τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2016

BOB MARLEY 71st Birthday Tribute


BOB MARLEY
71st Birthday Tribute to the Legend
Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016, Θεσσαλονίκη

Ένα μεγάλο αφιέρωμα στο θρύλο Bob Marley
Κάθε χρόνο αυτή τη συγκεκριμένη ημέρα, στις 6 Φεβρουαρίου (ημέρα γενεθλίων του μεγάλου Bob Marley), σε όλο τον κόσμο οργανώνονται μουσικές γιορτές για τη ζωή και την προσφορά αυτής της τεράστιας μορφής της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, που ξεκίνησε από μία μικρή χώρα όπως η Τζαμάικα και κέρδισε το σεβασμό και την αγάπη εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο!

Μετά την περυσινή τρομερή μουσική συνάντηση που άφησε ιστορία, μουσικοί και φωνές των σημαντικότερων reggae συγκροτημάτων της χώρας συναντιούνται και πάλι πάνω στη σκηνή και ειδικά για αυτή τη βραδιά διασκευάζουν με σεβασμό αλλά και πειράζουν δημιουργικά τα θρυλικά κομμάτια του Bob Marley.


Προς τιμήν του μεγάλου Bob Marley, της σημαντικότερης μορφής της reggae μουσικής, μουσικοί και τραγουδιστές από τις σημαντικότερες reggae μπάντες της χώρας ετοιμάζουν μια πολύωρη μουσική πανδαισία παρουσιάζοντας πολλά από τα μεγάλα κομμάτια του Bob Marley, που αγαπήθηκαν και επηρέασαν όσο λίγα την πορεία της παγκόσμιας μουσικής ιστορίας. Ακόμη θα προβληθεί σπάνιο οπτικό υλικό με σκηνές από τη ζωή και τα live αυτής της τεράστιας προσωπικότητας.

Ετοιμαστείτε για μια πολύ ιδιαίτερη μουσική συναυλία και ένα πολύ μεγάλο after πάρτι. Σάββατο 6.02.2016 είναι η δικιά μας γιορτή προς τιμήν του μεγάλου Bob Marley.

Πληροφορίες για εισιτήρια
Προπώληση 6 και 8 ευρώ στα σημεία:
Public (σε όλα τα καταστήματα)
Ιανός
Seven Spots
Ticket House (Μητροπόλεως 102)
Stereodisc (Αριστοτέλους 4)
Rover Bar (Σαλαμίνος 6, Λαδάδικα) και διαδικτυακά στο viva.gr.

BOB MARLEY 71st Birthday Tribute to the Legend
Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016, ώρα έναρξης 21.00
Principal Club Theater

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου