τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Προσπάθεια για δημιουργία και λειτουργία τμήματος μπάσκετ παράλληλα με αυτή του ποδοσφαίρου στον Αθλητικό Σύλλογο Στανού Χαλκιδικής

Τον τελευταίο καιρό στο χωριό μας έχει ξεκινήσει μια αξιόλογη και σοβαρή προσπάθεια  για τη δημιουργία και λειτουργία τμήματος  μπάσκετ παράλληλα με αυτή  του ποδοσφαίρου.
 Μια κίνηση που αν τελικά ολοκληρωθεί επιτυχημένα θα εμπλουτίσει  τα αθλητικά δρώμενα  και θα απαγκιστρώσει  κατά κάποιο τρόπο την κατεστημένη νοοτροπία ότι ο Αθλητικός Σύλλογος Θύελλα Στανού είναι μόνο ποδόσφαιρο, (θυμίζουμε ότι το καταστατικό του Συλλόγου προβλέπει τη δημιουργία και τη  λειτουργία και άλλων   αθλημάτων  όπως  , καλαθοσφαίριση, στίβος , πετοσφαίριση  κ.α) .

Τα παιδιά που έχουν ξεκινήσει αυτή την πρωτοβουλία έχουν έρθει σε επαφή με την Ένωση Καλαθοσφαιρικών  Σωματείων Χαλκιδικής καιθώς και  με δικηγόρο , διασταυρώθηκε και επίσημα   ότι με το παρόν καταστατικό του Συλλόγου είναι εφικτή η δημιουργία και λειτουργία του τμήματος μπάσκετ χωρίς το ένα τμήμα να επηρεάζει ή να αναιρεί το άλλο.


 Από γραφειοκρατικής πλευράς ( «χαρτούρας» )  όλα είναι έτοιμα και το  μόνο που αναμένουν  είναι οι εξελίξεις σε σχέση με το ποδοσφαιρικό τμήμα .

Σε ένα ποδοσφαιρικό τμήμα που κανείς δεν ενδιαφέρεται και όσο περνάνε οι μέρες  ο κίνδυνος η ποδοσφαιρική ομάδα να μην κατεβεί στο επόμενο πρωτάθλημα μεγαλώνει .

Η ομάδα των παιδιών της πρωτοβουλίας  αυτής προτείνουν να γίνει Γενική Συνέλευση μελών , όπου θα παρουσιαστεί  το πρόγραμμα λειτουργίας του τμήματος μπάσκετ , συζήτηση για τον τρόπο συνεργασίας των δυο τμημάτων .καθώς και  προτάσεις για  ανάδειξη ενιαίου  Διοικητικού Συμβουλίου το οποίο θα απαρτίζεται από άτομα και των δύο τμημάτων (ποδόσφαιρο - μπάσκετ) .
π.χ 6μελές Διοικητικό Συμβούλιο ,τρία μέλη από κάθε τμήμα,  τα μεν άτομα που πρόσκεινται  στο μπάσκετ θα ασχολούνται αποκλειστικά  με τα λειτουργικά του τμήματος αυτού και οι άλλοι τρεις με το τμήμα του ποδοσφαίρου.

Από το τμήμα του μπάσκετ υπάρχουν ενδιαφερόμενοι να μπουν στο Διοικητικό Συμβούλιο ,
όσοι επιθυμούν να αναλάβουν το ποδοσφαιρικό τμήμα  μπορούν να έρθουν σε επαφή μαζί τους και στα τηλέφωνα 69 92 13 55 79 ----6937 03  50 37 για να κανονιστούν οι περαιτέρω κινήσεις τους.














1 σχόλιο:

  1. επιτελους!! Να συμμετεχουν ομως και γυναικες ή να γινει ξεχωριστο τμημα.
    συγχαρητήρια παντως για την πρωτοβουλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή