τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Θύελλα Στανού και Θύελλα Κρήνης σταύρωσαν τα σπαθιά τους ( 0 - 0 )



Λευκή ισοπαλία στο Νεοχώρι ,εκεί όπου Θύελλα Στανού και Θύελλα Κρήνης έμειναν στο 0-0.
Το σκορ αδικεί την ομάδα μας καθώς ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού από την αντίπαλη ομάδα.
Από το πρώτο λεπτό η Θύελλα Στανού πήρε τα ηνία του αγώνα , επιβάλλοντας πλήρως τον ρυθμό της.
Δημιούργησε  ευκαιρίες χωρίς όμως να καταφέρει να μετουσιώσει κάποια σε γκολ , είτε λόγω ατυχίας είτε από την αστοχία των παιχτών.
Θα πρέπει εδώ όμως να αναφέρουμε  και τα δύο γκολ της ομάδας μας που ακυρώθηκαν ως οφσάιντ , ένα σε κάθε ημίχρονο , που σίγουρα ελέγχονται ως προς την ορθότητα υπόδειξης τους από τους δυο βοηθούς .

Η Κρήνη είχε παθητικό ρόλο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και προσπάθησε να απειλήσει με κάποιες αντεπιθέσεις και από στημένες φάσεις.
Η εμφάνιση της ομάδας μας  στον σημερινό αγώνα ήταν πολύ ενθαρρυντική αφήνοντας υποσχέσεις για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

 Πολύ καλή ατμόσφαιρα δημιούργησαν για άλλη μια φορά οι φίλαθλοι που στήριζαν  με συνθήματα και τραγούδια την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας.
Με τον δικό τους τρόπο ευχήθηκαν στον προπονητή Νίκο Βεκόπουλο για την γέννηση του γιου του,
αλλά και στον Γερακούδη Δημήτρη για ταχεία ανάρρωση , ο οποίος την Τετάρτη θα υποβληθεί σε εγχείριση στο γόνατο του ,  μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε στον αγώνα κυπέλλου με την Άκανθο Ιερισσού.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας δεν αγωνίζεται λόγω αποχώρησης του Τορωναίου Αφύτου από το πρωτάθλημα.
Έτσι ο αγώνας κατοχυρώνεται στην ομάδα μας με 0-3 α.α .

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Θύελλα Στανού:
Στόϊκος Χ., Κυριαφίνης, , Τουπλικιώτης Χ., Γερακούδης Π.,  Γκόγκος, Στόϊκος Σ. (56' Στόϊκος Γ.), Τουπλικιώτης Ν., Μαριανός Β., Στόϊκος Γ( 77' Τόπι)., Μαριανός Α., Τουπλικιώτης Αχ.

Θύελλα Κρήνης: 
Σαχινίδης,Ιατρίδης,Κυριακέλλης,Θεοδωρίδης,Μπαλαμπάνης,Vincani(89'Κωστελίδης),Χαντζαρίδης(74'Σαμαράς), Τσιτσίκας,Hoxha,Τσουρίκας,Σιδηρόπουλος



1 σχόλιο:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΡΗΝΗΣ .ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή