τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Κίνηση Πολιτών Αριστοτέλη: συνέντευξη τύπου


Η Κίνηση Πολιτών Αριστοτέλη ανακοινώνει συνέντευξη τύπου που θα δοθεί στην Ιερισσό, την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010 στις 12.30 μ.μ.  σε αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Ιερισσού. Μέλη της εκλογικής Κίνησης Πολιτών Αριστοτέλη καθώς και ο επικεφαλής υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Ευθυμίου, θα ενημερώσουν τους εκπροσώπους του τύπου για τη μέχρι τώρα δράση του προεκλογικού αγώνα και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

6 σχόλια:

  1. Εμπρός γενναίοι συντοπίτες! Ψηφίστε τον αδερφό σας, τον ανηψιό σας, τον τρίτο ξάδερφο, τον κουμπάρο, τον μπατζανάκι ΣΑΣ που βάζει υποψηφιότητα κάτω από τις διαταγές ή τις πιέσεις των χαραμοφάηδων, όπως άλλωστε κάνετε συνεπέστατα όλα αυτά τα χρόνια! Α και μην το παραλείψω: ψηφίστε αποκλειστικά συγχωριανό σας γιατί κάλιο να σε απαυτώνει ο συγχωριανός παρά να πάρει εξουσία ο ξένος… τώρα αν ο ξένος θα ήθελε το καλό του τόπου είναι τελείως αδιάφορο. Ψήφο στον συγχωριανό και στον ξάδελφο! Ζήτω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να προσθέσω και τα ταξίματα που δίνουν και παίρνουν αυτό το διάστημα στη μικρή μας κοινωνία. όλοι έχουν μια τιμή. τόση αφέλεια πια! ξεφτίλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο παχτας οπου σταθει ταζει δουλεια στα μεταλλεια..τα ιδια και τα ιδια παλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί δεν έγινε η προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ,ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΣΚΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΟΥΣ,ΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΡΝΑΙΑ ΕΙΤΕ Μ.ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΙΤΕ ΣΤΑΝΟΣ ΕΙΤΕ ΝΕΟΧΩΡΙ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ ΚΤΛ ΚΤΛ..ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ 12.53
    ""Εμπρός γενναίοι συντοπίτες! Ψηφίστε τον αδερφό σας, τον ανηψιό σας, τον τρίτο ξάδερφο, τον κουμπάρο, τον μπατζανάκι ΣΑΣ που βάζει υποψηφιότητα κάτω από τις διαταγές ή τις πιέσεις των χαραμοφάηδων, όπως άλλωστε κάνετε συνεπέστατα όλα αυτά τα χρόνια!""
    ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΑΣ ΤΑΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ..ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ΞΕΧΝΑΝ ΟΛΟΙ..
    ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΛΟΓΟ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΚ-ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ..
    ΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΑΣ ΔΟΥΝΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΥΝΑΒΙΕΣ ΧΩΡΕΣ.ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ποιος γλυφει εκει που εφτυνε πριν λιγο καιρο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή