τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

2η ημέρα Δράσης-Απόδρασης


Την Κυριακή όσοι κάτοικοι μπόρεσαν να αποδράσουν από τη μίζερη καθημερινότητά τους (καφενείο, καφετέρια…) απόλαυσαν τη φυσική ομορφιά του μικρού οικοσυστήματος  και εκδήλωσαν για μια ακόμη φορά την επιθυμία τους να προστατευτεί και να αξιοποιηθεί  ο χώρος. Οι γεροντότεροι, νοσταλγώντας τις παλιότερες εποχές και τα έθιμα που συνδέονται με αυτόν, εξέφρασαν την αγανάκτησή τους που οι αρχές τον παραμέλησαν. Ήταν μια μέρα χαράς αλλά και προβληματισμού για τους διοργανωτές! 
Πρωταγωνιστές και τη δεύτερη μέρα τα παιδιά!


10 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βλέποντας το Πρόγραμμα των εκδηλώσεων που αναρτήθηκε Τρίτη, 08 Ιουνίου 2010 και που ανέφερε ανάμεσα στα άλλα (αντιγράφω):
    «12.00 π.μ. Χαιρετισμός-0μιλία από τον κ. Κέκερη Ιωάννη (δασοπόνος του Δασαρχείου Αρναίας και Αντιδήμαρχος του Δήμου)»,
    σε δικαιολογώ απόλυτα να τα έχεις με το Δήμο, καθώς ούτε την ομιλία ... δεν πραγματοποίησε ο αντιδήμαρχος, όπως προκύπτει από το κείμενο και τις φωτογραφίες της ανάρτησης:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά 12:03 Μάντης είσαι;
    Απο τις φωτογραφίες ξέρεις ακριβώς τι έγινε στην εκδήλωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικά ήρθε ο Αντιδήμαρχος να μιλήσει; Δεν ξέρω αν είναι ειρωνικό το σχόλιο του 12:03, πάντως αν όντως ήρθε υπάρχει κενό ενημέρωσης. Καλό θα ήταν τα ρεπορτάζ να είναι ολοκληρωμένα και όχι μεροληπτικά. Αγαπητό Somporo πιστεύω να μην έγινε σκόπιμα. Άσχετα με τα όποια παράπονα έχουμε από το Δήμο, ανθρωπίνως θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον άνθρωπο που τίμησε την εκδήλωση ως ομιλητής και να κάνουμε αναφορά στην ομιλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμείς πάντα στο Στανο μάθαμε να υποκλινόμαστε σε σας την εξουσία …μεγάλο συγγνώμων για την παράληψη μας αυτή ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αποδεικνύετε αυτό καθημερινά και στο σομπορο με τον διαχειριστή του που το κάνει ανώνυμα και αφιλοκερδώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συλλογος Γυναικων Στανου17 Ιουνίου 2010 στις 11:36 π.μ.

    Τον κύριο Κέκερη δεν τον προσκαλέσαμε σαν αντιδήμαρχο αυτη είναι η δεύτερη ιδιότητα του,τον καλέσαμε σαν δασοπόνο αφου και η εκδηλωση αφορούσε την προστασία του περιβάλλοντος.Η ομιλία του άφησε θετικές εντυπώσεις και μακάρι να μπορέσουμε να ξανασυνεργαστούμε.Τον ευχαριστούμε για αλλη μια φορά που παραβρέθηκε στην εκδήλωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ: Το Σύλλογο Γυναικών Στανού «ΑΓΙΑ ΧΑΪΔΩ»
    Επιτρέψτε μου να ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά την Πρόεδρο και το Δ.Σ. του Συλλόγου για την πρόσκληση, αλλά και για την ευκαιρία να μιλήσω για το περιβάλλον, όπως και για τη συζήτηση που ακολούθησε, με ανταλλαγή απόψεων για κάθε θέμα. Εξ άλλου η πρόσκληση για ομιλία ίσχυε από τον Ιούνιο του 2006, όταν αναβλήθηκε η τότε προγραμματισμένη εκδήλωση, λόγω ξαφνικής κακοκαιρίας.
    Παράλληλα να συγχαρώ τόσο εσάς ,όσο και την Πρωτοβουλία για την αξιοποίηση του Πηγαδιού , καθώς και τον πολιτιστικό Σύλλογο Στανού, για τη διοργάνωση της τόσο ωραίας και πρωτότυπης εκδήλωσης. Ζητώ συγγνώμη, που η ιδιότητά μου ως Αντιδημάρχου έγινε αφορμή για όποια σχόλια. Παρακαλώ αυτό να μη σας ανησυχεί, αν και σας τιμά πολύ. Τις όποιες ιδιότητές έχει ο καθένας, τις κουβαλάει μαζί του, ανεξάρτητα με ποια από αυτές καλείται. Έχω διδαχτεί, ως Δασοπόνος, και διδάσκω με τη σειρά μου τους νέους συναδέλφους, ότι η ιδιότητα του Δασικού επιβάλλει την παρέα και το συγχρωτισμό με τους πολίτες, ειδικά με φίλους που ζουν μέσα και κοντά στο (και από το) Δάσος και το Φυσικό Περιβάλλον.
    Με τιμή, ευχαριστίες και ευχές για κάθε επιτυχία.
    Ιωάννης Κέκερης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΙΔΕΑ:εκδηλωση στο πηγαδι εν οψει του εθιμου των φωτιων του αη γιαννιου............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καλη η ιδεα σου ανωνυμε..ας το διοργανωσει ο πολιτιστικος συλλογος

    ΑπάντησηΔιαγραφή