τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Ο δικτάτορας της Μαυριτανίας διέκοψε το ντέρμπι και διέταξε πέναλτι

Βιαζόταν...

Το ματς ήταν βαρετό, ο δικτάτορας είχε κι άλλες δουλειές να κάνει κι έτσι με εντελώς «δημοκρατικές» διαδικασίες αποφάσισε και διέταξε ότι ο αγώνας πρέπει να πάει στα πέναλτι, για να τελειώνει μία ώρα αρχύτερα.

Ο λόγος για τον Μοχάμεντ Ουλντ Αμπντέλ Αζίζ, τον Πρόεδρο της Μαυριτανίας, που πήγε να παρακολουθήσει τον τελικό του Σούπερ Καπ της χώρας του, ανάμεσα στις ομάδες Τεβγκράφ Ζέινα και Κσαρ.

Όλα κυλούσαν ήρεμα, ο αγώνας δεν είχε ένταση, το σκορ ήταν 1-1 κι έτσι ο δικτάτορας της χώρας αποφάσισε να δώσει λίγο ενδιαφέρον στο ματς, επισπεύδοντας τις διαδικασίες. Έτσι, στο 63ο λεπτό, ο πραξικοπηματίας στρατηγός Μοχάμεντ Ουλντ Αμπντέλ Αζίζ κατέβηκε στη σέντρα και διέταξε να σταματήσει η «κακοποίηση του αθλήματος». Ο Αζίζ «πρότεινε» ο τελικός να οδηγηθεί απευθείας στην διαδικασία των πέναλτι, όπου και τελικά η Τεβγκράφ Ζέινα επικράτησε με 6-5 και κατέκτησε το τρόπαιο.


Σημειώνεται ότι ο αγώνας διεξαγόταν στο πλαίσιο των εορτασμών για τη συμπλήρωση 55 χρόνων από την ανακήρυξη της «ανεξαρτησίας» της Μαυριτανίας.

tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου