τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

«Θύελλα» Στανού – «Αετός» Φούρκας 3 - 1

Ψαλίδισε τα … φτερά  (του Αετού)
και μεγάλο μέρος από τις ελπίδες του για παραμονή στην Α’ κατηγορία. Ήταν ένας αγώνας μεταξύ δυο ομάδων που επεδίωκαν τη νίκη αφού οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης θεωρούνταν σχεδόν καταδικαστικό που θα δυσκόλευε ακόμη περισσότερο την προσπάθειά τους για παραμονή στην Α’ κατηγορία.  

Περιγραφή αγώνα
Α’ ημίχρονο:
  Ένα χορταστικό ημίχρονο με πολλές φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες. Οι παίκτες της Θύελλας ξεκίνησαν τον αγώνα επιθετικά, αλλά ανορθόδοξα. Αυτή η επιθετικότητα απέφερε 6 κόρνερ στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα τα οποία όμως πέρασαν ανεκμετάλλευτα.
  Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και εκμεταλλευόμενοι την ταχύτητα και την ποιότητα των επιθετικών τους κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ (18ο λεπτό) ενώ δημιούργησαν και έχασαν 3 ακόμη κλασικές ευκαιρίες να ανοίξουν νωρίτερα το σκορ ή και να το διευρύνουν (11ο λεπτό, 13ο λεπτό και 39ο λεπτό).
  Οι παίκτες της Θύελλας στο τελευταίο πεντάλεπτο έδειξαν να αφυπνίζονται, πίεσαν έντονα τους φιλοξενούμενους και δημιούργησαν αλλεπάλληλες ευκαιρίες, με πιο χαρακτηριστικές τα δύο δοκάρια (στο 43ο λεπτό κεφαλιά του Νίκου Βεκόπουλου και στο 44ο λεπτό κεφαλιά του Στόϊκου Γιώργου).

Β’ ημίχρονο:

  Οι παίκτες της Θύελλας μπήκαν στο β’ ημίχρονο με κεκτημένη ταχύτητα – όπως τέλειωσαν το α’ ημίχρονο – αποφασισμένοι να ανατρέψουν το σε βάρος τους σκορ και να πετύχουν την πολυπόθητη νίκη. Τελικά το πέτυχαν σχετικά γρήγορα αφού στο 61ο  λεπτό όχι μόνο είχαν ανατρέψει το σκορ, αλλά απέκτησαν  και μια σχετική διαφορά … ασφαλείας.
Τα γκολ:
51ο λεπτό: η ισοφάριση για τη Θύελλα με κεφαλιά από τον Σάββα Στόϊκο που εκμεταλλεύτηκε την λανθασμένη εκτίμηση και απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα.
54ο λεπτό: το 2 – 1 με κοντινή κεφαλιά από τον Στέλιο Μαριανό που, έξυπνα έστειλε τη μπάλα στην απέναντι γωνία απ’ αυτήν που βρισκόταν ο τερματοφύλακας του Αετού.
61ο λεπτό: το 3 – 1, όταν μετά από δυνατή εκτέλεση φάουλ από τον Λευτέρη Αλβανό, η μπάλα προσέκρουσε σε σώμα αμυνόμενου παίκτη των φιλοξενουμένων άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα της εστίας των φιλοξενουμένων.


Οι συνθέσεις των ομάδων:
«Θύελλα» Στανού:
Στόϊκος Χρυσοβαλάντης, Κυριαφίνης Γιάννης, Τριανταφύλλου Μάριος, Στόϊκος Σάββας, Γερακούδης Παναγιώτης, Τουπλικιώτης Νίκος, Γκόγκος Σάκης (42΄Στόϊκος Γιώργος), Μαριανός Βασίλης, Μαριανός Στέλιος (90’Σιώμος Νίκος), Αλβανός Λευτέρης),  Βεκόπουλος Νίκος (52΄Topi Νίκος).
«Αετός» Φούρκας:
Λειβαδιώτης Α., Σειρανίδης Μ., Φασούλας Κ. (Σπυρίδης Γ.), Σκέντος Ι., Δριβελέγκας Α., Λιτζερίνος Μ. (85΄Λιτζερίνος Ε.), Μαυρόπουλος Κ., Minga L., Σεϊρανιδης Δ. (72΄Καζανόπουλος Γ.), Σαρίδης Π., Λιτζερίνος Θ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου