τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Μόνο το Υπουργείο Εκποίησης-Εκπόρνευσης λειτουργεί κανονικά


Όσο περνάνε οι ώρες τόσο σιγουρεύομαι ότι του έφυγε όλος ο ενθουσιασμός του Αντώνη Σαμαρά αμέσως μόλις ορκίστηκε, μόνος του, Πρωθυπουργός.

Μάλλον ήταν ένα εφηβικό όνειρο από το Κολέγιο και πέρασε μεμιάς άμα τη ορκωμοσία.

Κι αυτό φαίνεται από τα όσα φαιδρά επακολούθησαν αυτήν και συνεχίζουν να διαδραματίζονται.

Νομίζω ότι ο Σαμαράς έψαχνε απεγνωσμένα κάποιον λόγο για να μην πάει στην Συνάντηση Κορυφής. Για να δικαιολογήσει την απουσία του, όπως τα σχολιαρόπαιδα. Γι’ αυτό διέρρεε από το περιβάλλον του ότι θα πάει έστω και οδικώς. Και ότι νιώθει σαν λιοντάρι σε κλουβί! Επειδή ήξερε πως δεν πρόκειται να πάει καθόλου.

Επίσης, ο Ράπανος μια από τα ίδια. Είναι εμφανές ότι κανείς δεν θέλει να αναλάβει το Οικονομικών και ότι ο Πρωθυπουργός προτιμά να είναι Κοινοτάρχης εντός του ελληνικού χωριού, το οποίο ζει υπό την κατάρα του Μητσοτάκη, όπως λέει στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού, ο οποίος καλεί τον υπερήλικα πολιτικό να σταματήσει, λέει, να τρυπάει κουκλάκια και να κάνει μάγια στην κυβέρνηση! Σε τι χώρα ζούμε! Μήπως να φωνάξουμε τον Δρυίδη από τον Αστερίξ, να μας κυβερνήσει;

Πέραν του αστείου όμως, έχω την αίσθηση ότι η κυβέρνηση θα είναι μία βραχύβια πολιτική επιθεώρηση και αυτό θα αποτελέσει την χαριστική βολή για την χώρα. Γελοιοποίηση, που ήδη την υφίσταται η Ελλάδα μετά τα του “Αβραμόπουλου -Αρχηγού Κράτους”, και ταυτοχρόνως πλήρες ξεπούλημα με τις υπογραφές να πέφτουν η μια μετά την άλλην. Ο μόνος τομέας του Κράτους. που θα λειτουργεί κανονικά μέχρι παραιτήσεως της κυβέρνησης, θα είναι το Υπουργείο Εκποίησης-Εκπόρνευσης.


Μακάρι να αποδειχτώ κακεντρεχής.

http://yiannismakridakis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου