τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

ΑΡΙΣΤΟΤΈΛΗΣ Σ/Σ - ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΝΟΥ 3-1


Με ένα τυχερό γκολ στο 78',  ο Αριστοτέλης μπόρεσε να ξεκλειδώσει την απροσπέλαστη ως εκείνο το λεπτό άμυνα της Θύελλα.
Ο αγώνας έγινε κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες , με συνεχή βροχή , που κατά διαστήματα ήταν πολύ έντονη.Παράλληλα φυσούσε και  δυνατός αέρας .Ο αγωνιστικός χώρος όμως παρόλα αυτά  ήταν σε πολύ καλή κατάσταση.

Η Θύελλα στο πρώτο ημίχρονο είχε κόντρα τον αέρα , και αυτό δυσκόλευε τις όποιες κινήσεις των παιχτών της .Όμως , παρά το μειονέκτημα αυτό , θα λέγαμε ότι πολύ εύκολα κράτησε το μηδέν στην άμυνα. Από την άλλη ,  ο Αριστοτέλης είχε απολύτως την κατοχή της μπάλας , δυσκολευόταν όμως να κάνει φάση μπροστά στην εστία της Θύελλα.


Στο δεύτερο ημίχρονο , το σκηνικό ήταν ίδιο , όμως με την διαφορά ότι ο Αριστοτέλης έχασε 2-3 καλές ευκαιρίες , που τις απέκρουσε ο τερματοφύλακας.
Η Θύελλα επιθετικά ήταν ακίνδυνη σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα , και η όποια υποψία απειλής ήρθε είτε από στημένη φάση , είτε από αντεπίθεση.

Στο 78' , έγινε το 1-0 με άθελο , πολύ τυχερό και περίεργο τρόπο.
Από πλάγια και αριστερά,  το αριστερό μπακ , κάνει κάτι που κανείς δεν μπορεί ,ούτε ο ίδιος ακόμα  να πει με σιγουριά τι ήταν ( σουτ , σέντρα , γέμισμα , απόκρουση , κάτι άλλο???) με την μπάλα να καρφώνεται ψηλοκρεμαστά στην δεξιά γωνία της εστίας.
Με αυτόν το τρόπο , ήρθε η λύτρωση για τον Αριστοτέλη , σε κομβικό για τη συνέχεια σημείο.
Πιθανόν , αν δεν έμπαινε το τυχερό αυτό γκολ , το ματς να έληγε 0-0.

Στη συνέχεια , η Θύελλα προσπάθησε να απειλήσει , όμως στο 82' έγινε το 2-0 με ένα πολύ φτηνό γκολ , μετά από ασυνεννοησία αμυντικού και τερματοφύλακα ,

Στο 87' ο Μπάμπης Τουπλικιώτης με εκτέλεση πέναλτι , μείωσε σε 2-1. Στην φάση του πέναλτι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα , ο Βατάλης από τον Αριστοτέλη , ο οποίος κατάφερε να αποβληθεί μέσα σε λίγα λεπτά από την είσοδο του στον αγώνα.

Στα τελευταία λεπτά η Θύελλα ανέβηκε στην επίθεση , με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 90+, από τον Μαριανό Στέλιο με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Αν εξαιρέσουμε τον τυχερό τρόπο που ήρθε το πρώτο γκολ , και δούμε την συνολική εικόνα του παιχνιδιού ,  η νίκη των γηπεδούχων ήταν δίκαιη.

Η προσπάθεια των παιχτών της Θύελλα πάντως ήταν μεγάλη , και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.
Καλή θητεία στον Ζαχαρούδη Σάκη (Μόρις),  ο οποίος από βδομάδα παρουσιάζεται στο Ναύπλιο.

Η διαιτησία των Γουματιανού , Παυλούδη και Αλβανού ήταν κάτι παραπάνω από ΆΡΙΣΤΗ.

Συγχαρητήρια και στους φιλάθλους του Στανού , που παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες ήρθαν και στήριξαν την ομάδα , όπως άλλωστε κάνουν όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης , βροντοφώναξαν με συνθήματα για την επειγόντως αλλαγή πορείας.

Επόμενος αγώνας για την Θύελλα είναι εντός έδρας με τον Χολομών Ρ-Π.


Άλλα σημερινά αποτελέσματα

Χολομών Ταξιάρχη - Άρης Παλαιοχωρίου 0-7

Ελπίς Πολυγύρου - Θύελλα Μεταγγιτσίου 1-3


******Επειγόντως αλλαγή πορείας, Σταδιακά σταδιακά , πρέπει να αλλάξει η πορεία που ακολουθούν οι διοικούντες των ομάδων του Βορρά, για το καλό όλης της βόρειας Χαλκιδικής. Μια πολιτική που στο άμεσο μέλλον θα διαλύσει τις ομάδες. Είναι θέμα χρόνου. Οι ομάδες του Βορρά τόσο μαζικά , δεν είχαν τόσες πολλές μεταγραφές.  Οι ομάδες στηρίζονταν πάνω από το 75% του ρόστερ τους σε ντόπια παιδιά των χωριών τους και αυτό  πλέον έχει αντιστραφεί.
Μια πολιτική που προσφέρει μόνο προσωρινές χαρές και  μακροπρόσθεσμα διώχνει από τα γήπεδα , παίχτες και φιλάθλους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου