τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Έγκριση στην ΕΛΛ. ΧΡΥΣΟΣ για ερευνητικές γεωτρήσεις

Την λήψη έγκρισης για ερευνητικές γεωτρήσεις σε τρεις νέες περιοχές-στόχους εντός της μεταλλευτικής ιδιοκτησίας των 317.000 στρεμμάτων (χάρτης), ανακοίνωσε χθες 10/6/2010 η EUROPEAN GOLDFIELDS. Ο στόχος είναι η αύξηση των γνωστών αποθεμάτων χρυσού των 7.6 εκατ. ουγγιών σε Σκουριές και Ολυμπάδα και η διοίκηση της εταιρείας έχει εγκρίνει κονδύλιο $9,2 εκατ. για το ερευνητικό πρόγραμμα που πρόκειται να ξεκινήσει ΑΜΕΣΑ.
Οι τρεις νέοι “στόχοι” είναι η “Πιάβιτσα” στο σημερινό Δήμο Αρναίας, η “Φισώκα” στο Δήμο Σταγείρων-Ακάνθου και η “Τσικάρα” στο Δήμο Παναγίας. Στις δυο πρώτες είχαν γίνει στο παρελθόν ερευνητικές γεωτρήσεις από την Α.Ε.Ε.Χ.Π.&Λ.και την TVX και είχαν εντοπιστεί κοιτάσματα χρυσού, ενώ η “Τσικάρα” είναι μια άγνωστη μέχρι σήμερα μεταλλοφόρος περιοχή που εντοπίστηκε από την εναέρια γεωφυσική έρευνα που πραγματοποίησε η ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ.
Διαβάστε περισσότερα...

1 σχόλιο:

  1. Αν δεν συνταχθούμε με τις αντιχρυσοθηρικές οργανώσεις του τόπου μας, το χάσαμε το κορμί (τον τόπο μας) Πατριώτες!!!
    Οι χρυσοθήρες δεν έχουν μπέσα. Με όχημα την οικονομική κρίση θα βαφτίσουν "Αναπτυξιακή επένδυση" την καταστροφή του τόπου μας και με τη βοήθεια όπως πάντα του τοπικού πασοκ (παλιότερα πάχτας κ.λ.π σήμερα ....) αλλά και όλων των διαπλεκόμενων απ' τα λοιπά κόμματα, θα πετύχουν ο,τι θέλουν.

    Όπου λοιπόν ακούμε "Χρυσός" ας γεμίζουμε την τσέπη μας πέτρες (για πέταμα)

    Οι πασόκοι δεν έχουν μπέσα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή