τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

HORACE ANDY feat. DUB ASANTE


HORACE ANDY feat. DUB ASANTE @ Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, Αθήνα
05/03/2011


Για ακόμη μια φορά η One Love Reggae Ideas φέρνει στην Ελλάδα έναν θρύλο της Reggae, μια από τις ιστορικότερες και ιδιαίτερες μορφές που έχει γεννήσει η Τζαμάϊκα. Έναν σπάνιο καλλιτέχνη κι αφοσιωμένο υπηρέτη της μουσικής για πάνω από 4 δεκαετίες.
Ο μοναδικός κι ασύγκριτός Horace Andy, γεννήτορας του Trip - Hop κι εξελικτής της Dancehall θα βρεθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 5 Μαρτίου στη σκηνή του Κέντρο Πολιτισμού ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ συνοδευόμενος από τη θρυλική reggae μπάντα Dub Asante για μια συναυλία που θα γράψει ιστορία και θα μείνει σε όλους μας αξέχαστη.

3 σχόλια:

  1. Horace Andy & Dub Asante Band - Money - Live!

    http://www.youtube.com/watch?v=UymuBXB87tc&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Massive Attack - Girl I love You (live in Athens)

    Massive Attack - Horace Andy live at the Rockwave Festival in Athens (Greece), 11th of July 2010 Pardon the unstable take. Can't do many things ...


    http://www.youtube.com/watch?v=FRNytzs-H0w

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τεράστια κι αναμφισβήτητη απόδειξη γι’ αυτό αποτελεί η συνεργασία του το 1990 με τους τεράστιους πιονιέρους της μουσικής που ακούν στο όνομα Massive Attack, που αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα breakthrough της καριέρας του και τον έβαλε για τα καλά στο μουσικό χάρτη όπως αυτός θα διαμορφωνόταν μέσα στη δεκαετία των 90’s. H συνεργασία ξεκίνησε με την προοπτική να προσφέρει o Horace Andy την ιδιαίτερη φωνή του για τη δημιουργία πειραματικών vocals στο πρώτο album των Masssive «Blue Lines». H συνεργασία αυτή τελικά έδωσε κάτι πολύ περισσότερο. Δημιούργησε έναν ολόκληρο μουσικό κόσμο με τη γέννηση του Trip – Hop ήχου γράφοντας ιστορία. Η δημιουργική αυτή συνεργασία μάλιστα δε διακόπηκε ποτέ δίνοντας του τον τίτλο του συνοδοιπόρου και του μοναδικού καλλιτέχνη που έχει συνεργαστεί μαζί τους σε όλα τους τα album.

    Massive Attack - Girl I love You (live in Athens)
    http://www.youtube.com/watch?v=FRNytzs-H0w

    ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕ ΤΟΥΣ Massive Attack ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΑΝ HORACE ANDY.

    ΑπάντησηΔιαγραφή