τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Κάτω τα χέρια από τους αγωνιστές και το κίνημα του λαού της Χαλκιδικής


Ο νέος κύκλος τρομοκράτησης ενάντια στο κίνημα του λαού της Χαλκιδικής με την κλήση για απολογία 29 αγωνιστών στα δικαστήρια του Πολυγύρου αποτελεί μια πρόκληση για όλο το λαϊκό και εργατικό κίνημα και το δημοκρατικό φρόνημα του λαού μας. Η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, κυβέρνηση της υποταγής στους ξένους δυνάστες και εξόντωσης της λαϊκής πλειοψηφίας, επιλέγει την πολιτική της τρομοκρατίας και της φασιστικοποίησης για να κτυπήσει τις λαϊκές και εργατικές αντιστάσεις. Να τσακίσει με την πολιτική του φόβου και τις απειλές των διώξεων και των φυλακίσεων κάθε μαζική αντίσταση , κάθε λαϊκή κινητοποίηση, κάθε αγωνιστή που δεν σκύβει το κεφάλι. Φτάνει στο σημείο να χαρακτηρίσει εγκληματική οργάνωση μια ολόκληρη τοπική κοινωνία, χιλιάδες κατοίκους της Χαλκιδικής που αγωνίζονται για να υπερασπίσουν τον τόπο τους και την ζωή τους.


Δεν θα τους περάσει. Η τρομοκρατία δεν θα πιάσει, όπως δεν πέτυχε μέχρι τώρα να κάμψει το αγωνιστικό φρόνημα του λαού της Χαλκιδικής και του κινήματος που του συμπαραστέκεται σε όλη την Ελλάδα. Οι διώξεις θα δυναμώσουν την αποφασιστικότητα και την ορμή του αγώνα. Οι κινητοποιήσεις στο επόμενο διάστημα πρέπει να μαζικοποιηθούν και να κλιμακωθούν. Μέχρι το οριστικό διώξιμο της εταιρίας του θανάτου και το σταμάτημα της καταστροφής του δάσους και όλης της περιοχής στον Κάκαβο.
Το ΚΚΕ(μ-λ) συμπαραστέκεται στον αγώνα του λαού της Χαλκιδικής, καλεί σε δυνάμωνα του κινήματος αλληλεγγύης και απαιτεί να σταματήσουν άμεσα οι διώξεις και η τρομοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου