τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Στανός: Γουρουνοχαρά 2012-φωτορεπορτάζ














15 σχόλια:

  1. shmera kapioi mhpos mperdepsan thn gourounoxara me thn protomagia?????????
    isos kapia ap ta palia symvoulia poy perasane ap ton ekpolitistko na nomizane oti einai protomagia kai oxi gourounoxara kai phrane ths psistaries mazi tous.
    to eidame kai ayto.
    kalh xronia se olous!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kala ki esy 3.22 p.m.ayto se pirakse.ax poso tha theles na soun ki esy ekei .......den peirazei toy xronou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν και δεν πρόσεξα κάτι τέτοιο ,οπότε δεν μπορώ να το κρίνω, δεν μπορώ όμως να μην σχολιάσω το τζάμπα φαγοπότι που γίνεται από πολλούς χωρίς να έχουν την ευαισθησία να ρίξουν κάτι στον "κουμπαρά" του συλλόγου. Γι΄αυτό προτιμώ κάποιος να έχει την ψησταριά την δικιά του παρά να "εκμεταλλεύεται" έστω και με αυτόν τον τρόπο τον σύλλογο.Δεν είναι τυχαίο στην τελευταία οικονομική ανακοίνωση που κάνανε τα παιδιά για τον σύλλογο το πρόσημο της γουρουνοχαράς να είναι πάντα αρνητικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οταν εχεις καλους φιλους και καλη παρεα προσπαθεις να εκμεταλευτεις την καθε στιγμη οσο μπορεις καλυτερα.οταν εισαι μαγκουφης εισαι μαγκουφης.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΟΜΑΓΙΑ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ Γ ΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΓΟΥΡΟΥΝΟΧΑΡΑ.





























    ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΓΟΥΡΟΥΝΟΧΑΡΑ.ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ.
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ.






    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλη χρονια και υγεια απο την Ουρανουπολη.
    Οχι στα μεταλλεια χρυσου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αντί να πείτε μερικά καλά λόγια για τα συμβούλια του Πολιτιστικού , που κάθε χρόνο οργανώνουν με επιτυχία το έθιμο κάθεστε και ασχολείστε με μαλακίες.

    Κάθε χρόνο στην Γουρουνοχαρά τρέχουν 5 άτομα για να ευχαριστήσουν 500 και παραπάνω άτομα. Επίσης η τα μαγαζιά της πλατείας δουλεύουν πολύ αυτή την ημέρα.

    Η Γουρουνοχαρά είναι μια γιορτή του Στανού, ένα έθιμο που βγάζει το χωριό μας εκτός Χαλκιδικής και το διαφημίζει.
    Δεν είναι του Πολιτιστικού συλλόγου μόνο , όλοι οι φορείς του χωριού και οι κάτοικοι πρέπει να συνδιοργανώνουν την Γουρουνοχαρά,

    Ας μην ήμαστε μίζεροι και ας ασχοληθούμε με πιο σοβαρά πράματα , και επιτέλους ας αφήσουμε τα λόγια και την κριτική καφενείου και ας προχωρήσουμε σε πράξεις.

    Σε λίγες μέρες θα γίνουν εκλογές στον Πολιτιστικό , για να δούμε θα έρθει
    κανένας να συμμετάσχει ,καλά είναι τα λόγια αλλά θέλει πράξεις.

    Τέλος πάντων ,

    β.γ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΕΙΠΕΣ "ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ", ΠΗΡΑΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΛΕΦΤΑ? ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΧΙ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΓΟΥΡΟΥΝΟΧΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ. ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θέλω τώρα να ανοίξουμε διάλογο , γιατί μόνο σε κακό μπορεί να βγει όταν ασχολούμαστε με τέτοιου είδους λεπτομέρειες ..
      Όμως θα σου πω πως οι μαγαζάτορες έριξαν στο κουτί χρήματα.

      Τώρα λίγα ή πολλά δεν θα το κρίνω εγώ και ούτε θα μπω στην διαδικασία να πω και πόσα ρίξανε.

      Απλά δεν μπορώ να καταλάβω εσένα τι σε ενδιαφέρει αν πήραμε ή όχι,
      γιατί κάθεσαι και ασχολείσαι με τέτοια ζητήματα?

      Πες ρε φίλε ένα μπράβο για τον κόπο του συμβουλίου , για τα παιδιά των χορευτικών , για τους χοροδιδάσκαλους και για όλους όσους συνετέλεσαν για να βγει εις πέρας αυτή η γιορτή.

      Ένα μπράβο , μια καλή κουβέντα δεν κοστίζουν , στηρίζουν!!!!


      Η εκδήλωση είναι για τον κόσμο που κάθεται έξω , ακούει την παραδοσιακή μουσική , βλέπει τα χορευτικά , πίνει το κρασί του , τρώει τον μεζέ του και διασκεδάζει την μοναδικότητα αυτής της ημέρας.
      Ο κόσμος που είναι κλεισμένος μέσα στα μαγαζιά κάνουν αυτό που κάνουν όλες τις άλλες ημέρες της χρονιάς.

      Τέλοςπάντων..

      β.γ

      Διαγραφή
  9. Το σχολιο 3,22 ηταν ευστοχο,δεν θα πω αν ηταν καλη η κακη η κινηση αλλα εμενα προσωπικα δεν με πειραξε, ο καθενας μπορει να κανει οτι θελει χωρις να ζημειωνει τον αλλον!Στα ματια καποιων μπορει να φανηκε αρνητικο δεν διαφωνω!Περα απο αυτα ηταν μια καλη εκδηλωση,νομιζω πως ο κοσμος το ευχαριστηθηκε οπως κ εγω!και νομιζω το σχολιο τοθ β.γ. πρεπει να το παρουμε σοβαρα!Τερμα πια τα λογια,μονο πραξεις!
    Καλη χρονια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αρχικά θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν μπερδέψαμε την πρωτομαγιά με την γουρουνοχαρά φιλε ανώνυμε,το οτι υπήρξαμε παλαιότερα μέλη σε συμβούλια των συλλόγων δεν έχει καμία σημασία για το αν έπρεπε να ψήσουμε ή όχι.Τις ψησταριές τις φέραμε οπως λες αφού είχανε τελειώσει όλα τα κρέατα του συλλόγου χωρίς να ενοχλήσουμε κανέναν.Δεν μπορω να καταλάβω τι ήταν αυτό που σε πείραξε,αλλά θα ήταν παράδειγμα προς μίμηση αυτή η ενέργεια γιατί χάρη σε μας και άλλες 3 παρέες η πλατεία είχε κόσμο και δεν διαλύθηκε το γλέντι απο το μεσήμερι.Σε αντίθεση με σένα που ήσουν κρυμένος σε κάποια απο τα μαγαζιά και παρατηρούσες μάλλον εμάς.Θα ήθελα να πω στον άλλον ανώνυμο ότι το σχόλιο δεν ήταν καθόλου εύστοχο αντίθετα ήταν ένα σχόλιο με εμπάθεια,κακία,ζήλια που στόχο είχε να κατήγορήσει εμάς σαν άτομα και όχι σαν κίνηση κρύβοντας άλλες σκοπιμότητες.Χαλαρώστε λίγο και δείτε τα πράγματα πιο θετικά. Οι εκδηλώσεις αυτές στήνονται με μεγάλη προσπάθεια και αγώνα,οποτε μπράβο παιδιά και του χρόνου.Επειδη με έχει μάθει ο αντράς μου να μιλάω πάντα ανοιχτά δεν θα κρατήσω ανωνυμία και δεν θα απαντήσω σε κανέναν αν δεν έχει το ονομα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. i gourounoxara einai mia ekdilwsi i opoia kalei ton kosmo stin plateia gia mia ksexwristi mera tis kathumerinotitas... auto omos kapoi den mporoun na to katalaboun kai pane kai kleinonte mesa sta magazia kai afou akomi kai autoi bariounte ekei mesa klismenoi san kotopoula asxolountai m' auta pou blepoun mesa apo ta tzamia...a kai kati alo. an oloi pernan apo mia psistaria kai bgenan ekso tha itan polu kalitera gia autous kai me ligoteres usteries...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν είδα να επιδεικνύεται τον ίδιο ζήλο και να κόπτεστε τόσο, και δεν είδα να κατηγορείται αυτούς που το καλοκαίρι στα reggae βάζαν ποτά και μπύρες μέσα στο Δημοτικό,
    όταν οι εκδηλώσεις γινόταν για την οικονομική ενίσχυση των συλλόγων.

    Δεν είδα να σχολιάζατε τότε και δεν είδα να την λέτε στους Στανιώτες που κάναν αυτό το πράγμα.
    Στανιώτες όλο των ηλικιών περνούσαν μπύρες και ποτά μέσα στον χώρο του σχολείου ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εσύ 11:39 π.μ. προφανώς δεν ξέρεις ότι οι "μάγκες" που βάλανε ποτά στα reggae, ντρέπονται ακόμα και σήμερα 4 μήνες μετά, να κοιτάξουν στα μάτια τα παιδιά των συλλόγων και τους εθελοντές...Όσο για σας που θέλατε να κάνετε πρωτομαγιά τέτοια μέρα, ήταν πολύ λάθος η κίνησή σας και απ'ότι φαίνεται το καταλάβατε και σεις οι ίδιοι με τον τρόπο που απαντάτε στον 3:22 π.μ.
    Καλή χρονιά σε όλους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ,ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΩΝΥΜΩΝ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ.ΕΚΜΕΡΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΠΕΥΚΟΧΩΡΙΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΟΣΟ ΘΕΡΜΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΙΟ Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΑΓΚΑΛΙΑΣΜΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΝΟΣ ΧΩΡΙΟΥ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΑΝΑΧΩΡΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ. ΜΗΝ ΣΚΑΤΕ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΤΙΚΕ ΝΑ ΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ 120 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ!!

    ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή