τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Ανακοινώσεις του Δημοτικού Σχολείου

1. Formula 2
Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015 στις 11:00 θα διεξαχθεί στο άλσος της Αγίας Παρασκευής (Αρναία) η Formula 2 .... χωρίς αυτοκίνητο. Είναι μια εκδήλωση  που στόχο έχει τη διασκέδαση των παιδιών μέσα από τον αθλητισμό. Όπως και πέρσι, ελπίζουμε πως θα συμμετάσχουν  πολλοί μαθητές του σχολείου μας .

========================================================================

2. ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΕ ΤΕΚΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Σας ενημερώνουμε ότι ορισμένες οικογένειες που έχουν παιδιά στο σχολείο, μπορούν να λάβουν οικονομική ενίσχυση από  το κράτος. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχουν δηλώσει οικογενειακό εισόδημα (οικ. Έτος 2014) ως 3.000€. Περισσότερες πληροφορίες στο Δ/ντή του σχολείου.

========================================================================

3. Σχετικά με τις εργασίες του σχολείου


Όπως τα είχαμε προβλέψει έγιναν! Έπειτα από ένα μήνα καλοκαιρίας και μόλις άρχισε να βρέχει, άρχισαν και οι εργασίες στη σκεπή του σχολείου. Φυσικά μόλις ανέβηκαν στην σκεπή οι εργάτες, κατέβηκαν, γιατί δεν μπορούσαν  να δουλέψουν. Το σχολείο γέμισε νερά και ο κίνδυνος να γκρεμιστεί η οροφή είναι μεγάλος. Δυστυχώς αυτό είναι ένα συχνό φαινόμενο για τα δημόσια έργα. Οι δρόμοι για παράδειγμα επιδιορθώνονται ή στην αιχμή της τουριστικής κίνησης (με συνέπεια την ταλαιπωρία χιλιάδων επισκεπτών) ή μέσα στο χειμώνα όταν θα βρέχει ή θα χιονίζει.

Τρία μνημόνια μας επέβαλλαν, τις συνήθειες μας όμως δεν κατάφεραν να μας αλλάξουν.

========================================================================

4. 3o Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών


 Την Τετάρτη στις 16:30 θα πραγματοποιηθεί το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών με τη συμμετοχή συγκροτημάτων από τη Σερβία, την Πολωνία την Ουκρανία και την Ελλάδα. Στο φεστιβάλ θα συμμετέχει και το χορευτικό του Στανού, που αποτελείται και από μαθητές του Δημοτικού Σχολείου.
=======================================================================

Πηγή: Το Τελευταίο Θρανίο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου