τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Διάθεση Ελαιολάδου σε μειωμένη, προνομιακή τιμή για τους κατοίκους του Δήμου Αριστοτέλη.


O Δήμος Αριστοτέλη ενημερώνει τους δημότες του ότι, μετά την υποβολή αιτήσεων για προμήθεια πατάτας από ομάδα παραγωγών του Νευροκοπίου, ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για την προμήθεια ελαιολάδου σε προνομιακή τιμή, απ’ ευθείας από παραγωγούς του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πολεμαρχίου, Χανίων Κρήτης. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η 23η Μαρτίου 2012. 
Το ελαιόλαδο που θα διατεθεί θα είναι Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο Π.Ο.Π. Κολυμβαρίου (Προϊόν Ονομασίας Προέλευσης). 

Η τιμή διάθεσης του ελαιολάδου είναι 2,94€/κιλό για τις συσκευασίες των 17 κιλών, δηλαδή η τιμή ανά δοχείο των 17 κιλών είναι: 50,00€, και 3,00€/κιλό για τις συσκευασίες των 5 κιλών, δηλαδή η τιμή ανά δοχείο των 5 κιλών είναι 15,00€. 

Οι πολίτες μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στα Δημοτικά Καταστήματα όλων των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Αριστοτέλη, κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας τους. Παράλληλα με την υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται και η πληρωμή του προϊόντος. 

Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αριστοτέλη για την δωρεάν χορήγηση τροφίμων σε άπορα άτομα και οικογένειες και τη διάθεση προϊόντων διατροφής σε μειωμένη τιμή από ομάδες παραγωγών, θα συνεχιστούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου