν και πολλοί εθελοντές για να στηρίξουν την προσπάθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αννα- θέλω να ρωτήσω αν ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος …θα επαναφέρει το πατροπαράδοτο πανηγύρι του Στανου τον Αγ. Αθανάσιο ..που ήταν πάντα το καμάρι μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα πραγματα φέτος θα αλάξουν ριζικά.ας σταματήσουμε πλέον να σκεφτόμαστε μόνο το φαγοπότι καιρός να αλάξουμε το κατεστημένο.περιμένω με χαρά ιδεές και προτάσεις.οσον αφορά το πανυγήρι του Αγ.Αθανασίου σίγουρα κατι θα σκεφτούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή