τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Internet για φοιτητές και προσωπικό ΑΕΙ-ΤΕΙ με 4,74 το μήνα


Το ΕΔΕΤ Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας , ανακοίνωσε ότι, στο πλαίσιο των ενεργειών στήριξης της ελληνικής ακαδημαϊκής κοινότητας, προσφέρει αποκλειστικά για τους φοιτητές και για το προσωπικό των ελληνικών Πανεπιστημίων και ΤΕΙ, τη δυνατότητα απόκτησης ασύρματου INTERNET 3G με προνομιακούς όρους, διευκολύνοντας έτσι την ασύρματη πρόσβαση των χρηστών στο Διαδίκτυο.
Συγκεκριμένα, το ΕΔΕΤ διαθέτει από φέτος το «University Mobile Internet», ένα πακέτο ασύρματης διασύνδεσης 3G όγκου δεδομένων 4GB στην προνομιακή τιμή των 4,74 ευρώ το μήνα.
Το πακέτο παρέχεται σε συνεργασία με τη Vodafone, η οποία επιλέχθηκε έπειτα από ανοικτό διεθνή διαγωνισμό που διενήργησε η ΕΔΕΤ Α.Ε.
Το μηνιαίο κόστος για τους φοιτητές είναι σημαντικά χαμηλότερο από τις τρέχουσες εμπορικές τιμές αντίστοιχων πακέτων. Με την πρωτοβουλία αυτή, οι φοιτητές και το προσωπικό της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, αποκτούν ασύρματη πρόσβαση σε εκπαιδευτικό περιεχόμενο που φιλοξενείται, είτε στα οικεία ιδρύματά τους, είτε στο Διαδίκτυο και παράλληλα, ενθαρρύνεται η χρήση καινοτόμων υπηρεσιών που βασίζονται σε πλατφόρμες κινητής τηλεφωνίας.

Tο University Mobile Internet είναι ένα πακέτο ασύρματης διασύνδεσης 3G, όγκου δεδομένων 4GB, που προσφέρεται αποκλειστικά για τους φοιτητές, τους καθηγητές και το προσωπικό των ελληνικών Πανεπιστημίων και ΤΕΙ, στην προνομιακή τιμή των 4,74 ευρώ το μήνα. Παρέχεται σε συνεργασία με τη Vodafone, η οποία επιλέχθηκε έπειτα από ανοικτό διεθνή διαγωνισμό που διενήργησε η ΕΔΕΤ Α.Ε.
Με την πρωτοβουλία αυτή οι φοιτητές και τα μέλη του προσωπικού της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης:
αποκτούν απρόσκοπτη πρόσβαση σε εκπαιδευτικό περιεχόμενο το οποίο φιλοξενείται, είτε στα οικεία ιδρύματά τους, είτε στο Διαδίκτυο
μπορούν να κάνουν χρήση και να αναπτύξουν καινοτόμες υπηρεσίες που βασίζονται σε πλατφόρμες κινητής τηλεφωνίας
Για τους φοιτητές, η διαδικασία ταυτοποίησης πραγματοποιείται με την επίδειξη της ακαδημαϊκής ταυτότητας και για το προσωπικό Πανεπιστημίων και ΤΕΙ με την επίδειξη αντιγράφου μισθοδοσίας ή βεβαίωσης από το οικείο ίδρυμα.

http://www.dikaiologitika.gr via http://olafree.blogspot.gr

http://www.kala-nea.gr/archives/35146

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου