τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Θύελλα Στανού - Ήφαιστος Γοματίου 1-1

Στραβοπάτημα  εκτός προγράμματος για την Θύελλα στον χτεσινό αγώνα με αντίπαλο τον Ήφαιστο Γοματίου.
Η Θύελλα για άλλον έναν αγώνα παρατάχθηκε με πολλές απουσίες , όμως αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία όταν αντιμετωπίζεις μια ομάδα σαν τον Ήφαιστο.
Ενδεικτικό των απουσιών,  με συνέπεια της έλλειψης ομοιογένειας,  είναι ότι φέτος  σε οχτώ επίσημους αγώνες , κύπελλο και πρωτάθλημα , έχουν χρησιμοποιηθεί 27 διαφορετικοί ποδοσφαιριστές.

Ήταν μια κακή εμφάνιση ,ίσως η χειρότερη φετινή εμφάνιση της ομάδος.
Όμως , παρά τις απουσίες και  την κάκιστη εμφάνιση , η ομάδα δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ.
Δεκαπέντε φάσεις -ευκαιρίες σίγουρα  σπαταλήθηκαν , χάνοντας τα γκολ με κάθε δυνατό τρόπο που υπήρχε.
Αυτό είναι δυστυχώς το φετινό αδύνατο σημείο της Θύελλα , που ενώ δημιουργεί τις φάσεις , της λείπει η τελική προσπάθεια.
Το πρώτο ημίχρονο έληξε 0-0.
Η Θύελλα σπατάλησε ευκαιρίες  από αυτές που δεν χάνονται , πετώντας έτσι την ευκαιρία να καθαρίσει το παιχνίδι από νωρίς.
Στο δεύτερο ημίχρονο , και στο 55' ,από τις ελάχιστες φορές που επιτέθηκε το Γομάτι , έγινε το 0-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ.
Στο 70' ο Γερακούδης Δημήτρης ,μετά από σέντρα , και μέσα από την μικρή περιοχή έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1.
Στη συνέχεια του παιχνιδιού , χάθηκαν οι κλασικότερες ευκαιρίες του αγώνα.
Από την μία η αδυναμία των παιχτών να σκοράρουν , και από την άλλη η εμφάνιση του πολύ καλού τερματοφύλακα του Γοματίου , στέρησαν την νίκη στη Θύελλα.
Να σημειώσουμε εδώ , ότι ο τερματοφύλακας του Γοματίου , Πελτέκης ,είναι ότι το καλύτερο έχει να επιδείξει ο Ήφαιστος τα τελευταία χρόνια.Ίσως να αδικεί τον εαυτό του , που παραμένει στον Ήφαιστο, με κατάλληλη προπόνηση σίγουρα μπορεί να αγωνιστεί σε μεγαλύτερες ομάδες.

Επόμενος αγώνας για την Θύελλα είναι εκτός έδρας με την Ελπίς στο γήπεδο Πολυγύρου.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου