τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Μήνυμα αισιοδοξίας… made in Thessaloniki!

Δεν υπάρχει Έλληνας σήμερα που να μην αισθάνεται την πίεση της κατάστασης, κατά τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Το βλέπουμε στην καθημερινή μας ζωή: κατήφεια, απογοήτευση, προβληματισμός και κάποιες φορές απόγνωση. Το ερώτημα “τι κάνεις;” έχει πάψει πια να γεννά την αυτόματη απάντηση “καλά”. Είναι φανερό ότι όλοι μας χρειαζόμαστε μια ένεση αισιοδοξίας, μια δόση θετικής ενέργειας.
Η Parallaxi και η ομάδα αστικού ακτιβισμού “Η Θεσσαλονίκη Αλλιώς” σε συνεργασία με το +DESIGN αναθέτει Στο κοινό της μιας αποστολή: Καλείστε να σχεδιάσετε μια αφίσα η οποία να περιέχει όποιο θετικό μήνυμα εσείς επιλέξετε.

Κρατείστε το αρχείο σας σε μορφή pdf (υψηλής ανάλυσης) και στείλτε στο emailthessalonikiallios@gmail.com ένα jpeg πλάτους 800 pixel μέχρι την Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2012. Όλες ανεξαιρέτως οι συμμετοχές (με την προϋπόθεση ότι εκπέμπουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας) θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Parallaxi.
Αποστολή: Προσφέρετε μια δόση θετικής ενέργειας προς την ελληνική κοινωνία
Μέσο: Σχεδιάστε μια αφίσα διάστασης 50×70, η οποία να περιέχει όποιο θετικό μήνυμα εσείς προτιμάτε.
Τεχνικά: Κρατείστε το αρχείο σας σε μορφή pdf (υψηλής ανάλυσης) και στείλτε σε εμάς ένα jpg πλάτους 800 pixel σε ανάλυση 72dpi και χρωματικό προφίλ RGB στη διεύθυνση thessalonikiallios@gmail.com
Περιορισμός: κάθε σχεδιαστής μπορεί να αποστέλλει ένα έργο
Προθεσμία υποβολής συμμετοχών: 12 Φεβρουαρίου 2012
Βραβείο: Μια υποτροφία αξίας 5.000 € σε προπτυχιακά ή μεταπτυχικα τμήματα στις σχολές ΑΚΤΟ(επιλογής του νικητή) με την προϋπόθεση ότι τηρούνται οι προϋποθέσεις εγγραφής του (απολυτήριο λυκείου για προπτυχιακά τμήματα και πρώτο πτυχίο για μεταπτυχιακά τμήματα.
parallaximag.gr
http://www.thestival.gr
η αφίσα ανήκει στη Χριστίνα Μπίνου από έκθεση του designmag

http://www.kala-nea.gr/archives/27887

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου