τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Έρχονται εκλογές.


Εδώ και ένα χρόνο το παλιό διδακτήριο κρίθηκε ακατάλληλο και εγκαταλείφτηκε από τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς Εδώ και ένα χρόνο ακούμε από τους αρμόδιους της Νομαρχίας πως χρήματα υπάρχουν ( μήπως το έχετε ξανακούσει από άλλο; Τίποτα δεν είναι τυχαίο)και πως μέσα στον Μάρτιο (2010) τον Απρίλιο, τον Μάιο ή τον Ιούνιο θα ερχόταν ο εργολάβος και θα άρχιζε τις επισκευές.
Όσο τον είδατε εσείς τον εργολάβο, άλλο τόσο τον είδαμε και εμείς. Και ξαφνικά μαθαίνουμε από τη Νομαρχία πως μέχρι την Πέμπτη θα έρθουν οι αρμόδιοι μηχανικοί και θ' αρχίσουν άμεσα οι εργασίες. Ο υπεύθυνος μηχανικός της Νομαρχίας ήταν απόλυτος (για ακόμη μια φορά).
Το ίδιο παρατηρήθηκε και με το Δήμο μας. Πάνω από πέντε έγγραφα στείλαμε εμείς και ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων, με αίτημα να τοποθετηθούν κάγκελα στα παράθυρα του δευτέρου ορόφου ( για να προστατεύσουμε τα παιδιά από τυχόν πτώση) και τίποτα δεν έγινε. Και χθες, ω του θαύματος, ήρθε τεχνίτης μετά από εντολή Δημάρχου να πάρει τα μέτρα και να τα κατασκευάσει Υπάρχει βέβαια και εδώ πρόβλημα μιας και σύμφωνα με πληροφορίες ο Δήμος του χρωστά ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, και ο τεχνίτης θα πρέπει να πληρωθεί τα χρωστούμενα, για να κατασκευάσει τα κάγκελα. Μια υπερδραστηριότητα μετά την απραξία μηνών στη χώρα μας, ένα πράγμα υποδηλώνει.
Έρχονται εκλογές!!!!

1 σχόλιο:

  1. Έρχονται εκλογές!!! Και θα τους κάνουμε τα τρία δυο…
    Συγγνώμη για την έκφραση αλλά έχω βαρεθεί να ακούω βαρύγδουπες δηλώσεις θα τα πούμε στις εκλογές κλπ και στο τέλος μια από τα ίδια.
    Αφού ψηφίζουμε με κομματικά κριτήρια στις δημοτικές εκλογές ότι και να λέμε δεν έχει νόημα.
    Αν πας σε ένα οποιοδήποτε δήμαρχο αυτή την εποχή δυο απαντήσεις θα πάρεις.
    1)Αν είναι δήμαρχος προσκείμενος στην κυβέρνηση θα σου πει ναι θέλω αλλά είναι η κρίση στη μέση και ξέρεις δεν υπάρχουν λεφτά κλπ.
    2)Αν είναι δήμαρχος της αντιπολίτευσης γενικότερα θα σου πει δεν μου δίνουν κονδύλια οι κυβερνόντες κλπ.
    Όπως βλέπετε δικαιολογίες υπάρχουν πάντα και δεν ιδρώνει το αυτάκι τους σε απειλές του στυλ έρχονται εκλογές και θα τα πούμε γιατί πάλι τους ίδιους και τους ίδιους θα ψηφισουν.
    Αν βάλει κάποιος άγνωστος για δήμαρχος θα πούνε καλά ποιος είναι αυτός ρε παιδιά?? Σιγά μην τον ψηφίσουμε! Θα ψηφίσουμε αυτόν που έχει κάνει δήμαρχος, ήταν πρώην υπουργός, ήταν στο κόμμα, ήταν ,ήταν ,ήταν………
    Το συμπέρασμα είναι ότι πρέπει να βρεθεί άλλος τρόπος πίεσης.
    Αποδεδειγμένα η απειλή δεν θα σε ψηφίσω έχει πεθάνει οριστικά και αμετάκλητα!
    Αφού ξέρουν και οι ίδιοι ότι όταν φτάσουμε στην κάλπη θα μιλήσει η κομματική καρδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή