τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Σβήστε τις TV να δείτε τις ειδήσεις

απο Salatatv    http://parallhlografos.wordpress.com
Αν αισθάνεστε όλο και πιο πιεστικά ότι τα δελτία ειδήσεων των ελληνικών καναλιών παρουσιάζουν πλέον μια εικονική πραγματικότητα, δεν είστε μόνοι.
Απόψε και τα επόμενα βράδια, σβήστε την τηλεόραση και δείτε με τους δικούς σας τα νέα για την Ελλάδα στην πραγματική τους διάσταση, από ανεξάρτητα ξένα μέσα. Βρισκόμαστε στο κέντρο της δίνης και εύκολα βρίσκει κανείς πραγματικά ρεπορτάζ από πολλά έγκυρα ανεξάρτητα μέσα. Δεν θα είναι η πρώτη φορά που οι Έλληνες στρέφονται στο εξωτερικό για ενημέρωση. Με τη ύπαρξη του internet όμως θα είναι η πιο εύκολη από τις προηγούμενες.
Στο βίντεο που επιλέξαμε σαν ένα εξαιρετικό παράδειγμα ακριβούς ρεπορτάζ, θα δείτε ναλέγονται σε μια τηλεφωνική επικοινωνία 10 λεπτών όσα δεν θα έλεγαν όλα τα ελληνικά κανάλια μαζί σε 10 χρόνια δελτίων. Το υποτιτλίσαμε για ευκολία στη χρήση και σας παροτρύνουμε να το δείτε και να το δείξετε.
Μιλάει η Μαρία Μαργαρώνη, αρθρογράφος τους περιοδικού The Nation και της εφημερίδας The Guardian στο δελτίο του DemocracyNow για την κατάσταση στην Ελλάδα και τις πρόσφατες διαδηλώσεις. Τον υποτιτλισμό έκανε η @Elianavou.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου