τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Θύελλα Στανού – «Τα Μ.Κ.» Στρατωνίου 0 – 1


Πίκρα…

 Είναι ίσως η λέξη που θα μπορούσε να περιγράψει τα συναισθήματα των παικτών και των φίλων της Θύελλας  που είδαν την ομάδα τους να χάνει, με αυτό τον τρόπο και στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο (93ο λεπτό), με 1 – 0, από την πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος, τα «Μ.Κ. Στρατωνίου».
  Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι οι παίκτες της Θύελλας  πραγματοποίησαν μια πολύ καλή εμφάνιση, ‘είδαν στα μάτια’ τον ισχυρό αντίπαλό τους και διεκδίκησαν μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα ακόμη και τη νίκη.

Περιγραφή αγώνα

Α’ ημίχρονο:
 Μοιρασμένο το παιχνίδι με τους φιλοξενούμενους να έχουν μια ελαφρά πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να είναι ιδιαίτερα απειλητικοί.

Β’ ημίχρονο:

 Το παιχνίδι έγινε πιο δυνατό και από τους δυο αντιπάλους με τη Θύελλα να είναι πιο επιθετική σε σχέση με το πρώτο 45λεπτο.
 Ιδιαίτερα στο τελευταίο 20λεπτο η Θύελλα διεκδίκησε με αξιώσεις τη νίκη, πίεσε τον αντίπαλό της και δημιούργησε αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη εστία που πέρασαν όμως  ανεκμετάλλευτες.
 Και σα να μην έφτανε αυτό και ενώ, όλοι είχαν συμβιβαστεί με την ιδέα της ισοπαλίας, ήρθε το γκολ για τους φιλοξενούμενους στις καθυστερήσεις του αγώνα και συγκεκριμένα στο
 93ολεπτό όταν, μετά από εκτέλεση φάουλ και μια στιγμιαία αδράνεια των αμυντικών της Θύελλας … βρέθηκε ένα πόδι επιθετικού της ομάδας του Στρατωνίου να προωθήσει τη μπάλα στα δίχτυα και να δώσει τους  τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του.

Σχόλιο
 Η Θύελλα πραγματοποίησε μια πειστική εμφάνιση – με δεδομένο βέβαια τη δυναμικότητα του αντιπάλου – που ικανοποίησε τους πολλούς φίλους της που βρέθηκαν στο γήπεδο του Νεοχωρίου και έδωσε υποσχέσεις για μια καλύτερη συνέχεια.

Σημειώνουμε:
Το πάθος και τη μαχητικότητα στοιχεία που, για άλλη μια φορά διέκριναν τις προσπάθειες των παικτών της Θύελλας.  
Την καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας που, ως αποτέλεσμα είχε την ελαχιστοποίηση των αμυντικών λαθών  και την εξουδετέρωση των επιθετικών ατού των φιλοξενουμένων
Τη συνεχή βελτίωση της ομάδας στον δημιουργικό τομέα που, μπορεί να μην απέφερε κάποιο τέρμα απέναντι στη δεύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, αλλά η ομάδα δημιούργησε και έχασε αρκετές ευκαιρίες. Απόδειξη οι 11 τελικές προσπάθειες των επιθετικών της Θύελλας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Θύελλα Στανού:
Στόϊκος Χρυσοβαλάντης, Γερακούδης Παναγιώτης, Τουπλικιώτης Νίκος, Μαριανός Βασίλης, Αλβανός Λευτέρης, Γκόγκος Σάκης, Τουπλικιώτης Χαράλαμπος, Τριανταφύλλου Μάριος (62΄Ζαχαρούδης Σάκης), Στόϊκος Σάββας (56΄Topi Νίκος), Στόϊκος Γιώργος (90΄Παπαευσταθίου Άγγελος).

«Τα Μ.Κ. Στρατωνίου»: 
Κυρίδης Γ., Παυλάτος Α., Στρούνης Σ., Στόίκος Σ., Παπαλιώζης Χ., Στόϊκος Κ., Γαλάνης Ι., Κανιός Π., Ραμιώτης Α. (93΄Αλβανός – Αντωνίου Τ.), Χάβος Κ. (61΄Αλεξάνδρου Α.), Κουκουλής Α. (81΄Μπούλης Β.).

αποστολή: Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου