τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Μία ... υποψιασμένη άποψη για τον Κόνυ και τα πετρέλαια της Ουγκάντα.

Πρόσφατα τα Ελληνικά κωλοκάναλα υπηρετώντας την δυτική προπαγάνδα ως γνήσιοι υπόδουλοι δούλοι, δουλικά λειτουργούντες (πού το σκέφτηκα αυτό)... μετέφεραν στον κόσμο μας την αμφισβητούμενη είδηση για τον KONY τον "κακό πολέμαρχο" της Ουγκάντα που δολοφονεί παιδιά ή τα στρατολογεί για να υπηρετήσουν τους σκοπούς του βάζοντάς τα μέχρι και να δολοφονήσουν τους γονείς τους για να μην αντιδράσουν στις πράξεις του.

Ως απόλυτα υποψιασμένοι πολίτες που είμαστε ας προσπαθήσουμε να διακρίνουμε την πιθανή ύπαρξη της άλλης πλευράς..

Ακούγεται πως οι Αγιοι Αμερικανοί δολοπλόκοι (οχι βρε φίλε και τέτοια για τους συμμάχους μας που μας λατρεύουν) έχουν δημιουργήσει το ιδανικό σενάριο που θα στρέψει την κοινή γνώμη υπέρ τους ώστε να τους επιτραπεί να επέμβουν στρατιωτικά για την εξασφάλιση υπέρ τους, των πετρελαίων της χώρας αυτής που ο τύπος με το μαύρο δέρμα θέλει για τη χώρα του.

Η χώρα αυτή που πεινάει, πυρηνικά δεν διαθέτει, χημικά δεν διαθέτει .. τί διαθέτει ??? Παιδάκια! Να το ιδανικό αίτιο!

Βάζουν μπροστά το πιο αναμφισβήτητο και ακτύπητο μέσο..Τα παιδιά!!!

Οπως συνέβη και στο ΙΡΑΚ όπου η επέμβαση έγινε για να αποτραπεί η δράση του Σαντάμ με την χρήση του κολοσιαίου χημικού οπλοστασίου του (που βέβαια ποτέ δεν υπήρξε) ώστε να "σωθεί" η ανθρωπότητα απο τον στυγερό δολοφόνο με τα πετρέλαια... όπως ετοιμάζουν το έδαφος στο ΙΡΑΝ με τα πυρηνικά του... Όπως έγινε στις 11/09 με την προμελετημένη πτώση των δίδυμων πύργων όπου πέθαναν χιλιάδες αμερικανοί μόνο και μόνο για να βρουν οι κυβερνήσεις τους την αφορμή για να κατακτήσουν στρατιωτικά το Αφγανιστάν αποκτώντας έτσι τις όποιες πλουτοπαραγωγικές πηγές του αλλά κυρίως ελέγχοντας την παγκόσμια αγορά οπιούχων ναρκωτικών. (μόνο στισ ΗΠΑ το 97% των ουσιών αυτών "εισάγεται" από το Αφγανιστάν)

Έτσι και στην περίπτωση της Ουγκάντα ο Κακός ΚΟΝΥ, είναι ο στυγερός παιδοδολοφόνος και λαοκτόνος ηγέτης που η παγκόσμια αυτόκλητη αστυνομική δύναμη ΗΠΑ πρέπει να τιμωρήσει ώστε να προστατέψει τον γήινο πληθυσμό απο την απειλή του.

Δεν είμαι απο εκεί και δεν γνωρίζω απο πρώτο χέρι.
Δεν είμαι παντογνώστης.
Δεν βάζω το χέρι μου στο ευαγγέλιο οτι τα πράγματα έτσι έχουν, αλλά......
είμαι υποψιασμένος!

Δυστυχώς οι ίδιοι οι φίλοι Αμερικανοί, μας έχουν πια υποψιάσει με την μόνιμη συμπεριφορά τους και σαν τον μύθο με τον βοσκό και τους λύκους (αυτόν που ο βοσκός φώναζε ΛΥΚΟΙ - ΛΥΚΟΙ, και τρέχανε άδικα οι χωριανοί του, μέχρι που κάποια στιγμή οι λύκοι όντως εμφανίστηκαν και τότε οι χωριανοί του αγρόν αγόρασαν με αποτέλεσμα το κοπάδι να του το φάνε) ...έτσι και αυτοί μάλλον πρέπει να προσπαθήσουν στο μέλλον πολύ για να γίνουν πιστευτοί και αληθοφανείς.

Εχουμε πολύ σοβαρότερα θέματα να αντιμετωπίσουμε απο το να ακούμε την προπαγάνδα των Αμερικανών.
Έτσι και αλλιώς αν στο μέλλον αποφασιζόταν τα Ελληνικά πετρέλαια να τα δίναμε για εκμετάλευση σε τρίτους με δικό μας προφανές όφελος, οι τύποι αυτοί θα σπρώχνανε τον Τούρκο σε αμφισβήτηση και θα δημιουργούσαν έρισμα ώστε να επέμβουν εναντίον μας.

Αλλωστε τί κάνει τσίου τσίου στο κλαδί??? Ο γατόπαρδος!!!!



Πηγή: Μία ... υποψιασμένη άποψη για τον Κόνυ και τα πετρέλαια της Ουγκάντα. - RAMNOUSIA 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου