τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙΣ 1.000 ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗ Β.Α. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΑΠΌ ΤΗΝ EL DORADO

 
Η επιχειρούμενη, και μάλιστα αναγκαστική απαλλοτρίωση 1.000 στρεμμάτων γης από την El Dorado στην Μ. Παναγία και την ευρύτερη περιοχή του Νεοχωρίου, για την κατασκευή του ορυχείου χρυσού, που είδε το φως της δημοσιότητας,
είναι η αρχή της καταστροφής της οικονομίας, του περιβάλλοντος και της ζωής, πρώτα των κατοίκων της περιοχής και σταδιακά όλων των Χαλκιδικιωτών.
Γίνεται πλέον φανερό και στον πιο αποστασιοποιημένο ή αδιάφορο πολίτη, ότι η κυβέρνηση και η εταιρία - που τόσο λυσασμένα  - στηρίζει, αδιαφορούν για το μέλλον των ανθρώπων αυτή της χώρας και δεν θα σταματήσουν μπροστά σε τίποτα προκειμένου να ολοκληρώσουν τις χρυσές τους δουλειές, επικαλούμενοι - ψευδώς - το "δημόσιο όφελος και συμφέρον". Δυστυχώς γι΄αυτούς, στην προσπάθειά τους να υλοποιήσουν το καταστροφικό τους σχέδιο, μέρα με την μέρα θα αποκαλύπτουν στους κατοίκους το μαύρο μέλλον που τους επιφυλάσσουν και πολύ γρήγορα θα στρέψουν εναντίον τους ακόμα και αυτούς που μέχρι σήμερα τους πιστεύουν.

Καλούμε τους όλους τους πολίτες της Χαλκιδικής σε επαγρύπνηση και αγώνα. Τίποτα πλέον δεν είναι "στα χαρτιά", τίποτα πια δεν είναι θεωρητικό και υποθετικό.
Η πραγματικότητα είναι εφιαλτική: ξεριζωμός με την βία! Και έχει ήδη αρχίσει.


Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου