τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Αναβολή αγώνων 6 - 7 Φεβρουαρίου 2016

Η Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής ανακοινώνει την αναβολή όλων των αγώνων Α΄, Β΄ και Γ΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας ( play off και αγώνας κατάταξης ), καθώς και των δυο ημιτελικών του πρωταθλήματος Νέων που επρόκειτο να διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Φεβρουαρίου 2016, λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων που αναμένεται να ενταθούν το Σαββατοκύριακο και την προφανή δυσκολία στις μετακινήσεις εντός του Νομού, με σκοπό την αποφυγή ταλαιπωρίας σε άσκοπες μετακινήσεις σωματείων, διαιτητών και ποδοσφαιριστών που διαμένουν και εκτός Νομού.
Οι αγώνες της Α΄ ( 19η αγωνιστική ) και Β΄ ( 18η αγωνιστική ) ερασιτεχνικής που αναβάλλονται θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Μαρτίου 2016 χωρίς να διαφοροποιηθεί το ήδη υπάρχον πρόγραμμα.
Οι αγώνες της Γ΄ ερασιτεχνικής ( αγώνας play off και αγώνας κατάταξης ), καθώς και οι δυο ημιτελικοί του πρωταθλήματος Νέων, θα οριστούν εκ νέου το Σαββατοκύριακο 13 – 14 Φεβρουαρίου 2016.

2 σχόλια:

  1. Οι αγώνες της Α΄ ( 19η αγωνιστική ) και Β΄ ( 18η αγωνιστική ) ερασιτεχνικής που αναβάλλονται θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Μαρτίου 2016 χωρίς να διαφοροποιηθεί το ήδη υπάρχον πρόγραμμα.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ,ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟ,

    Η ΑΝΑΒΛΗΘΕΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 5-6 ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΛΛΟΙΩΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ.

    ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΜΠΗ , ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

    ΑΝ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ Α' ΚΑΙ ΤΗΣ Β' , ΘΑ ΒΡΕΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΚΛΕΙΘΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΡΙΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΑΤΣ , ΕΝΩ ΑΛΛΕΣ ΤΡΙΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ.

    ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΔΙΝΑΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ , ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ , ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΣ.

    ΜΕΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΚΚΙΝΕΣ,ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΚΤΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΙΝΕΣ ΤΟΥΣ;;;;

    ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ , ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ....ΕΛΠΙΖΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ...ΕΝΑ ΜΠΛΟΚΟ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή