τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

Βραδιές μαγείας!


Αφιερωμένη στα παιδιά της Πρωτοβουλίας.

25 σχόλια:

  1. Βασίλη μετέφερα το σχόλιό σου εδώ επειδή ειναι σχετικό με την ανάρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ως μέλος της πρωτοβουλίας αξιοποιήσης του πηγαδιού σας πληροφορώ ότι οι προσπάθειές συνεχίζονται.. Όποιος έχει ιδέες και όρεξη να συμμετάσχει και να βοηθήσει αυτή την κίνηση που άρχισε το καλοκαίρι είναι ευπρόσδεκτος. Κάθε βοήθεια, κάθε ιδεα καθε προταση ειναι πολυτιμη...πιστευω οτι το blog αυτο θα γινει μεσο για εποικοδομητικες συζητησεις που θα βοηθησουν εμμεσα την προσπαθεια της πρωτοβουλιας
    20 Νοέμβριος 2009 10:28 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΓΑΔΙ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ,ΣΤΑ ΜΜΕ, ΣΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ,ΣΤΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ. Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΙ ΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ "ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ" ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ.ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ.ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΛΗ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΥΝ. ΕΛΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΚΑΙ ΣΚΕΠΤΙΚΑ(ΣΑΝ ΧΩΡΙΟ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαίρω την ομάδα που ξεκίνησε την πρωτοβουλία για την αξιοποίση του πηγαδιού .. είναι μια πολυ καλή κίνηση και πρέπει να συνεχιστεί..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΗΓΑΔΙΟΥ,ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ,ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ,ΤΙ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ...ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ.ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΡΩΤΑΝΕ ΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΧΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ.ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΡΩΤΑΝΕ ΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ,ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΗΛΗΚΙΑΣ ΑΝ ΘΑ ΧΕΙ ΤΑΝΙΑ Η ΜΟΥΣΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΚΤΛ,ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ:ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΝΩ...Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ-ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ,ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΖΟΥΜΠΑΣ ΚΑΛΗ ΚΑΙ Η ΧΑΡΟΥΛΑ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΛΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΘΗ ΚΑΛΗ ΚΑΙ Η ΕΦΗ ΘΩΔΗ,ΟΜΩΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ,ΑΣ ΞΕΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΥΤΙΝΑ ΑΥΤΗ,ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ,ΝΕΑ ΕΙΔΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ,ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ,ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ.ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ;;ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΑΙΔΙΑ,ΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥΛΗ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ,ΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΟΝΟ ΟΙ ΝΕΟΙ,ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΗΚΙΑΣ........ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΟ ΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με το καλό, παιδιά της "εκτός των τειχών" ΟΜΟΡΦΗΣ Χαλκιδικής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ωραία τα λες βασίλη..
    να συνεχίσετε ετσι..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο πολιτιστικός Σύλλογος χρειάζεται γενικώς ένα λίφτινγκ. Ότι πιο παρακμιακό κυκλοφορεί στην αγορά της μουσικής το φέρνει στο χωριό μας. Και πληρώνει ο κόσμος και εισητήριο για να τους δει γιατί δεν έχει άλλες επιλογές.
    Όμως απ' ότι καταλαβαίνω ένας νέος αέρας πνέει στο χωριό μας.
    Βασίλη, κράτα γερά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΥΡΙΕ/Α ΑΝΩΝΥΜΕ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ(ΑΣΧΕΤΩΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ)ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΣΤΑΝΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΙΤΟ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ BLOG ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ..ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ-ΝΙΝΟ-ΘΕΛΞΗΣ ΚΤΛ..ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΒΑΛΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ . ΤΟ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΣΤΑΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. οταν λαμβανεις συγχαρητηρια απο την πλειοψηφια του χωριου νομιζω πως ειναι ο σοβαροτερος λογος για να συνεχιστει η προσπαθεια ανεξαρτητως επιτυχιας η αποτυχιας στο μελλον.ως μελος της πρωτοβουλιας θελω να τονισω οτι το πηγαδι δεν ανηκει σε μας γι αυτο πρεπει να συμβαλλετε στην προσπαθεια αυτη με τις ιδεες και τη συμμετοχη σας.ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΗΓΑΔΙΟΥ-ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συγχαρητηρια κ απο μενα στην ομαδα που ανελαβε την πρωτοβουλια αξιοποιησης του πηγαδιου!!Θεωρω οτι ειναι μια εξυπνη κ πρωτοτυπη ιδεα η οποια εχει συμβαλλει στην αναδειξη κ αναβαθμιση του πηγαδιου κ γενικοτερα του χωριου μας!Ειναι μια κινηση,που απεδειξε οτι η νεολαια η οποια αποτελει ενα μεγαλο μερος(ισως κ το μεγαλυτερο)των κατοικων μπορει να καταφερει πολλα,βελτιωνοντας ετσι την εικονα του χωριου μας.Πραγματικα,πιστευω οτι αξιζει ενα τεραστιο ΜΠΡΑΒΟ σ αυτα τα παιδια που τολμησαν να πραγματοποιησουν αυτη την πρωτοποριακη ιδεα γνωριζονταν οτι ισως προεκυπταν αρνητικα σχολια η' ακομη,να μην ειχε την επιτυχια που αυτοι επιδιωκαν.Παρ'ολα αυτα,θεωρω οτι το μεγαλυτερο μερος των κατοικων εκτιμησε κ επιβραβευσε αυτην την προσπαθεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΛΝΤΑ ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΒΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΙΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΗΓΑΔΙΟΥ .. ΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πολύ καλή ιδέα!!! Θα πρέπει όμως να το οργανώσουμε από τώρα για να έχει επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ -ΠΗΓΑΔΙ-ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΦΕΤΟΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΤΙ Ο ΥΓΙΕΙΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΛΥΝΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΧΡΗΣΙΜΑ ΣΥΜΠΕΡΣΜΑΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΗΓΑΔΙΟΥ;;ΤΟ ΠΗΓΑΔΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΗΓΗ ΝΕΡΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.. ΕΙΧΑΝΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΡΓΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΩΣ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ.. ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥΜΗΝΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ- ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ, ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΩΡΙΜΑΣΑΝ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ. ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΥΣ.. ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ Η ΑΝΔΕΙΞΗ - ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΗΓΑΔΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η "ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ" ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΠΟΥ ΛΙΓΟΙ ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΘΩΣ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ "ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ", ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΧΡΩΜΑ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ, ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΣΤΟ ΣΤΑΝΟ ΚΤΛ.. ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΗΓΑΔΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝΕ ΠΟΛΥΗΜΕΡΟ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΤΑΙΝΙΩΝ, ΜΟΥΣΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ - ΟΜΙΛΙΕΣ.. ΣΑΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΑΝΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΗΓΑΔΙ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΨΥΧΗΣ.. ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΠΗΓΑΔΙ, ΑΥΤΟ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΓΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΕΣ, ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΕΡΝΑΜΕ ΝΕΡΟ, ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΛΕΝΑΜΕ ΡΟΥΧΑ ΚΤΛ.. ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Συγχαρητηρια στην πρωτοβουλια για την αξιοποιηση του πηγαδιου που μεσα απο τις διαφορες βραδιες μαγειας που μας χαρισε το καλοκαιρι στο πηγαδι προσπαθει και για την αναβαθμιση του πηγαδιου αλλα και του στανου γενικοτερα.. ολοι πρεπει να συμμεριστουμε αυτη την προσπαθεια και να βοηθησουμε οσο μπορουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΛΝΤΙΑ.ΣΥΖΗΤΗΣΤΕΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΤΟ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πολύ καλή ιδέα για κόλντα στο πηγάδι!! Έτσι μας δίνεται η ευκαιρία να αξιοποιήσουμε το πηγάδι και το χειμώνα..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΗΡΑΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΝΤΑ.ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ Η ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ.ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Συγχαρητήρια,στην ομάδα-παρέα των παιδιών που ανέλαβαν στην πρωτοβουλία για την αξιοποίηση του πηγαδιού!!!!!!!!!!!Χωρίς την οικονομική ή άλλου είδους υποστήριξη απο κάποιο σύλλογο,διοργάνωσαν με τα μέσα που διέθεταν βράδιες αρκέτα αξιόλογες!!Βέβαια οπώς ήταν αναμενόμενο ακούστηκαν και αρνητικά σχόλια,τα οποία πιστεύω λαμβάνουν ως θετικά για να γίνονται καλύτεροι!!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ,ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ. ΕΙΔΑΜΕ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ. ΗΤΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ.
    ΓΙΩΡΓΟΣ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Συγχαριτήρια παιδία για την πρωτοβουλία σας...ολη η προσπάθεια είναι άξια επαίνου!!!θα ήθελα ιδιαιτέρος όμως να συγχαρώ το Βασίλη που δίνει τα ΠΑΝΤΑ και αυτό είναι φανερό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. αρα ως τωρα υπαρχουν 2 προτασεις για τις εκδηλωσεις το καλοκαιρι,αφιερωματα σε μελωποιημενα και η προβολη αγωνων του μουντιαλ.
    εγω προτεινω τουρνουα επιτραπεζιων,οπως σκακι ταβλι.μπορουμε και διαφορα αγωνισματα για τα παιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΣΥΜΦΩΝΩ ΒΑΣΙΛΗ.. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ, ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ ΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.. ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ VIDEO GAMES.. ΕΝΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ PRO EVOLUTION ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ..ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΒΡΑΔΙΕΣ ΜΕ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ Κ.Τ.Λ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ ΩΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΗΓΑΔΙΟΥ..ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΙΣ ΒΡΑΔΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΩΡΑΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πολυ ωραιες οι ιδεες για την διοργανωση διαφορων τουρνουα στο πηγαδι παιδια.Θα μπορουσε να υπαρχει σαν επαθλο για τους νικητες καποιες μεγαλες αφισες με φωτο του πηγαδιου οι οποιες θα ειναι τραβηγμενες απο διαφορα σημεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή