τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Φοβήθηκαν μια νέα «Στάση του Νίκα »!



532 μ.Χ.
Η δυσφορία που είχαν προκαλέσει οι οικονομικές μεταρρυθμίσεις και η βαριά φορολογία καθώς και οι αυθαιρεσίες ορισμένων αξιωματούχων εκφράστηκαν μέσω των δήμων των Πράσινων και των Βένετων στον Ιππόδρομο. Τα συνθήματα εναντίον του αυτοκράτορα και οι μικροσυμπλοκές που ακολούθησαν είχαν σαν αποτέλεσμα τη σύλληψη και τον απαγχονισμό ορισμένων δημοτών…. (η συνέχεια γνωστή)
2011 μ.Χ
Η  δυσφορία που έχουν προκαλέσει οι οικονομικές μεταρρυθμίσεις και η βαριά φορολογία καθώς και οι αυθαιρεσίες ορισμένων αξιωματούχων εκφράστηκαν από τους οπαδούς των ομάδων. Τα συνθήματα εναντίον του Πρωθυπουργού και της κυβέρνησης και οι μικροσυμπλοκές που ακολούθησαν είχαν σαν αποτέλεσμα τη σύλληψη ορισμένων πολιτών…. (η συνέχεια… μάλλον γνωστή)
το άρθρο μας το έστειλε φίλος και συνεργάτης του somporo 
 την φωτογραφία την βάλαμε εμείς , και την πήραμε από respentza

2 σχόλια:

  1. Εν τω μεταξυ στη σουπερ λιγκα ολα λειτουργουν ρολοι...το προβλημα ειναι τα πανια διαμαρτυριας.Στημενα ματσ,διαπλεκομενοι,διαφθορα...τιποτα το περιεργο.Ενοχοι οι δυο τρεις οπαδοι που ειπαν τα πραγματα με το ονομα τους.Η χουντα στο μεγαλειο της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεμίστε τα γήπεδα με τέτοια πανό,
    αυτές οι ειρηνικές εικόνες με τα πανό διαμαρτυρίας πρέπει να κάνουν τον γύρο του κόσμου.
    Αυτές είναι οι εικόνες που πραγματικά δείχνουν την αντιθεση των Ελλήνων πολιτών σε όλα αυτά που συμβαίνουν και όχι οι εικόνες διαμαρτυρίας με τα επεισόδια , το ξύλο, τους τραυματισμούς και τους θάνατους στις πορείες και στις διαδηλώσεις .
    Εικόνες που αμαυρώνουν εν τέλει τον αγώνα.

    Η Σούπερ λίγκα και γενικά το ποδόσφαιρο είναι μια μικρογραφία της ζωής ,
    η ζωή στην Ελλάδα (πολιτική-οι ,αστυνομία , δικαιοσύνη κτλ) είναι μέσα στην διαφθορά , στην διαπλοκή , στην ατιμωρησία κτλ ,
    οπότε δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε και κάτι διαφορετικό από το ποδόσφαιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή