τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Η Β.Α. Χαλκιδική δεν έσκυψε το κεφάλι - Η δημοκρατία νίκησε !




Ημέρα χαράς για την πλειοψηφία των κατοίκων της Β.Α. Χαλκιδικής και εάν κρίνουμε από τις αντιδράσεις στο διαδίκτυο , την χαρά αυτή συμμερίζεται η πλειοψηφία των Ελλήνων από άκρη σε άκρη της πατρίδας.
Το μήνυμα που στέλνει η ανυπόταχτη Β.Α. Χαλκιδική , πέρα από κόμματα και όποιες άλλες τεχνητές περιχαρακώσεις είναι μήνυμα ενότητας, αγώνα αλλά και ελπίδας.
΄΄ Θέλουμε τα δάση τη γη και το νερό και όχι ένα τάφο φτιαγμένο από χρυσό ΄΄

ΥΓ: Ο τίτλος αφορά την εκλογική διαδικασία και μόνο. Η ΄΄πληγωμένη΄΄ δημοκρατία μας έχει πολύ δρόμο (τόσο τοπικά όσο και ευρύτερα) να διανύσει για να μπορούμε να γράψουμε πως ΄΄νίκησε΄΄.
Η ακραία ποινικοποίηση του δίκαιου, ειρηνικού, και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ πλέον ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΟΥ αγώνα των κατοίκων κατά των μεταλλείων χρυσού ,η αστυνομοκρατία και η χυδαία προπαγάνδα των χρυσοθήρων και των ΄΄φίλων΄΄ τους , δείγματα της οποίας είδαμε και εχθές κατά την αναμονή έκδοσης των αποτελεσμάτων με τις ΄΄ανακοινώσεις΄΄ - αναρτήσεις περί νίκης - θριάμβου του Πάχτα κτλ με αποκορύφωμα τις κωμικοτραγικές δηλώσεις του υπουργού Γεωργιάδη το αποδεικνύουν περίτρανα. ΕΝΩΜΕΝΟΙ όμως ΜΠΟΡΟΥΜΕ, χωρίς τεχνητούς και έξωθεν επιβαλλόμενους αποκλεισμούς.
Τα πρόσφατα αποτελέσματα της κάλπης στο Δήμο Αριστοτέλη , το απέδειξαν με το πλέον εύγλωττο τρόπο.

http://sillent-footsteps.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου