τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Εμπειρία Δημοκρατίας και Μήνυμα Ενότητας από τον κ. Μίχο στο Στρατώνι και στον Στανό

Μια πρωτοφανή εμπειρία δημοκρατίας έζησαν οι κάτοικοι του Στανού και του Στρατωνίου, όταν μετά το τέλος της ομιλίας του Υπ. Δημάρχου  κ. Γιάννη Μίχου, κάτοικοι και των 2 αυτών χωριών,  έθεσαν στον κ. Μίχο ερωτήματα πάνω σε συγκεκριμένα θέματα όπως νέες θέσεις εργασίας, επέκταση μεταλλευτικής δραστηριότητας, διχασμός  και απονομή δικαιοσύνης. Ο  κ. Μίχος όχι μόνο δεν απέφυγε τις ερωτήσεις, αλλά δεν έφυγε από το βήμα μέχρι να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα, θέλοντας να αποσαφηνίσει πλήρως την κάθε απορία των παρευρισκομένων.
 
Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στην απάντηση γνωστού επιχειρήματος της άλλης πλευράς ότι δήθεν τοποθετείται διαφορετικά στα χωριά της παράλιας από τα χωριά της βόρειας ζώνης. Χαρακτήρισε δε, το επιχείρημα άστοχο λέγοντας ότι στην εποχή της πλήρους διασποράς της επικοινωνίας και της τηλεόρασης δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση επισημαίνοντας: «οι θέσεις και οι δηλώσεις μου είναι παντού οι ίδιες τόσο στα ηλεκτρονικά μέσα όσο και στην τηλεόραση και φυσικά σε όλες τις ομιλίες σε οποιοδήποτε χωριό». 
 
 
Ιδιαίτερα  στο Στανό, οι κάτοικοι που είχαν κατακλύσει την κεντρική πλατεία δεν σταμάτησαν να επευφημούν και να χειροκροτούν τον κ. Μίχο για τις τοποθετήσεις του αλλά και να δηλώνουν απερίφραστα ότι στο πρόσωπό του βλέπουν το νέο Δήμαρχο Αριστοτέλη που θα οδηγήσει τον Δήμο σε μια νέα εποχή, δίνοντας τέλος στο διχασμό και την εργασιακή μονομέρεια και πατώντας το «γκάζι» της ανάπτυξης. 
 
 
Το Κίνημα Ανάπτυξης και ο Υπ. Δήμαρχος κ. Γιάννης Μίχος, ευχαριστούν ολόψυχα όλους τους δημότες που παραβρέθηκαν στις ομιλίες αυτές, για την θερμή υποδοχή τους,  γεγονός που συμβαίνει πια σε όλα τα χωριά που επισκέπτεται ο κ. Μίχος.

ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
για το Δ. Αριστοτέλη
 

1 σχόλιο:

  1. apo to moyntial tis brazilias mexri ta anthrakorixia tis toyrkias h tsepi ton afentikon gemizei me to aima ton ergaton.oxi sthn koinoniki adiaforia paxta.sthrizoume thn koinoniki galini gia na mhn ginoyme oyte brazilia oyte kai toyrkia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή