τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Τι εστί ανομία;


Και ενώ αφήνουν το παρακράτος να αλωνίζει, παίρνουν τις κάμερες και κάνουν ντου, με εντολή πρωθυπουργού παρακαλώ, σε αυτοδιαχειριζόμενους κοινωνικούς χώρους, όπως η κατάληψη Δέλτα στη Θεσσαλονίκη, κραυγάζοντας “καμιά ανοχή στην ανομία”.

Γελοίοι υποκριτές, επικίνδυνοι φασίστες.

Φτάσαμε ακόμα και στο σημείο να ασχολείται ο Πρωθυπουργός της χώρας προσωπικά, με το ντου των μπάτσων αξημέρωτα σε μια κοινωνική κατάληψη για να συλλάβουν δέκα κοιμώμενους ενοίκους.

Μετά θα έρθει η σειρά άλλων αυτοδιαχειριζόμενων κοινωνικών χώρων και ύστερα συλλόγων αλλά και κινήσεων πολιτών που έχουν στέκια στις γειτονιές.


Διότι η ανομία, σύμφωνα με τις πεποιθήσεις των νοικοκυραίων που διαχειρίζονται τις ζωές μας, ορίζεται και εξαντλείται στις δράσεις όσων έχουν αντίληψη κοινοτισμού. Το σύστημα που υπηρετούν όλες αυτές οι θλιβερές πολιτικές φυσιογνωμίες, έχει εχθρό τον κοινοτισμό και μόνο. Όποιος δεν είναι νοικοκυραίος – idiot, όποιος δεν κοιτάζει τη δουλίτσα και το σπίτι του, όποιος αμφισβητεί, όποιος έχει δράση κοινωνική θα πατάσσεται στο όνομα της μη ανοχής στην ανομία.

http://yiannismakridakis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου